Effektiv ledelse, bedre ledelse, positiv forandring

Forbedre dine karrieremuligheder og lære at gøre organisationerne bedre med Postgraduate studier i offentlig forvaltning På Victoria's School of Government. Find ud af, hvordan du leder mennesker og gør forandringer ske.

Bliv en effektiv offentlig leder og bygg din evne til at påvirke den strategiske og operationelle retning af offentlige organisationer. Lær om styring og reform af den offentlige sektor, og hvordan man styrer budgetter, økonomi og organisatorisk kapital.

Få viden og færdigheder til at designe og implementere innovative og effektive programmer og tjenester, herunder planlægning, service levering og overvågning og evaluering.

Gode ​​forbindelser

Victoria er det eneste New Zealand-universitet, der er forbundet med Australien og New Zealand School of Government (ANZOG) - så du ved, at din kvalifikation er af højeste standard.

Dine foredragsholdere er aktivt involveret i offentlig og non-profit service, udveksling af ideer om nøglepolitiske og ledelsesmæssige spørgsmål. De er forbundet med beslutningstagere fra lokal, regional og national regering, hvilket giver dig mulighed for at mødes og lære af dem i kendskabet.

Vælg din by

Du kan studere Public Management på Victoria's Pipitea campus i Wellingtons CBD, eller du kan studere udvalgte kurser på Victoria School of Business 'Auckland lokaler.

Master of Public Management

  • Begynder: 17. juli 2017, 26. februar 2018, 15. juli 2018, 25. februar 2019, 7. juli 2019
  • Type: Kursusarbejde og lidt forskning
  • Beliggenhed: On-campus (Pipitea, Wellington)
  • Komplet: 180 point (11 kurser)
  • Indgang: Bacheloruddannelse og to års erhvervserfaring, eller omfattende erhvervserfaring

Internationale studerende, globale indsigter

Vær en del af en skole, der tiltrækker ikke kun lokale fagfolk, men en talentfuld gruppe internationale studerende - mange højt erfarne medarbejdere i regeringsorganisationer i deres egne lande. Udnyt de forskellige erfaringer inden for den offentlige orden og den offentlige forvaltning, som disse studerende tager til klasseværelset - giver værdifulde indsigter og bringer det sammenlignende perspektiv i live.

Karriere

Hvis du ønsker en karriere eller allerede arbejder i de offentlige og ikke-statslige sektorer, er en Public Management-kvalifikation et godt valg.

Du kunne finde ledelsesarbejde i central, lokal eller regional regering, i erhvervslivet, ikke-for-profit, konsulentfirmaer og til iwi. Du kan også arbejde som forsker, advokat, kampagnekoordinator, lobbyist, strateg eller planlægger.

Stipendier

Du kan søge stipendier baseret på dit uddannelsesniveau, emneområde og baggrund.

Arbejdsgiver support

Den evne, du får fra at gøre en MPM, betyder, at din arbejdsgiver kan være villig til at betale nogle eller alle dine omkostninger.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurser fra Victoria University of Wellington, Business School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
3 semestre
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school