Master i litteratur på engelsk

Kandidatuddannelsen i litteraturstudier, program Engelsksproget litteratur på Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellem litteratur og visuel kultur. Forankret i VU Amsterdam tradition for at studere forholdet mellem ord og billede, vil dette specialiserede tværfaglige program lærer dig at analysere de forskellige måder, hvorpå tekstuelle og visuel kultur interagerer. De undersøgte fra dette perspektiv spænder fra renæssancen scenen til manuskriptforfatter emner, fra forholdet mellem poesi og fotografi til film tilpasninger af gotiske romaner.

Kurserne i dette program er tæt knyttet til den aktuelle forskning af medarbejderne, således at de studerende er involveret i cutting-edge udvikling. Du opfordres til at udforske dine egne interesser i dybden ved hjælp af de værktøjer og teorier, vi giver dig, der kulminerede i dit eget forskningsprojekt, når du skriver dit MA-afhandling i andet halvår.

Karriereudsigter


Din kandidatgrad gør dig til en specialist i litteraturstudier. Især vil du har udviklet gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, som giver dig mulighed for at give klare og detaljerede svar på komplicerede spørgsmål. Denne specifikke uddannelse, sammen med din internationale orientering, vil give dig gode muligheder på det voksende marked for internationale virksomheder i Holland og i udlandet. I de seneste år, mange af vores kandidater har fundet beskæftigelse i den kommercielle sektor.

Alternativt kan du vælge at fortsætte dine studier ved at forfølge et forsknings grad eller en pædagogisk kandidatuddannelse, der giver dig mulighed for at undervise ledende sekundære skoleklasser. Der er også mange muligheder i journalistik og oversættelse. Med speciale i litteratur på engelsk gør dig specielt udstyret til job i forlagsbranchen og medierne.

Adgangskrav for internationale studerende og studerende med en udenlandsk bachelor- / kandidatuddannelse


Hvis du ønsker at starte en kandidatuddannelse ved Det Humanistiske Fakultet, kan du anvende ved hjælp af vores online ansøgningssystem. Den departementale Eksamen Bestyrelsen vil træffe beslutning om din optagelse efter at have officielt undersøgt og evalueret dine eksamensbeviser / grader. Diplomer ukendte af bestyrelsen vil blive vurderet af skibsføreren koordinator i samarbejde med NUFFIC.

På virksomhedernes VU hjemmeside kan du læse mere om de generelle adgangskrav. . Kandidatuddannelsen Engelsksproget litteratur er beregnet til studerende med en akademisk bachelor i engelsk sprog og kultur. Du kan også accepteres, hvis du har en akademisk bachelor i andre fag i humaniora (historie, kulturstudier, Sammenlignende Litteratur, amerikanske studier etc.), med en større eller specialisering i engelsk litteratur (svarende til mindst 30 ECTS).

Du skal altid præsentere officielle testresultater beviser dine færdigheder i engelsk. Kun studerende, der har gennemført en fuld gymnasium eller bachelorgrad i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien kan fritages. Vi kræver en TOEFL score (score 600 papirbaserede, score 250 computerbaseret eller score 100 internet-baseret) eller en IELTS score (score 7,0)

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date