mester i rådgivning

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Denne Master of Rådgivning er en fuld tid programmet skal være afsluttet i to år og udbydes af kurser, praktiske komponent og afhandling. Dette er et master-program, som er baseret på den videnskabsmand / praktiserende model og har en betydelig praksis komponent i det.

&nbsp

&nbsp

PLACERING, TILSYN og casestudier


Placeringer vil blive organiseret af den rådgivning, koordinator og vil finde sted uden for campus. I alt ikke mindre end 50 timers rådgivning praksis og ikke mindre end 30 timers vejledning vil være et kursus krav. Tæt kommunikation finder sted mellem placeringen og kurset koordinator. To case-studier vil blive forelagt som et kursus krav (én hvert semester) baseret på klient-rådgivning om placering.

&nbsp

&nbsp

AFHANDLING


I betragtning af den praktiserende læge programmets karakter, anses det for hensigtsmæssigt, at afhandlingen skulle beskæftige sig med nogle område af rådgivning praksis.


Arbejdet skal være en original undersøgelse af en godkendt emne og bør bidrage til den generelle krop rådgivning viden.


Forslag til afhandlingen skal drøftes med fagansvarlig inden udgangen af ​​første halvår af studiet.


Rapporten skal være af ikke mindre end 13.000 ord i længden eksklusiv referencer og litteraturliste og ikke mere end 15.000 ord.


Forskningen skal være solidt baseret og bruge enten kvantitative orqualitative metoder.

&nbsp

&nbsp

KURSUS STRUKTUR


Forudsætning
Udviklingspsykologi eller tilsvarende


Semester 1
Teorier og tilgange til Rådgivning
Rådgivning Revision
Erfaringsbaseret Group / Facilitation Skills
Research Methods
Narrative Therapy Workshop

&nbsp

xt-dekoration: understregning "> Semester 2
Erfaringsbaseret Group Facilitation Skills
Rådgivning par og familier
Forskningsemne & Seminar Præsentation
Etiske problemer i arbejdslivet
Trauma Rådgivning (workshop)
Psykoseksuelle Therapy (workshop)


Semestre 3 & 4
Placering / Tilsyn / Case Studies *
Dissertation *
* År lange

&nbsp

&nbsp

RESULTATER


I slutningen af ​​Masters degree-studerende vil:


• har bygget på viden, der allerede er gjort.
• Være i stand til at arbejde inden for en række indstillinger og med en
række forskellige kunder.
• Identificere og diskutere sammenhængen mellem teori, praksis og
personlig bevidsthed.
• Identificere, drøfte og kontrast grundbegreber og
spørgsmål i forskellige teoretiske modeller.
• Anerkende og reagere hensigtsmæssigt på sig selv
skade / selvmordsadfærd.
• Har en viden om forskningsmetoder.
• har demonstreret en evne til at gennemføre uafhængige
forskning.
• Være kompetent i arbejdet med par, familier og i
en gruppe.
• har erfaring med ikke mindre end 50 timer rådgivning
praksis og 10 timer supervision.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

ANSØGNING OM TILMELDING


Ansøgninger skal være modtaget mindst en måned før
påbegyndelse. Men der er begrænsede pladser i
postgraduate uddannelser og de vil blive besat efter først til mølle firstserved baggrund er så tidligt ansøgningen fremmes.

Senest opdateret Sep 2011

Om skolen

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har ov ... Læs mere

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har over 7000 studerende indskrevet på sine tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome. KU's stiftende partner var University of Notre Dame i USA (NDUS), en af verdens store katolske universiteter og benchmark for Unda. Det har givet Unda med inspiration, råd, ideer og modeller, »studier i udlandet 'studerende og fakulteter, og tilstedeværelsen af dets ledere på sin bestyrelser og om råd. &nbsp Notre Dame Australien er en australsk universitet, som har taget både det moderne australske universitet tradition og den antikke og ansete traditioner katolske universiteter i både Europa og Nordamerika. Det har forsøgt at være et universitet, der har specialiseret sig i fremragende bachelor uddannelse. Dens fokus er uddannelse og træning af unge mennesker for indrejse til de store erhverv: medicin, jura, undervisning, sygepleje, regnskab og finans, fysioterapi, rådgivning, sundhedsvidenskab og præstedømmet. &nbsp Universitetet er især bemærkelsesværdigt for sin rolle som førende i den store traditionelle faglige discipliner for sundhed og uddannelse, så længe der er forbundet med den mission for Kirken i Australien. Det har også påtaget sig en særlig rolle i uddannelsen af, og service til den oprindelige befolkning i det nordlige Australien. &nbsp Notre Dame er en medium størrelse, et privat universitet, der modtager offentlige midler på en række områder. Et stort antal studerende har steder i sundheds-og uddannelsesområdet finansieret af den australske regering. Det er forpligtet til at sikre, at der så vidt muligt, studerende modtager en personlig, uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt og venligt læringsmiljø. Omkring 10 procent af sine studerende er international. &nbsp Universitetet har til formål at producere "industri ready" kandidater, der er meget efterspurgte fra australske arbejdsgivere. &nbsp KU's tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome er forbavsende smuk og meget bekvemt. De giver en ideel ramme for en førsteklasses bachelor universitet oplevelse. Minimer
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mere Mindre