mester i medierne teknologi

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Medieteknologi


Medieteknologi er teknologi og metoder til at støtte menneskelig kommunikation over afstande i tid og rum. Dagens rich media miljø giver enestående muligheder for kreativ og effektiv kommunikation af en organisations mål eller mellem en virksomhed og dens kunder.

&nbsp

Indholdet af undersøgelsen


En Master of Science eller en Master of Technology i medierne teknologi vil give dig den nødvendige viden og teoretisk fundament til at udtrykke din kreativitet i nye og innovative former. Med disse kvalifikationer vil du blive en vigtig ressource i enhver virksomhed eller organisation, som beskæftiger digitale medier.

Undervisningssproget er engelsk.

Hovedområder af undersøgelsen


-Multi-kanal udgivelse
Web-teknologier
-Multimedia databaser
-Video kommunikation
-Human-computer interaktion
-Farve billeddannelse
-Mediekonvergensen

&nbsp

Laboratorierne

&nbsp


-Alle studerende har adgang til up-to-date medier og forskningslaboratorier for r arbejder med billeder, lyd og video.


-Det norske Color Research Laboratory, bestående af professorer, forskere og ph.d.-studerende, tilbyder et rigt miljø med fremragende international ekspertise i farve scanning.


-Media Technology Laboratory's fakultet, forskere og studerende tilbyder kurser og forskningsmuligheder inden for alle områder af afgørende betydning for design og kommunikation ved hjælp af medier techology.

Senest opdateret Maj 2011

Om skolen

Gjøvik University College har cirka 2400 studerende og 270 ansatte. Gjøvik University College er en norsk universitet college med et internationalt perspektiv. 24 lande er repræsenteret blandt vores ... Læs mere

Gjøvik University College har cirka 2400 studerende og 270 ansatte. Gjøvik University College er en norsk universitet college med et internationalt perspektiv. 24 lande er repræsenteret blandt vores personale til efteråret 2009. GUC blev etableret som et resultat af omlægningen af norske videregående uddannelse i 1994. De uddannelser på Gjøvik University College er fordelt blandt 3 fakulteter med 14 grunduddannelser på bachelor-niveau og 3 master-programmer. University College tilbyder uddannelser inden for de fagområder sundhed, pleje, teknologi og medier. Desuden flere fortsatte uddannelser udbydes. Flere af de uddannelser på Gjøvik University College (GUC) er de eneste af sin art i Norge. Om 2400 studerende studerer ved University College i øjeblikket. Med en samlet campus har du alt hvad du behøver på samme lokalitet: foredragssal, computer laboratorier, bibliotek, læsning Romm og kantine Minimer
Gjøvik , Oslo + 1 Mere Mindre