Master i Regnskab og Kontrol


Kandidatuddannelsen i Regnskab og Kontrol er en et-årigt program, der består af mindst syv kurser og et speciale. Programmet sætter et hurtigt tempo, med korte, fokuserede undervisning perioder på seks uger efterfulgt af eksamen. Kernen i programmet består af krævede kurser i finansiel rapportering, økonomistyring, selskabsret, selskabsledelse og empirisk forskning i anvendt regnskabspraksis. Derudover vil du have mulighed for at tage en række valgfag på emner som revision, der tegner informationssystemer, ledelse kontrol, corporate finance og regnskab teori. Kurser består typisk af en blanding af forelæsninger og aktive undervisningsmetoder, der involverer både individuelt og gruppearbejde.

Endelig vil du skrive et speciale værd 18 point. Din afhandling vil vise, at du besidder både viden om den disciplin forventes af en aspirerende professionel og forskning, analytiske og rapportering færdigheder, der kræves af en kompetent forsker.

Udvide dine perspektiver med en praktikplads


En unik egenskab ved kandidatuddannelsen i Regnskab og Kontrol er dens åbenhed over verdener af både praksis og forskning. Dette skaber mange muligheder for ambitiøse studerende til at udforske en eller begge verdener i større dybde i løbet af deres studier.

Det faktum at programmet er indlejret i Amsterdam Research Center i Regnskab (ARCA) betyder, at du vil blive involveret i igangværende forskning. Din afhandling vil omhandle et forskningsemne, og nogle elever går på praktik, hvor de deltager i forskningsaktiviteter fra en endnu mere hands-on perspektiv.

Kandidatuddannelsen har tætte forbindelser til den postgraduate regnskabsprogram, som opretholder stærke kontakter med de store internationale revisionsnetværk. Som studerende, vil du drage fordel af disse professionelle ekspertise, og disse kontakter vil hjælpe åbne døre til værdifulde praktik erfaringer.

Deltid undersøgelse (på hollandsk)

Vrije Universiteit Amsterdam tilbyder en deltid Master Regnskab & Control. Den deltid program er undervist på hollandsk. Du vil være i stand til at opnå både Master of Science (MSc) titel og betegnes som en statsautoriseret revisor i Holland i så lidt som 3,5 år (afhængigt af din nøjagtige uddannelsesmæssige baggrund).

Karrieremuligheder


Når du har gennemført kandidatuddannelsen i Regnskab og Kontrol, vil du besidder solid viden om produktionskæden inden for de finansielle og administrative drift af større organisationer. Du vil have styr de forskellige aspekter af disse processer, fra den indledende registrering af transaktioner gennem intern rapportering og dens konsekvenser for beslutningstagning, til ekstern præsentation og revision af de indberettede tal.

Den retning, du beslutter dig for at tage, afhænger dels af din specialisering. Management Control og Accounting træner dig til at blive en økonomichef og controller. Specialiseringen i Finansiel Regnskab og Revision vil tillade dig at gå i gang med en karriere som en intern eller offentlig revisor. Den Information Management specialisering vil forberede dig til en karriere inden for ledelse regnskab og rådgivning, med vægt på aspekter vedrørende design, løb og sikring informationssystemer.

Program kandidater vil blive udstyret til entry-level positioner som assistent controllere eller assisterende revisorer, for eksempel. Programmet er en fremragende springbræt for den slags yderligere faglig uddannelse, der normalt forventes for sådanne positioner.

Vrije Universiteit Amsterdam selv tilbyder en række ph.d.-programmer, der fører til kvalifikationer såsom Certified Controller, Registreret Revisor (Nederlandene), EDP revisor, Financial Analyst (CFA), Management Konsulent, Change Manager eller en offentlig Controller. Hertil kommer, at universitetet tilbyder ph.d.-programmer for de studerende, der ønsker at forfølge en akademisk karriere, eller som ønsker at uddybe deres viden yderligere, inden der iværksættes en professionel karriere.

Specifikke adgangskrav


Du kan få direkte adgang til kandidatuddannelsen i Regnskab & Control med et universitet bachelorgrad i økonomi, Business Administration eller økonometri. Dog skal du have bestået følgende emner fra VU-pensum, eller deres ækvivalenter på andre universiteter:

  • Den obligatoriske centrale fag Regnskab (kernvak Accounting)
  • Regnskab tutorial (werkcollege bij kernvak Accounting)
  • Regnskabsanalyse
  • Management Accounting
  • Regnskabsoplysninger SYSTEMS
  • Metoder og Teknikker til Erhvervsøkonomi Research.
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato