Mester i løbende demokratier: nationalisme, føderalisme og multikulturalisme

Generelt

Program beskrivelse

Master i nuværende demokratier: Nationalisme, føderalisme og multikulturalisme

Sproglige, nationale, etniske, religiøse og kulturelle mangfoldighed er en konsolideret realitet i verden af ​​moderne demokratier og er en tendens til stigende betydning. De første årtier af århundredet er et vidnesbyrd om en politisk, økonomisk og teknologisk forandring med globale og irreversible egenskaber som hæver både udfordringer og muligheder for moderne liberale demokratier.

Hovedformålet med dette program er at forberede højt niveau akademikere og fagfolk inden for politisk teori, med kapacitet til at blive specialister, som kan konkurrere med succes i internationale akademiske og professionelle sfære. For at opnå dette, har et avanceret niveau af viden, der skal nås, med særlig vægt på håndteringen af ​​metoder og teknikker, som at analysere den praktiske omdannelse af de nuværende samfund, og påvirke dem. Kandidatuddannelsen søger derfor at udvikle generiske kompetencer, der vil øge indehaverens erhvervsaktivitet i forhold til deres evne til analyse, syntese og kommunikation; evne til at tilpasse sig nye situationer og oprettelse af ny viden; interpersonelle relationer færdigheder i en international sammenhæng; og etisk ansvarlighed.

Fra starten har været hensigten, at programmet til at være helt i overensstemmelse med de værdier og grundlæggende principper om respekt for de demokratiske rettigheder, lige muligheder, fremme og sikring af fred, almindelig lighed og tilgængelighed for personer med handicap.

Hvem er det til?

Denne Master er rettet mod indehavere af en grad inden for statskundskab, sociale og juridiske videnskaber, humaniora og Sundhedsvidenskabelige Fakultet, og som ønsker at gøre en begyndelse i akademisk forskning i disciplinen politisk teori, med det formål at gå videre til studere en doktorgrad eller at uddybe deres viden på dette område.

Struktur

 • Modul 1: Metode og forskning teknikker (15 ECTS).
 • Modul 2: Grundlaget Teori og statskundskab (10 ECTS).
 • Modul 3: Uddybning i nogle områder af teori og statskundskab (15 ECTS).
 • Modul 4: Afsluttende Research Project (20 ECTS).

Færdigheder erhvervet i dette program

Ved fuldførelsen af ​​det, vil den studerende være i stand til:

 • Forståelse af de vigtigste teorier og tilgange til politisk teori.
 • Forståelse af institutioner og processer for demokratiske og føderale politiske systemer.
 • Forstå strukturen og processerne for de politiske aktører i forskellige samfund.
 • Forståelse af værdi og begreber af de legitimerende processer i kulturelt mangfoldige demokratier.
 • I erkendelse og forståelse af teorier om demokrati, føderalisme, og nationalisme.
 • Definition og forstå den historiske dimension af multikulturalisme i moderne demokratier.
 • Betjening med teoretiske, kvantitative, kvalitative og komparative forskningsdata.

Karrieremuligheder

Ekspert politiske analytikere på teoretisk, praktisk og sammenlignet analyse af institutioner, processer og offentlige politikker i kulturelt mangfoldige demokratier.

Engelsk

Husk, at for at blive succesfuldt tilmeldt, fremlæggelse af en officiel engelsk certifikat er en væsentlig optagelse krav. Kun ansøgere, hvis modersmål er engelsk ikke behøver at pre¬sent en engelsk certifikat. Officielle resultater skal sendes direkte af den undersøgende institution til skolens Admissions Department og skal overholde de krævede minimum score: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL HIH:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 Ansøgere, der på tidspunktet for ansøgningen, stadig ikke besidder en officiel engelsk certifikat eller som er i processen med at få det skal indeholde disse oplysninger i deres optagelse applikationer. Ansøgere, der har afsluttet deres fulde bachelorgrad på et engelsktalende universitet skal indsende skriftlig dokumentation for, at undervisningssproget af deres studier var engelsk.

Senest opdateret Dec 2016

Om skolen

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Læs mere

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Minimer