mester i procesteknik

Generelt

Program beskrivelse

Master i Process Engineering

&nbsp

The Master 's Degree i Procesteknik - MIP (fra de spanske MAESTRIA da Ingenieria de Procesos) er en on-campus "uddybning kandidatgrad", som tilbydes i Colombia sammen med muligheden for at blive tildelt en dobbelt kandidatgrad: International Master of Business Administration - MBA , ydes af Institut Supérieur de Gestion - ISG (Paris, Frankrig).

&nbsp

Denne kandidatuddannelse er designet til fagligt uddanne ledere, konsulenter og proces ledere under en iværksætter vision for dem at øge virksomhedernes konkurrenceevne gennem ressourcestyring og processtyring, og øge produktiviteten af ​​produktionsaktiviteter og tjenester. I denne forbindelse vil virksomhederne være i stand til at reagere på hjemmemarkedet voksende behov og globale standarder rettet til internationalisering.

&nbsp

På sigter dette giver MIP studerende studieenheder møde behovene hos både moderne produktions-og servicesektoren, og med en akademisk personale og forskere har studeret i udlandet, og har bredt kendskab til disciplin. Forskning værker kræves for hovedfag fra det faglige program vil blive fokuseret på at bidrage til værdiskabelsen i de regioner og landet, hvilket giver viden om spørgsmål vedrørende diskrete processer, produktion, kontrol, produktivitet og konkurrenceevne.

&nbsp

&nbsp

Kompetencer

&nbsp

  • Bly aktiviteter som procesleder ved hjælp af identifikation af iværksætterkompetencer til formål at øge produktiviteten i produktions-og servicesektoren.
  • Identificere, formulere og grundig vurdering begreber i relation til ledelse og produktivitet i overensstemmelse med behovene i erhvervsklimaet.
  • Bidrage væsentligt til konkurrenceevne og bæredygtighed af produktions-og servicesektoren i den globale sammenhæng.
  • Generer væsentlige bidrag til konkurrenceevne og bæredygtighed af produktions-og servicesektoren i den globale sammenhæng.
  • Master løbende forbedringer og produktionsstyring modeller for at skabe positive forandringer i colombianske organisationer.
  • Udvikle og gennemføre processtyring modeller baseret på specifikke forhold i organisationer.
  • Udvikle bæredygtige forretningsmuligheder, og bly projekter, der sigter på at skabe økonomisk og social værdi.

&nbsp

&nbsp

Metode

The Master 's Degree i Process Engineering tilbyder undervisning baseret på kompetencer ved at anvende den pædagogiske model for Universidad EAN. På sigter dette vil aktive læringsmetoder skal anvendes i hver undersøgelse enheden via on-campus sessioner supplerer individuel arbejde selvstændigt læring og forberedelse.

&nbsp

Workshops, case studies og anvender øvelser er udviklet i hele det akademiske program, og dermed integrere læring og praksis i virksomhederne eller andre organisationer.

&nbsp

The Master 's Degree i Process Engineering fra Universidad EAN er en on-campus akademisk program omfatter et tæt akkompagnement gennem en virtuel platform.

&nbsp

Gennem studieenheder, vil de studerende have akkompagnement af professorer fra Universidad EAN og / eller fra Institut Supérieur de Gestion - ISG.

&nbsp

Studieenheder supplerer den autonome læreproces for studerende, og er opdelt i akademisk arbejde, der finder sted på hverdage og efter arbejdstid. Denne modalitet giver eleverne til at harmonisere deres akademiske, personlige og professionelle forpligtelser.

Senest opdateret June 2013

Om skolen

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Minimer