MS i Environmental Science and Management

Master of Science i Environmental Science and Management (ESM) har en kerne af krævede klasser inden for videnskab, politik og ledelse, der skaber et stærkt fundament at bygge en skræddersyet uddannelse. Eleverne har frihed til at vælge en fusion, og en bred vifte af valgfag, der vil hjælpe dem med at nå deres mål.

  • Den traditionelle ESM pensum fremhæver overholdelse af lovgivningen og forebyggelse og bekæmpelse af forurening.
  • Koncentrationen bevaring biologi fokuserer på feltstudier og tillader studerende at tage flere naturvidenskabelige valgfag

Studerende, der ikke har erhvervserfaring lancere deres karriere ved at udfylde praktikophold. Der er også en afhandling spor eksisterer for dem, der overvejer forskning eller ph.d. uddannelse. Studerende, der i øjeblikket arbejder fagfolk på miljøområdet kan anmode erfaringsbaseret kreditter læring. Bekvemt skemalagte undervisning Kurserne udbydes hverdagsaftener og lejlighedsvis om lørdagen til hjælp for arbejder fagfolk. Deltids-studerende, der tager omkring to klasser per semester kan fuldføre den grad i cirka to kalenderår. Studerende kan også tage et kursus per semester. Programmet fuldtidsstuderende, herunder nyuddannede med bachelorgrader i videnskaberne eller beslægtede discipliner glæder.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 14 flere kurser fra Duquesne University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
1,132 USD
per kredit time
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date