Mester i udendørs uddannelse

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Outdoor Education

Udendørs Education kurser i School of Health Sciences sigter mod at give vigtig viden, praktiske færdigheder og lederevner til personer, der ønsker at undervise i skoler eller udendørs Education centre. Fagfolk på dette område skal have de færdigheder til at designe passende, behovsbaseret og underholdende programmer, som kunderne er forpligtet. De har brug for at blande praktiske udendørs færdigheder, vurdere behov, design, samt planlægger og gennemfører sikre Udendørs Uddannelser.


Den filosofiske tilgang af Master of Outdoor Education program på Notre Dame omfatter en stærk forpligtelse til bedste praksis for at opnå en sund livsstil gennem fysisk aktivitet og dens forhold til udendørs. Studerende vil få erfaringer i en række udendørs aktiviteter som bestemt af akkreditering i National Outdoor Leadership Registration Scheme (NOLRS).

Studieform og vurdering


Programmet findes i deltid eller fuld tid tilstand.


De fleste enheder tilbydes i blok, intensiv tilstand i løbet af året, der dækker nogle weekender, og blokerer i april, juli og oktober skoleferierne.


Vurderingen af ​​kompetencer i hver enhed består af tutorial præstationer, en række opgaver eller projekter i løbet af semesteret og en afsluttende eksamen.

Karrieremuligheder


Karrieremuligheder for kandidater fra dette kursus er forskelligartede og omfattede følgende jobområder.

  • Udendørs Uddannelse lærer
  • Udendørs Uddannelse leder i fællesskabsprogrammer, og eventyret turistindustrien

Adgangskrav

De kandidatuddannelser i Outdoor Education er designet specielt til lærere, der ønsker at udvikle deres faglige uddannelse i Outdoor Education. Kvalificerede lærere fra enhver speciale kan ansøge om kandidatuddannelsen. Lærere bliver kvalificerede senior lærere i Outdoor Education at lede de udendørs uddannelsesprogrammer i skolerne og undervise indlæg obligatoriske Outdoor Education Studies. Nogle studerende kan ønske at arbejde med personer i lokalsamfundet baserede adventure-programmer og som del af eventyr turisme ventures for alle aldre.

Dem uden uddannelseskvalifikationer skulle fuldføre en etårig Postgraduate Diploma in Education at blive kvalificeret til Sundhed og idræt undervisning, hvis de vælger at gøre det i slutningen af ​​deres couse.


Kurset er designet til at levere avancerede stående på ansøgning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har ov ... Læs mere

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har over 7000 studerende indskrevet på sine tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome. KU's stiftende partner var University of Notre Dame i USA (NDUS), en af verdens store katolske universiteter og benchmark for Unda. Det har givet Unda med inspiration, råd, ideer og modeller, »studier i udlandet 'studerende og fakulteter, og tilstedeværelsen af dets ledere på sin bestyrelser og om råd. &nbsp Notre Dame Australien er en australsk universitet, som har taget både det moderne australske universitet tradition og den antikke og ansete traditioner katolske universiteter i både Europa og Nordamerika. Det har forsøgt at være et universitet, der har specialiseret sig i fremragende bachelor uddannelse. Dens fokus er uddannelse og træning af unge mennesker for indrejse til de store erhverv: medicin, jura, undervisning, sygepleje, regnskab og finans, fysioterapi, rådgivning, sundhedsvidenskab og præstedømmet. &nbsp Universitetet er især bemærkelsesværdigt for sin rolle som førende i den store traditionelle faglige discipliner for sundhed og uddannelse, så længe der er forbundet med den mission for Kirken i Australien. Det har også påtaget sig en særlig rolle i uddannelsen af, og service til den oprindelige befolkning i det nordlige Australien. &nbsp Notre Dame er en medium størrelse, et privat universitet, der modtager offentlige midler på en række områder. Et stort antal studerende har steder i sundheds-og uddannelsesområdet finansieret af den australske regering. Det er forpligtet til at sikre, at der så vidt muligt, studerende modtager en personlig, uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt og venligt læringsmiljø. Omkring 10 procent af sine studerende er international. &nbsp Universitetet har til formål at producere "industri ready" kandidater, der er meget efterspurgte fra australske arbejdsgivere. &nbsp KU's tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome er forbavsende smuk og meget bekvemt. De giver en ideel ramme for en førsteklasses bachelor universitet oplevelse. Minimer
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mere Mindre