differentialer Kursus

Det tilbyder en tværfaglig uddannelse, giver eleverne mulighed for at forstå de nødvendige psykologi grænseflader med andre discipliner, for en korrekt forståelse af den menneskelige fænomen. Det giver en solid grunduddannelse, med en bred opfattelse af psykologi, der gør det muligt for professionelle fleksibilitet til at tilpasse deres færdigheder til de specifikke krav til arbejdssammenhænge i Health. Det tilbyder et pluralistisk træning, for at forbedre forståelsen af ​​den psykologiske fænomener, overvejer de mange metodiske teoretiske perspektiver bygget af psykologi.

MÅL

En kandidat i Anvendt psykologi Sundhed har til formål at kvalificere og udstyre fagfolk på sundhedsområdet, med kendskab til den subjektive processer sundhed x sygdom af enkeltpersoner og grupper, fremme evnen til at opfylde de nutidige behov for forskellige niveauer for forfremmelse sundhed og psykologiske praksis. Så de kan bidrage til analysen af ​​de specifikke krav til din målgruppe.

MÅLGRUPPER

Dette kursus er for fagfolk fra forskellige områder, der arbejder eller er interesseret i at søge kvalifikation til at arbejde med psykologi på forskellige områder.

METODE

En kandidat i Anvendt psykologi Sundhed er designet i tre moduler (grundmodul, modul Tekniske, Specifik modul), alle struktureret på en logisk og i overensstemmelse med målet om uddannelse, der integrerer alle vigtige vidensområder. For bedre udnyttelse af deltagerne de konstante emner i moduler vil blive gennemført gennem foredrag, vil hvor drøftes teoretiske og praktiske aspekter, herunder casestudier diskussioner, bliver altid opmuntret aktiv deltagelse af de studerende, såvel som den tidligere læsning det indhold, der skal undervises i.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 15 flere kurser fra Grupo Tiradentes »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
8,947 BRL
23 rater af R $ 389,00 til R $ 8,947.00.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date