Read the Official Description

Dobbelt-uddannelsen med Utrecht Universitet.

Beskæftiger sig med vigtige spørgsmål i dagens Europa

 • De finansielle markeder i krise - hvordan kan de reguleres?
 • Bæredygtig energi - hvordan kan vi gøre overgangen til en grøn økonomi?
 • Velfærdsstater - bør de reformeres for at fremme økonomisk vækst, og i så fald hvordan kan det gøres?
 • Grænseoverskridende politiarbejde - hvad er de nye mønstre af efterretninger deling og retshåndhævelse?
 • Homogenisering - er de europæiske lande bliver mere ens på grund af EU?
 • Foreneren eller underminer - har EU en trussel mod demokratiet?

Disse er blandt de vigtigste spørgsmål i Europa i dag. Hver af dem involverer aktiviteter på lokalt, nationalt og europæisk plan, og hver kræver indsigter fra økonomi, jura og offentlig forvaltning. Det tværfaglige Master Program i styreformer i EU vil udstyre dig med den viden og færdigheder til at besvare disse spørgsmål og til at formulere hensigtsmæssige reaktioner på de udfordringer, de udgør. På denne måde, det forbereder dig til at beskæftige sig med og arbejde inden for kompleksiteten i styreformer - både i Bruxelles og i hjemmet.

Et unikt program med Utrecht Universitet

Som studerende på dette program, vil du studere og bo i to forskellige steder. Dette giver dig mulighed for at studere og opleve styreformer fra to forskellige perspektiver samtidig give dig en unik personlig oplevelse.

År 1 af programmet er brugt på Masaryk Universitet i Brno, som har, blandt andet særlig ekspertise i de demokratiske og markedsøkonomiske udvikling, der har været omdanne Central- og Østeuropa siden slutningen af ​​1980'erne.

År 2 er taget af alle studerende sammen på Utrecht Universitet (Holland). Utrecht Universitet har fokus på det tværfaglige studie af europæiske styreformer, ved hjælp af de kombinerede indsigt i jura, økonomi, offentlig administration og organisatorisk videnskab.

Graduate profil

Bliv en akademisk professionel

Under Master Program i styreformer i EU, vil du blive uddannet til at analysere komplekse problemer i europæiske styreformer fra flere perspektiver, herunder økonomi, jura, statskundskab og offentlig administration. Desuden vil du lære at anvende abstrakte viden og teori til virkelige problemer gennem casestudier, simuleringer og politiske orienterede forskningsprojekter. På denne måde, vil du blive en akademisk professionel, en person, der kan bruge faglig viden til at analysere og løse komplekse problemstillinger i forskellige sammenhænge og fra forskellige perspektiver. Dette åbner op for en bred vifte af jobmuligheder i de lokale, regionale og nationale regeringer, EU-institutionerne, andre europæiske organisationer, non-profit og profit organisationer og konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med spørgsmål om styreformer.

Karrieremuligheder

Den unikke kombination af ekspertise inden for de deltagende universiteter 'fakulteter giver en mulighed for en udfordrende international kandidatuddannelse. Det giver de studerende med et solidt akademisk uddannelse, der forbereder dem til professionelle positioner i en række organisationer:

 • Lokale, regionale og nationale regeringer, som i stigende grad arbejder i en europæisk sammenhæng.
 • EU-institutionerne, som Europa-Kommissionen og EU-agenturer.
 • Andre internationale organisationer, der arbejder i Europa.
 • Non-profit organisationer, der er konfronteret med spørgsmål om styreformer.
 • Virksomheder, hvis lovgivningsmæssige rammer er i høj grad formet af processer styreformer.
 • Konsulentfirmaer.

Program kandidater typisk erhverve sig faglige niveau jobs i private organisationer eller organisationer med en offentlig funktion, i stillinger som politisk rådgiver, konsulent, eller en leder eller forsker ved forskning og rådgivning organisationer.

Adgangskrav

Vi glæder os over ansøgninger til dobbelt-graders Master program i styreformer i EU fra kandidater med en bachelorgrad eller BA i discipliner som samfundsfag, jura, økonomi, ledelse og organisatorisk videnskab, liberale kunst og videnskab, sociologi, statskundskab, internationale forbindelser eller europæisk undersøgelser. Der forventes en synlig tidligere interesse i europæiske spørgsmål. De minimale betingelser for indrejse er at holde en hollandsk eller tjekkisk bachelorgrad i disse områder, eller en international ækvivalent deraf.

For ansøgere et minimum score kræves en af ​​følgende test af engelsk-sprogfærdighed;

International English Language Testing Service (IELTS) - Akademisk test: Et minimum score på 7,0 samlet, med et minimum på 6,0 i hver komponent (inklusive skriftligt) er påkrævet. Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL 100 eller over på internet-baseret test er påkrævet.

Cambridge EFL eksamener: ansøgere med Cambridge Certificate in Advanced English må have opnået mindst en B klasse. Ansøgere med Cambridge Certificate of Proficiency i engelsk skal have opnået mindst en C klasse.

Studerende anses for at være dygtige i engelsk og behøver ikke at give en engelsk sprogtest score, hvis de er fra Australien, Canada, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, USA eller Sydafrika, og det sprog, som de har opnået alle deres kvalifikationer var engelsk.

De studerende skal have bestået eksamen i alle kurser af første år for at fortsætte med det andet år.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Masaryk University Faculty of Social Studies »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
3,000 EUR
årligt.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date