mester i undervisningen (primær)

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Hvorfor studere på Notre Dame


The University of Notre Dame Australien er stolt af sine små klasser og omsorgsfulde samfund atmosfære samt sit engagement i topkvalitet, sjælesorg og social retfærdighed. Universitetet er i stand til at tilbyde en unik personlig tilgang til undervisning og læring. Som følge heraf kan Notre Dame hjælpe studerende til at udvikle færdigheder og tillid til at sætte dem i stand til at lykkes i deres valgte område. Også fordi Notre Dame er en by universitet, studerende har adgang til alle de sociale, sportslige og kulturelle aktiviteter Fremantle har at tilbyde, at gøre læring både en pædagogisk og en kulturel oplevelse.

&nbsp

&nbsp

Master of Undervisning (primær)


Det har været almindelig praksis i læreruddannelsen for studerende med relevante bachelor-grader at gå ind i en etårig Graduate Diploma in Education (Dip Ed) for at få en kvalifikation at undervise.


Notre Dame er en to-årig kandidatuddannelse Undervisning program, der mere end fordobler antallet af practicum af et eksamensbevis for uddannelse og giver eleverne mulighed for at tage en mere gradueret tilgang til in-skolens udvikling af undervisningen kompetence. Der er to skole oplever muligheder over de to år af uddannelsen, i alt 20 uger af praksis i klasseværelset: Udtrykket to i det første år og løbetid tre i det andet år.


Den primære pædagogiske kurser på Notre Dame give de studerende:

  • En omfattende skole erfaring komponent, svarende til 20 uger af in-school tid over to år
  • Stærk støttende mentor ordning
  • Evne til at undervise i alle læringsområder af læseplanen Framework
  • Den stærke integration af teori og praksis
  • Kursusaktiviteter, der er moderne, praktisk, interaktive og fokuserede på problemløsning
  • Professionel ref lektion på praksis
  • Opnåelse af arbejdsgiver, regeringen og krav om registrering
  • Udsættelse for emergente indlæringsteknologier
  • Akkreditering at undervise religionsundervisningen i en katolsk skole (hvis det ønskes)
  • Krav til at undervise i en katolsk skole (hvis det ønskes)

&nbsp

&nbsp

Mode Undersøgelse og vurdering


Studerende kan gennemføre studiet som en deltids-eller fuldtidsstuderende, der begynder i første sem ester (februar) eller i andet halvår (juli), med forbehold enhed tilgængelighed. Vurderingen af ​​kompetencer i hver enhed består af tutorial præstationer, en række opgaver eller projekter i løbet af semesteret samt en afsluttende eksamen.

&nbsp

&nbsp

Karrieremuligheder

Kandidater fra Notre Dame finde beskæftigelse i katolske, uafhængige og offentlige skoler og har en høj beskæftigelsesgrad succes.

&nbsp

&nbsp

Adgangskrav


Ansøgninger skal være modtaget mindst en måned før. Men der er begrænset antal pladser til rådighed i graduate kurser og de vil blive besat efter først til mølle-princippet, er så tidligt ansøgningen fremmes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har ov ... Læs mere

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har over 7000 studerende indskrevet på sine tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome. KU's stiftende partner var University of Notre Dame i USA (NDUS), en af verdens store katolske universiteter og benchmark for Unda. Det har givet Unda med inspiration, råd, ideer og modeller, »studier i udlandet 'studerende og fakulteter, og tilstedeværelsen af dets ledere på sin bestyrelser og om råd. &nbsp Notre Dame Australien er en australsk universitet, som har taget både det moderne australske universitet tradition og den antikke og ansete traditioner katolske universiteter i både Europa og Nordamerika. Det har forsøgt at være et universitet, der har specialiseret sig i fremragende bachelor uddannelse. Dens fokus er uddannelse og træning af unge mennesker for indrejse til de store erhverv: medicin, jura, undervisning, sygepleje, regnskab og finans, fysioterapi, rådgivning, sundhedsvidenskab og præstedømmet. &nbsp Universitetet er især bemærkelsesværdigt for sin rolle som førende i den store traditionelle faglige discipliner for sundhed og uddannelse, så længe der er forbundet med den mission for Kirken i Australien. Det har også påtaget sig en særlig rolle i uddannelsen af, og service til den oprindelige befolkning i det nordlige Australien. &nbsp Notre Dame er en medium størrelse, et privat universitet, der modtager offentlige midler på en række områder. Et stort antal studerende har steder i sundheds-og uddannelsesområdet finansieret af den australske regering. Det er forpligtet til at sikre, at der så vidt muligt, studerende modtager en personlig, uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt og venligt læringsmiljø. Omkring 10 procent af sine studerende er international. &nbsp Universitetet har til formål at producere "industri ready" kandidater, der er meget efterspurgte fra australske arbejdsgivere. &nbsp KU's tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome er forbavsende smuk og meget bekvemt. De giver en ideel ramme for en førsteklasses bachelor universitet oplevelse. Minimer
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mere Mindre