Læs den officielle beskrivelse

Master i ministeriet

Master of ministeriet vil udstyre de studerende med en solid bibelsk-teologisk fundament og med praktisk viden og færdigheder til service i kirken eller andre ministerium organisationer. Det unikke element i programmet er dets vægt på lederuddannelse - langt mere end en typisk præsteseminarium program vil omfatte.


Hvorfor studere ministerium?


Master of Ministry grad er en alternativ model for ministeriet uddannelse, der sigter mod at forberede effektive ledere for det 21. århundredes kirker. Studerende vil blive udstyrede for et højere serviceniveau i kirken lederskab. Dette program kan også være en "jump start" til seminar uddannelse.Kursusaktiviteter Detaljer


The Master of Ministry fuldt online Programmet består af 42 kredit timer og kan være afsluttet i 24 måneder. Klasser er struktureret på en bekvem 8-ugers format til erhvervsaktive voksne. Dygtige og erfarne professorer med virkelige verden ekspertise instruere kurserne og vil arbejde direkte med dig til at udvide din viden og forbedre dine færdigheder. En studentereksamen grad fra et regionalt akkrediteret kollegium eller universitet er forpligtet til at tilmelde sig Master of ministeriet Anderson Universitet.

Hele M.Min. kan udfyldes online, dog skal studerende gennemføre den endelige slutstenen kursus (CHR 595 - Ministeriet i det 21. århundrede) i residency på AU største campus i Anderson, South Carolina. Slutstenen kursus typisk udbydes på campus i midten af ​​juli.

Den M.Min. tilbyder også valgfrie intensive kurser, der er tilgængelige på campus i juni og juli på de vigtigste campus. Disse er en uge lange intensive klasseværelset kurser, som kan tages på Anderson University største campus.

Se 2 flere kurser fra Anderson University South Carolina »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Sep. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date