Mester kontrollerende og økonomistyring

Generelt

Program beskrivelse

Deltidsstudier for Master of Arts

Den kandidatuddannelsen styring og økonomistyring * med den grad "Master of Arts" (MA) giver både generalist business-færdigheder og særlig viden. Således kandidater er i stand til at forberede forretningsmæssige beslutninger med rådgivning og støtte i deres virksomheder i samarbejde med afdelinger. Som eksperter i økonomistyring og finansiel forvaltning, de ofte fungerer som mægler mellem forskellige afdelinger og interessegrupper. Tag et analytisk syn på forretningsmæssige beslutninger og udviklinger, og er derfor af afgørende betydning for virksomheder i en effektiv udøvelse af virksomhedens mål. Med grad kandidater er godt rustet til at påtage sig ledelsesansvar eller kvalificeret stabsfunktioner i den forstand, støtte og rådgivning til beslutningstagere.

  • I øjeblikket i akkrediteringsprocessen

VARIGHED

31 måneder

Målgruppe

Kurset henvender sig til kandidater a business uddannelser, der ønsker at identificere sig selv som eksperter i styring og finansiering. Ud over den dybe og professionel orientering, er studerende forberedt til den første overførsel af ledelsesansvar.

Forudsætninger

1) Professionelt kompetencegivende, erhvervsrettet universitetsuddannelse med en omkreds på mindst 180 point, med en kvotient som regel på mindst 2,4. På de videregående uddannelser med en anden type landbrug som en virksomhed viden (se 4) at bevise.

2) curriculum vitae og ansøgningsbrev, hvorfra undersøgelsens motiver og personlige mål dukke 3) En vellykket gennemførelse af egnethedsprøve i form af en jobsamtale 4) Grundlæggende viden inden for organisering og ledelse af virksomheder, mikro-økonomi og regnskabs-og forretningsmæssige matematik / statistik (Bevis for certificering eller professionel erfaringer) 5) engelsk (Bevis for certifikater, fremmedsprog proofing eller ekstern sprogtest. Hvis beviset som en del af egnethedsprøven en sprogtest er udført.)

Organisation

Kandidatuddannelsen er for karriere fagfolk i 31 måneder. De første fire semestre starter hver uge med en tilstedeværelse. Flere klasse foredrag er planlagt om lørdagen. I ugen synkron e-læring finder sted. Den femte og sjette semester er til rådighed for færdiggørelsen af ​​et speciale og kollokvium er til rådighed.

Studieafgifter

31 måneder x 600 € = i alt 18.600 €; engangsgebyr eksamen: 2.400 €

Senest opdateret Dec 2015

Om skolen

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Læs mere

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Minimer
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Mere Mindre