Mester i professionel bogføring (MPAC)

Generelt

Program beskrivelse

Master of Professional Accounting (MPAC)

Master of Professional Accountancy (MPAC) program giver en grundig undersøgelse inden for regnskabsområdet. Programmet tilbyder avanceret studie for personer, der er involveret i, eller søger karrierer i, offentlig regnskab, industri og regering.

Påkrævede Core Courses

  • Managerial Accounting
  • Finansiel regnskab - Teori og analyse
  • Avancerede regnskabsinformationssystemer
  • Federal Taxation Theory & Research
  • Avanceret Revision
  • Svig undersøgelse
  • Comercial Law

Adgangskrav

Fuldadministration til kandidatuddannelsen for faglig regnskabsføring kan gives til en ansøger, der:

- Har opnået en baccalaureatgrad, der er fuldt akkrediteret af et af de anerkendte akkrediteringsorganer, og opfylder alle andre krav til optagelse til ph.d.-skolen.

- Har en GPA på 2,75 i alle regnskabskurser, med ingen klasse mindre end en "C" i følgende kurser: Intermediate Accounting (6 timer), Skatteregnskab, Omkostningsregnskab, Revision, Avanceret Regnskab og Fondregnskab.

- Har en GPA på 3,0 på alle overdelinger, eksklusive regnskabskurser.

- Har demonstreret skriftlig færdighed som vist ved scorer på mindst 3,5 på GMAT Analytical Writing komponent eller 3.0 på Collegiate Assessment of Academic Proficiency (CAAP) Skrivning Essay Test.

- Har en GPA på 3,0 på alle Business core kurser, med ingen klasse mindre end en "C" i 15 timer af følgende kurser: Regnskabssystemer, økonomi, ledelsesprincipper, strategisk ledelse og marketing principper (3 timer hver).

- Har en Graduate Management Admission Test (GMAT) score på mindst 380.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har givet kursustilbud i branchen siden 1925, året institutionen åbnede for sin første ordinære samling. Kursus tilbud var ... Læs mere

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har givet kursustilbud i branchen siden 1925, året institutionen åbnede for sin første ordinære samling. Kursus tilbud var organiseret langs afdelingerne linjer i 1928, da en Department of Commerce blev dannet. Navnet på afdelingen har ændret et antal gange, med hver ændring afspejler et bredere anvendelsesområde i tilbud og mål. Department of Commerce blev omdøbt til afdelingen for Business Education i 1944, skiftede til Department of Business i 1948, omdøbt til afdelingen for Business and Economics i 1958, i 1969, blev navnet ændret til School of Business, og i 1999, blev navnet ændret til College of Business.&nbsp Uddannelser, der tilbydes i kollegiet omfatter Bachelor of Business Administration grad med store selskaber i regnskabsvæsen, edb-informationssystemer, finansiering, generelle forretningsmæssige, forsikring og fast ejendom, ledelse, marketing, og kontor administration, den Bachelor of Science in Education grad med en stor i erhvervslivet uddannelse for personer interesseret i at blive lærere, og Bachelor of Commercial Aviation grad med store i lufttrafikstyring og flyveoperationer. Alle uddannelser er nationalt akkrediteret. &nbsp&nbsp Mission &nbsp At forberede eleverne til markedet ved at tilbyde udfordrende uddannelsesmuligheder. &nbsp&nbsp Vision &nbsp Service til samfundet, vores profession, og universitetet er et afgørende aspekt af akademiets 's mission.Ved at nære samarbejdsrelationer med erhvervslivet og industrien, service-organisationer og andre institutioner, vil kollegiet fortsat bliver dynamisk og dets aktiviteter relevant. Minimer