Master i sociale og kulturelle antropologi

Er du interesseret i Antropologi og emner som udviklingsbistand, kultur, identitet, religion og bæredygtig udvikling? Har du har til formål at opgradere med et universitet mestre 'grad? Så mestrene 'program sociale og kulturelle antropologi kunne være lige hvad du leder efter. Millioner af mennesker verden over lever i fattigdom og krig. Hvordan de giver mening til deres eksistens og hvilke strategier gør de bruger til at nå frem til en bedre levestandard og en følelse af frihed? Migration synes at være en sidste udvej for desperate mennesker. Hvad gør flygtninge og personer, der søger asyl finde i deres nye hjemland og på hvilken måde er de velkommen af ​​de lokale befolkninger?

Undersøgelse program


Master SCA giver studerende til at udvikle og styrke deres forskningskapacitet, mens forankring i den teoretiske paradigme menneskers sikkerhed. Programmet udforsker emner som fattigdom og migration, bæredygtig udvikling, religion og identitet.

Programmet begynder med en omfattende teoretisk orientering om menneskers sikkerhed. Halvvejs gennem denne orientering, vil du specialisere sig i en af ​​to profiler: Konstruktion identiteter og begreber inden for Tilhører eller udvikling og sociale forandringer. De tidligere læner sig op ad den kulturelle antropologi, sidstnævnte mod sociologi udvikling.

I den anden semester studerende gennemføre feltarbejde forskning for deres speciale et land efter eget valg i ca. 3 måneder. Se filmene, som de studerende i løbet af deres feltarbejde.

Karrieremuligheder


Vores program er designet til at hjælpe dig med at opfylde kravene i en verden, hvor jobbeskrivelser er under hurtig forandring. Antropologer spiller en vigtig rolle på mange områder vedrørende udvikling, regeringsførelse, socialt arbejde, kultur og uddannelse, der er afhængige af analytikere og forskere, der har en dyb og nuanceret forståelse af interkulturelle sensitivitet og kulturel identitetsdannelse.

Omfanget af erhvervsmæssig fleksibilitet opmuntret af dette program afspejler fokus på mangfoldighed, selvstændig tænkning og global, helhedsorienteret viden, der kendetegner studiet af antropologi. Som antropolog din forskning og analytiske færdigheder sammen med kulturel forståelse kvalificere dig til en bred vifte af karrieremuligheder spænder fra forskning i akademiske eller ikke-akademiske institutter, til NGO eller regeringsorgan arbejde i udvikling, bistand, forvaltning, rådgivning for private virksomheder og journalistik.

Den intensive træning og hands-on in-the-field forskningserfaring vil du vinde ved dette program vil stå dig i god stedet for at konkurrere med andre uddannede samfundsforskere. Potentielle arbejdsgivere omfatter UNESCO, War Child, UNICEF, lokale og nationale offentlige institutioner, lokale og nationale aviser, nationale og internationale virksomheder, og ikke-statslige organisationer. Andre områder, hvor du vil være i stand til at finde beskæftigelse menneskelige ressourcer, interkulturel kommunikation, turisme og museet sektor.

Internationale studerende


Ansøgere med en international bachelorgrad

Den kandidatuddannelse i Social & Cultural Aanthropology er et internationalt program. For at få adgang, skal du holde en bachelorgrad fra et godkendt forskning universitet i antropologi eller beslægtede disciplin. Du skal have haft kvalitativ samfundsvidenskabelig forskning metode og gode karakterer. Du har brug for også en fremragende arbejde kommando af engelsk, og bevise det med enten IELTS test (givet af den britiske International English Language Testing Service, minimum score 6,5) eller TOEFL (American Test af engelsk som fremmedsprog, minimum score 580 papirbaserede, 237 computer baseret, eller 92 Internet-baseret). Undtagelser fra kravet om sprogtest kun lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date