Mestrer det-forvaltnings-og informationssystemer

Generelt

Program beskrivelse

Deltidsstudier for Master of Science

Den kandidatuddannelsen IT management og informationssystem med graden "Master of Science" (M.Sc.) ideelt set kombinerer den nyeste udvikling og metoder til informationsteknologi med erhvervslivet ekspertise og moduler til at udvide lederevner. Kandidater af kurset at tage, for eksempel ansvaret for it-afdelinger, indførelse af nye it-løsninger eller den økonomiske udvikling i deres virksomhed.

VARIGHED

31 måneder

Målgruppe

Kurset henvender sig til kandidater fra datalogi og teknologi-orienterede virksomhed, der gerne vil tage lederansvar i et virksomhedsmiljø i perspektiv.

Forudsætninger

1) Professionelt kompetencegivende universitetsuddannelse i datalogi, anvendt datalogi eller teknisk orienteret virksomhed på mindst 180 ECTS og med en kvotient som regel på mindst 2,4 2) cv og dække brev, hvori undersøgelsens motiver og personlige mål 3) En vellykket gennemførelse af egnethedsprøve i form af en jobsamtale 4) Kendskab til programmering, software engineering, databaser, projektledelse og netværk (Proof of certifikater, i særlige tilfælde af praktisk erfaring) 5) engelskkundskaber i henhold til B1-niveau af "Det Fælles Europæiske Referenceramme for sprog (CEFR)" (bevis om certifikater, fremmedsprog test, længere udlandsophold i engelsktalende organisationer eller Lande eller ekstern sprogtest. Hvis beviset som en del af egnethedsprøven en sprogtest er udført.)

Organisation

Kandidatuddannelsen er for karriere fagfolk i 31 måneder. De første fire semestre starter hver uge med en tilstedeværelse. Flere klasse foredrag er planlagt om lørdagen. I ugen synkron e-læring finder sted. Den femte og sjette semester er til rådighed for færdiggørelsen af ​​et speciale og kollokvium er til rådighed.

Studieafgifter

31 måneder x 600 € = i alt 18.600 €; engangsgebyr eksamen: 2.400 €

Senest opdateret Dec 2015

Om skolen

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Læs mere

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Minimer
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Mere Mindre