Mester stylist for mode, medier og scenekunst

Generelt

Program beskrivelse

Tøjet er meget mere end mode, det er udtryk for det billede, du ønsker at tilbyde at vise en måde at være, at leve og som vedrører enten et modebrand, der ønsker at identificere sig med sit publikum, til at kommunikere værdier i en reklame stedet eller til at repræsentere tegn og tider med en fiktiv karakter i en film eller et teaterstykke.

Men billedet afhænger ikke kun af designerne, er det også ansvaret for stylister, kostume designere og art directors specialiseret i at designe tøj gennem en besked for at generere en visuel effekt eller fortælle en historie.

Selv traditionelt mode stylist for mode ledere og catwalk var begrænset, har sit bidrag nu udvidet til andre meddelelser flere relaterede til reklame, markedsføring, salg og fastholdelse af billedet, der dækker art direction og teknikker som window dressing og præsentationen af ​​de produkter, ved salgsstedet, messer og showrooms. På den anden side, da de kostumer til fiktion eller kostume, kræver det en professionel, der kender både fange psykologi af en karakter, som den dramatiske udvikling fra et script, du oversætte kravene til ledelse i et attraktivt og tiltalende design til viewer, og du ved at teste kostumer til skuespillere og dansere med en fysiognomi og meget specifikke behov.

Dets opgave er at finde midler til at tilslutte en hel mode forbruger eller seeren effektivt, og oversætte kravene til mærket eller script i et attraktivt visuelt forslag.

MÅL

Denne kandidatuddannelse giver eleverne til at tackle projekter, tøj bliver akse skabe visuelle effekter og bør formidle billedet af en brand personlighed eller karakter.

Ved afslutningen af ​​programmet, vil den studerende har de nødvendige redskaber til at konfigurere udseende til forskellige forlag medier, showrooms, mode begivenheder, salgsstedet (visuel merchandising) og messer ved også, hvordan man bruger ressourcerne for mode og kostume skabelse af billedet i en reklamekampagne, en audiovisuel filmproduktion eller tv, et skuespil eller dans eller specifikke emner til cirkus.

Eleverne lærer at arbejde på et script eller briefing, repræsenterer et brand, genererer fiktion, skabe karakterer mv Det vil sige, at bruge tøj som et køretøj af kommunikation og ikke som et mål i sig selv, understreger vigtigheden af ​​teamwork og samspillet med andre kreative fagfolk såsom fotografer, makeup artister, scenografer og scene ledere. Kort sagt vil vi danne stylister og kostume designere til at bringe deres vision af mode til en computer, hvor det vigtigste er at producere billedet og ydeevne.

Rettet til

Kandidater og kandidater med erfaring i mode og andre kreative områder forbundet af troværdig akademisk pensum og / eller portefølje.

Adgang og Degree

Adgang universitetsuddannelse (bachelor eller kandidatgrad) og intern udvælgelsesproces. egen kandidatgrad udstedt af Universitat Abat Oliva CEU opnås.

Læseplanerne Rejseplan

Denne kandidatuddannelse er et resultat af at kombinere den akademiske læseplaner for postgraduate Styling og Art Direction i Mode og Costume Design for scenekunst, film og TV.

Senest opdateret Nov 2015

Om skolen

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Læs mere

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Minimer