Mester marketing og salgsledelse

Generelt

Program beskrivelse

Deltidsstudier for Master of Arts

Markedsføringen af ​​varer og tjenesteydelser er i stigende grad forfølger en holistisk og integreret tilgang. Ud over kirurgiske teknikker til at påvirke forbrugeradfærd mange aspekter af indkøb, produktion, økonomi, personale og administration har central strategisk betydning for salg og marketing succes. Som forretningsprocesser udnytte markedsføring og salg er ikke tænkeligt uden en effektiv styring af de underliggende opgaver. I kandidatuddannelsen marketing og salgsledelse * med den grad "Master of Arts" (MA) vil du få detaljeret viden om markeder og distributionskanaler, kundeforhold og pleje samt brand og brand management i forbindelse med klassiske og digitale forretningsmodeller. Du får så deltid med den nødvendige viden og færdigheder til erhvervelse af lederansvar i markedsføring og salg.

  • I øjeblikket i akkrediteringsprocessen

VARIGHED

31 måneder

Målgruppe

Kurset henvender sig til kandidater a business uddannelser, der ønsker at identificere sig selv som eksperter i markedsføring og salg. Ud over den dybe og professionel orientering, er studerende forberedt til den første overførsel af ledelsesansvar.

Forudsætninger

1) Professionelt kompetencegivende, erhvervsrettet universitetsuddannelse med en omkreds på mindst 180 point, med en kvotient som regel på mindst 2,4. På de videregående uddannelser med en anden type landbrug som en virksomhed viden (se 4) at bevise.

2) curriculum vitae og ansøgningsbrev, hvorfra undersøgelsens motiver og personlige mål dukke 3) En vellykket gennemførelse af egnethedsprøve i form af en jobsamtale 4) Grundlæggende viden inden for organisering og ledelse af virksomheder, mikro-økonomi og regnskabs-og forretningsmæssige matematik / statistik (Bevis for certificering eller professionel erfaringer) 5) engelsk (Bevis for certifikater, fremmedsprog proofing eller ekstern sprogtest. Hvis beviset som en del af egnethedsprøven en sprogtest er udført.)

Organisation

Kandidatuddannelsen er for karriere fagfolk i 31 måneder. De første fire semestre starter hver uge med en tilstedeværelse. Flere klasse foredrag er planlagt om lørdagen. I ugen synkron e-læring finder sted. Den femte og sjette semester er til rådighed for færdiggørelsen af ​​et speciale og kollokvium er til rådighed.

Studieafgifter

31 måneder x 600 € = i alt 18.600 €; engangsgebyr eksamen: 2.400 €

Senest opdateret Dec 2015

Om skolen

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Læs mere

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Minimer
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Mere Mindre