Mester i musik

Generelt

Program beskrivelse

Musik: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

Den Prins Claus Conservatoire af Hanze University of Applied Sciences i Groningen føler en stærk forbindelse til den nordlige del af Holland. Vi er en internationalt kendt institut med høje standarder for kvalitet og atmosfære. Vores mission er at uddanne inspirerende musikere, der kan gøre en forskel i vores samfund.

jazz

Vi lever op til vores motto "Del dit talent. Flyt verden "ved at udfordre dig til at dele dit talent og passion for musik med verden omkring dig. Som en fremtidig musiker eller musiklærer du vil bevæge verden; af inspirerende, motiverende og rørende folks hjerter.

At studere på Prince Claus Conservatoire betyder, at du vil blive nedsænket i et inspirerende internationalt miljø. Vi er internationalt kendt for vores innovative idéer om at studere musik. Vi er overbevist om, at have tæt kontakt med vores studerende er af stor betydning, er du ikke anonym, når du vælger at studere med os. Vi har fået titlen Best Conservatoire Nederlandene et antal gange.

Velkommen til Groningen!

Føreren af ​​musik

Er du professionel musiker med et mål? Har du har en bestemt vision for din fremtid? Så Master of Music på Prince Claus Conservatoire kunne være egnet undersøgelse for at nå dine personlige mål. The Prince Claus Conservatoire er internationalt kendt som en innovativ institut for høj kvalitet med et stort regionalt og internationalt netværk. Den Føreren af ​​musik på Prince Claus Konservatoriet er der for ambitiøse musikere, der ønsker at udvikle sig i en selvvalgt retning.

Klassisk musik

Ruten undersøgelse Klassisk musik henvender sig til studerende, der er ambitiøse, har et højt niveau af spille, er nysgerrige og som ønsker at arbejde hårdt for at blive en top musiker. Hvert år du deltager i store projekter som Hanze Symfoniorkester, strengen orkester eller nogen form for ensemble. Der er også mulighed for et praktikophold på North Holland Symfoniorkester, Johan Willem Friso Royal Military Band, National Travelling Opera, etc.

Study Program

Du vælger dit eget studie emne, som betyder, at du bestemme dig selv, hvad og hvordan du ønsker at studere med os. Vi kalder det din studieplan. Fra din personlige studieplan du arbejder hen imod den afsluttende eksamen; foredraget betragtning. Vi giver dig plads til at realisere dine ambitioner, ideer og mål. Du er fri til at præsentere din forelæsning betragtning på nogen måde afhængigt af dine egne interesser, kompetencer og kvaliteter. Selvfølgelig du bliver undervist af vores egne berømte lærere. Derudover kan du arbejde sammen med internationale gæstelærere i flere perioder i løbet af året. Ensemble og orkester er en afgørende del af kandidatuddannelsen. Fra din egen spiller har du mulighed for at eksperimentere med kammermusik, du uddybe dit spil færdigheder i løbet af de Intensive Master uger eller du kan forskning din egen musikalske praksis. Du kan vælge forskellige valgfrie moduler inden Open Credits. Du vælger disse baseret på dine personlige mål og kompetencer og montering din studieplan. Hele uddannelsen er rettet mod videreudvikling af en nysgerrig og innovativ professionel holdning, der hjælper dig med at reagere mere fokuseret på udviklingen inden for og uden for det faglige område.

vigtigste fag

  • vokal - Klaver, orgel, cembalo - Fløjte, obo, klarinet, fagot, saxofon - Horn, trompet, trombone, tuba - Slagtøj, harpe, guitar - Violin, bratsch, cello, kontrabas

Project Management & Entrepreneurship

En iværksætterholdning er afgørende for at overføre din musikalske lidenskab til sociale situationer med succes. I Master of Music du er styret af moduler og rådfører undervist af eksperter inden for iværksætteri. Din vision på din personlige fremtid er nøglen her.

Studere i udlandet

Du har mulighed for at studere i udlandet i en periode. For eksempel: inden for studiet ruten New York Jazz, den tredje semester foregår i New York. Inden ERASMUS + der er stipendier til rådighed for studerende, der ønsker at studere i udlandet midlertidigt. The Prince Claus Conservatoire har kontakt med institutter i Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Østrig, Norge, Sverige, Finland, Tjekkiet, Estland, Litauen, Schweiz, Rumænien, Belgien, Spanien og mange flere.

efter eksamen

Når du opgraderer, kan du finde et job som musiker i et symfonisk orkester eller kammermusik ensemble, i (en af ​​Hollands) militære ensembler eller i en (kammer) kor. Mange musikere kombinere forskellige musikalske aktiviteter. Nogle endda gøre det til den internationale koncert scene som solist. Hvor end fremtiden vil bringe dig, vi giver alle de værktøjer, du har brug for at blive en selvstændig, iværksætter og nysgerrige professionel.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Læs mere

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Minimer
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Mere Mindre