Mester i kunstnerisk leder i video game skabelse

Generelt

Program beskrivelse

Pascal Luba, spildesigner og kreativ direktør (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), er referencen professionelle der er ansvarlig for pædagogisk validering af denne uddannelse.

Denne Master ønsker at være meget konkret. Den er bygget op omkring den studerende videospil projekt. Disse vil nødt til at designe, udvikle, udgive og markedsføre deres spil. Hvis det kender succes, kan de endda generere indtægter. Og hvis det ikke er tilfældet, den kendsgerning, at se sit navn forbundet med en offentliggjort spil er en stor visitkort.

Program:

  • Advanced Academic Training: Computer Graphics, Programmering, Design - Introduktion til nye færdigheder: Marketing, projektledelse, retsgrundlag - Udvikling af et spilkoncept og dens prototype.
  • Spiludvikling - Klargøring af marketing kampagne - Offentliggørelse og markedsføring af spillet (overvågning af samfundet, fortsætter kommunikationskampagne, animation game) - Akademisk Videreuddannelse at forberede dem på at etablere deres eget studie: Entrepreneurship, ledelse - Udarbejdelse af et andet projekt (individuel eller gruppe), at de studerende vil søge at udvikle efter master.

Uddannelsen kræver 25 ugers obligatorisk uddannelse på arbejdspladsen.

Kursusmål:

Den industrielle struktur i spilindustrien i dag består hovedsagelig af små teams begynde at udvikle deres eget projekt. Publishing hans spil er blevet nøglen til at overbevise investorer eller FAJV og låse den fremtidige finansiering. Formålet med dette kursus er at den studerende: - Design og udvikle et videospil - Bring den nødvendige ekspertise enheder - Giv mulighed for at gnubbe skuldre med realiteterne i den post-publikation - Above tilbyder den første mulighed ved at lade det udvikle, udgive og markedsføre en leg.

Validere en dobbelt grad: en titel anerkendt af staten Level I (Bac + 5) og en international diplom.

adgangskrav:

Hold en titel eller diplomniveau II (Bachelor, Diplomingeniør) og har afsluttet skolegang på tre års videregående uddannelse inden for spil eller 3D.

forudsætning:

Kreativitet, tværfaglig teknologiske følsomhed, kommunikationsevner, computerkendskab og software (Photoshop, 3DS Max, spilmotor, programmering, ...), kunst og moderne kultur, selvstændighed, holdånd.

Brancher:diplom Indehaveren af, med sin tværfaglige tilgang kan integrere en udvikling studie og effektivt passe ind i en lille team. Han vil bære ansvaret for hele projektet, fra behovsanalyse til sponsor til realisering og gennemførelsen af ​​de foranstaltninger, som den er garant for overholdelse og kvalitet. Rolle kunstnerisk leder er både strategisk, organisatorisk og ledelsesmæssig, og ifølge de strukturer, hvor det opererer, det opnår nogle eller alle af følgende områder:

  1. en klient anmodning analyse og definition af strategiske anbefalinger
  2. Forslag Udvikling
  3. Design og implementering af projektet
  4. Management Team
  5. Konkurrencedygtige intelligens, markeds- og teknologiske tendenser og kunstnerisk
  6. finansielle forvaltning af foranstaltningerne

Afhængigt af specialisering, vil han også deltage i realiseringen af ​​de tegn og landskaber i 3D, animation tegn eller dataintegration / scripting i realtid motor af spillet.

Den stærke udvikling af "serious games" giver nye muligheder for udviklere af videospil, som det fremgår af etablering af specialiserede virksomheder i denne innovative sektor.

Senest opdateret Jan 2017

Om skolen

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations val ... Læs mere

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations validées par des diplômes d’état ou reconnus par l’état. Ecole à taille humaine, chaque étudiant bénéficie d’un accompagnement individualisé par les professeurs et l’équipe pédagogique. Minimer