Mester i moderne konditori og sødt køkken

Generelt

Program beskrivelse

header wienerbrød

FRA WORKSHOP ELABORATIONER TIL SWEET CUISINE

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date træning i det sødeste område af køkkenet.

Præsentere en læseplan, der tager sigte på at mestre teknikkerne for haute konditori, sødt køkken og formulering. Kendskab til råvarer, fremstillingsprocesser og teknikker vil danne grundlag for at fremme kreativitet og innovation.

Et fem måneders program med 530 timers ekstern praksis i de bedste restauranter og bagerier fra vores kulinariske team.

wienerbrød

VOR TEAM, VORES BEDSTE GARANTI

Lær førsthånd fra fantastiske fagfolk som Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis og José Montejano.

Ledende figurer, der deler deres viden med dig på en rejse, der tager dig fra bagværkstedet til den moderne verden af ​​sødt køkken.

STUDENTER TAGE DEN LIDENDE ROLLE

Studerende tager centret i denne kandidatuddannelse. Lær sammen med internationalt anerkendte konditorer fra vores kulinariske team.

Højt specialiserede fagfolk, der vil gøre det muligt for dig at udvikle ikke kun din viden, men også din kreativitet og færdigheder gennem et omfattende læringssystem, hvor du har den vigtigste rolle.

wienerbrød

EN FREMTID AF MULIGHEDER

Vores banebrydende metode har dig i direkte kontakt med de bedste fagfolk. Vores kandidatuddannelse vil forberede dig til at tage udfordringen imod de mange faglige behov i sektoren.

Lad os åbne dørene for en verden af ​​karrieremuligheder, både nationalt og internationalt. Oplev en unik træning, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med andre kokke, som ligesom dig er forenet af en vindende attitude og et stærkt gastronomisk kald.

gastronomigasma

Hvorfor skal jeg studere denne master's grad?

  1. Du vil have mulighed for at specialisere sig i konditori, restaurant desserter, slik og petit fours sammen med nogle af verdens mest anerkendte konditorer.

  2. Vi vil give dig alle de nødvendige værktøjer til at skabe og udvikle nye desserter.

  3. Vi vil lære dig vigtigheden af ​​den fysisk-kemiske viden inden for teknikker og synergi inden for blandingen af ​​ingredienser.

  4. Du vil lære dybt om sammensætningen af ​​ingredienserne og deres adfærd i forskellige konditorier og sødt køkken.

  5. Vi vil give dig alle værktøjerne, så du kan udvikle dine sensoriske færdigheder og anvende dem til at skabe dit helt eget gastronomiske tilbud.

  6. Du vil lære førstehånd om nogle af de mest succesfulde forretningsmodeller i sødt køkken og de seneste internationale trends.

  7. CEU Cardenal Herrera University og Gasma er forpligtet til en innovativ metode og fremmer en aktiv rolle for studerende: Praktiske sessioner, masterclass, workshops, besøg mv.

  8. Du vil lære af erfaringerne og ekspertisen hos vores Culinary Team medlemmer samt andre Gastronomic Management eksperter.

  9. Du vil netværk og udvikle dit eget kulinariske fællesskab gennem kontakt med kokke og fagfolk involveret i din træning.

  10. Du vil afslutte din lærerfaring med 530 timers praktikophold, hvor du vil opleve den daglige dag for nogle af de bedste restauranter i Spanien.

wienerbrød

ADRESSERET TIL

Masters Programmet er rettet mod studerende og fagfolk inden for madlavning og konditorindustrien, der ønsker at gøre et kvalitativt spring i deres træning og i deres karriere.

  • Pastry Professionals eller Professionals i den kulinariske sektor, der ønsker at øge din karriere med en uddannelse på højeste niveau.
  • Culinary Arts Bachelor kandidater, Gastronomi kandidater, eller Hospitality Management Bachelor kandidater.

gasma

METODE

Cardenal Herrera University og Gasma er forpligtet til at levere en dynamisk og innovativ metode, der giver eleverne mulighed for at udvikle deres fulde faglige profil. Af denne grund er 70% af timerne inden for kandidatuddannelsen dedikeret til praktisk træning.

Studerende studerer i praktiske deltagelsesforløb sammen med internationalt anerkendte Pastry Chefs for at gøre deres træning en omfattende oplevelse.

Hovedfokus er at opnå en komplet oplevelsesmæssig læring inden for sødkulturs verden. En rejse, der tager dig fra praksis til videnskab; fra tradition til avantgarde teknikker.

Læger overvåger løbende og evaluerer den opnåede viden. Efter afslutningen af ​​kandidatuddannelsen vil eleverne arbejde på et kandidatuddannelsesprojekt, der integrerer og udvikler den uddannelse og færdigheder, der er erhvervet under masterens.

Efter afslutningen af ​​dit kandidatuddannelsesprojekt i slutningen af ​​det akademiske år starter du praktikopholdet i restauranter og bagerier med høj gastronomisk værdi. Praktikophold er 530 timer lange (øvelsestid kan også valideres ved at certificere dine færdigheder).

gasmawienerbrød

Senest opdateret Dec 2017

Om skolen

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Minimer
Castellón de la Plana