MASTER OF URBAN DESIGN PROGRAM (MUD)

Izmir Institute of Technology er en af ​​to institutioner for videregående uddannelse i Tyrkiet tilbyder engelsksproget undervisning i City og fysisk planlægning. I erkendelse af, der er afgørende allerede i bachelor stadier af erhvervet som planlægning holde sig ajour med den internationale udvikling. Vi har udviklet bibliotek; laboratorium, og internet-faciliteter, således at international forskning og forfølge flersproget tænkning på området.

            I dag i dette land, vi står i akut behov for planlæggere i stand til at udvikle løsninger til de dystre urbanisering problemer, som vi står over for, og som vi betaler hver dag.

            Afdelingen tilbyder i øjeblikket undervisning til 137 universitetsstuderende, 21 post-kandidater og 24 Ph.D. studerende med 14 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og 23 universiteter trough fælles projekter med lokale kommuner og konservering afdelinger. Selvom ph.d.-studerende rutinemæssigt deltage i disse fakultetets-ledede projekter, der fjerde år bachelorstuderende opfordres til at deltage i, bidrage til og lære af disse virkelige bestræbelser, således aktivt at omdanne deres miljø.

            Den fire-årige bachelor programmør fører til graden af ​​BS Programmet er designet til at give grundlag af en faglig uddannelse i byplanlægning samt vi giver en balanceret universitetsuddannelse, der spænder fra humaniora til naturvidenskab og teknologi. Efter at have fået BS, at studerende, der ønsker at blive specialiseret som planlæggere eller designere kan begynde deres postgraduate studier, immatrikuleret for graden af ​​Master of byplanlægning for Urban Design, når opfyldelse krav og få adgang til enten program. Både masteruddannelser låne berettigelse til ansøgning til en ph.d.-program i byplanlægning, herunder ph.d.-programmet i denne afdeling.

Se 6 flere kurser fra Izmir Institute of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
2 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date