Master i jura og politik i International Security

Denne ene-årig kandidatuddannelse sigter på at overføre til de studerende viden, færdigheder og indsigt er nødvendige for at fungere som en faglig eller akademisk forsker på området for international fred af sikkerhed. Spørgsmål om international fred og sikkerhed bliver stadig vigtigere i juridiske, politiske og administrative praksis. Begrebet "international sikkerhed« er ikke længere begrænset til traditionelle spørgsmål om krig og fred, men nu også dækker emner såsom terrorisme, strafferet, beskyttelse af menneskerettigheder og "menneskelig sikkerhed".

Program


Kandidatuddannelsen i jura og politik i International Security tilbyder en læseplan, der fokuserer på den internationale sikkerhed fra perspektiver i folkeretten og internationale relationer. Desuden giver indsigt i de fælles fundament for de to discipliner, de forskellige metoder og teorier samt samspillet mellem de to i området international sikkerhed. Nedenfor finder du et par eksempler på emner, der er omfattet af programmet.

Karrieremuligheder

Optjening en kandidatgrad i jura og politik for international sikkerhed betyder, at du får en unik tværfaglig kvalifikation. Din viden om international offentlig og humanitær folkeret vil kvalificere dig til en karriere i en af ​​de mange områder, hvor begrebet sikkerhed er mest betydningsfulde. På samme tid, vil dine analytiske færdigheder og forståelse af international politik gør dig unikt kvalificeret til at finde løsninger på komplekse problemer.

Kandidater fra programmet har fundet positioner i den brede inden for international sikkerhed. Du vil være i stand til at forfølge en karriere på:

 • ministerier
 • Parlamentet (Tweede Kamer, Bundestag)
 • Ikke-statslige organisationer (inkl. Transparency International, Global Witness)
 • Internationale organisationer (OSCE, Forenede Nationers Kontor for Narkotika og Kriminalitet, EU)
 • Private vagtselskaber (f.eks Legal Advisor for Maritime Security Provider)
 • Et advokatfirma
 • En domstol ( "dommer i træning" / "rechterlijk Ambtenaar i opleiding")
 • Universiteterne (ph.d.-stillinger på Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze, og universiteterne i Århus, Prag, Westminster, Duisburg-Essen, Amsterdam)
 • Den Internationale Komité for Røde Kors

Adgangskrav

 • Ansøgere skal have mindst en bachelorgrad i jura, samfundsvidenskab eller Liberal Arts, og et grundlæggende kendskab til folkeretten eller internationale forbindelser teori.
 • Ansøgere, der ikke opfylder ovennævnte krav (e) opfordres også til at gælde, forudsat at de har en sund akademisk baggrund og stor erfaring inden for jura, samfundsvidenskab eller Liberal Arts.
 • Sprogfærdighedskravene: Vrije Universiteit Amsterdam kræver, at alle ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien. For hollandske studerende eller studerende, der allerede bor i Nederlandene er det muligt at tage den institutionelle TOEFL-test, at VU Amsterdam tilbyder.

Din tidligere uddannelse sammenlignes med og værdsat gennem UK NARIC sammenligning, og om nødvendigt gennem Nuffic sammenligning og validering programmer. Især studerende fra lande uden for EU, bør faktor i muligheden for, at en relevant bacheloruddannelse ikke kunne være tilstrækkeligt til at indgå denne LLM program og deres anvendelse kan resultere i et afslag. Det Juridiske Fakultet tilbyder ikke pre-kandidatuddannelser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date