Mester I Politik, Administration Og Internationale Forbindelser

Zeppelin University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mester I Politik, Administration Og Internationale Forbindelser

Zeppelin University

For eksperter om videnskab & forskning, fundamenter, parlamenter, civil tjeneste, foreninger, internationale organisationer, ikke-statslige organisationer, meningsdannere forskningscentre, politisk rådgivning, journalistik, public relations

Nye Educational Dimensioner for Forvaltning af Politik, Administration, og Organisationer

Den offentlige sektor befinder sig i en af ​​de vigtigste faser i transformation i historien om moderne stat. De følgende eksempler er vejledende for denne dybtgående ændring:

  1. Europæisk integration;
  2. nye globale og regionale indbyrdes afhængighed;
  3. opfordringen til en mere effektiv og mere borger-orienterede administrative forvaltning;
  4. debatter om privatisering, offentlig-private partnerskaber eller afbureaukratisering;
  5. indførelsen af ​​elektroniske regering;
  6. tillidskrisen i de offentlige institutioner, med spørgsmål om etiske standarder og nye former for politisk kommunikation. Dette betyder ikke blot omfatter offentlige, kommunale og international forvaltning, men snarere offentlige virksomheder, ikke-statslige organisationer, non-profit organisationer og politiske myndigheder såsom alliancer, fester og parlamenter.

Den nye generation af ledere i den offentlige sektor har brug for stadigt mere ledelse og strategisk ekspertise til at forberede dem til at gøre komplekse beslutninger i den dynamiske miljø politik, økonomi og samfund - både på nationalt og internationalt niveau.

ZU tilbyder en innovativ uddannelse og forskning program i form af management-orienterede politik og administrative videnskaber med internationale forbindelser, hvor samfundsvidenskabelige elementer af organisatorisk forskning og politisk forskning kombineres med økonomi, ledelse færdigheder, og de vigtigste elementer i offentlig ret .

I denne sammenhæng fakultetet for Offentlig Ledelse & Governance ser sig selv som en forskning og uddannelse laboratorium, som fremmer problemorienteret centreret uddannelse for den offentlige sektor i tværfagligt dialog, med en international profil og en teori-drevet måde.

Følgende karakteristika skelne især kandidatuddannelsen i "Politik, Administration & International Relations".

1. Specialisering Inden Master Grader

Tre spor er tilgængelige:

SPOR I: International Relations & Global Politics

Hvordan de politiske aspekter af de internationale økonomiske forbindelser arrangeret? Hvordan udviklingspolitik rettet? Hvordan international ret oprettet? Hvordan europæiske og internationale politiske processer arrangeret?

TRACK II: Politiske institutioner og beslutninger

Hvordan de politiske beslutningsprocesser fungerer? Hvad kan vi lære af psephology? Hvordan folk opfører politisk? Hvilke spillere og institutioner definerer politik?

SPOR III: Offentlig varer og tjenesteydelser

Kan offentlige goder begrænses? Hvordan kan måles udførelsen af ​​organisationer og forbedres? Hvilke seneste udvikling er der på området for e-regering?

2. Forskningsprojekt

Hvad definerer akademiske arbejde? Akademisk vs. praktisk arbejde. Er de modsætninger?

Den bedste måde at besvare dette spørgsmål er dig selv at forfølge akademikere. Fra og med formuleringen af ​​en konkret spørgsmål, som skal besvares ved hjælp af valget af metoder, ved gennemførelse af analysen, fortolkningen af ​​resultaterne, vil de studerende få støtte struktur professorate ved hånden under udførelsen af ​​deres autonom akademisk arbejde.

3. Samarbejde med universiteterne i Konstanz og Zürich

Politik og administration fakulteter ved universitetet i Konstanz, University of Zürich, og Zeppelin Universitet er gået sammen for at samle deres ekspertise. Udvalgte ZU master-studerende modtager et rejselegat til at deltage i kurser i Konstanz eller Zürich.

Sprogkrav

Selvom tilbydes en god antallet af kurser på engelsk på ZU, vil de studerende ikke være i stand til at fuldføre en uddannelse på engelsk. Kendskab til engelsk er foretrukne; kendskab til tysk er en absolut nødvendighed. ZU kræver, at alle grad-søger ansøgere demonstrerer et minimum af mellemliggende niveau tyske færdigheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Tysk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
1 - 2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates