ms i finansielle analyse og forvaltning af investeringer

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Science i Finansiel Analyse og Investment Management (MS-Faim) er fokuseret på kvantitative teknikker, der anvendes i virksomhedernes finansielle analyse, investerings porteføljeforvaltning og risikostyring. Dens blanding af teori og praksis giver en jordet og praktisk undervisning. Studerende med bachelor grad i discipliner såsom business, økonomi, regnskab, matematik, statistik, teknik og naturvidenskab klarer sig godt i MS-Faim program, men det er åbent for alle, der er kvalificerede.

MS-Faim Program er på deltid, lock-skridt og kohorte-baseret og undervises over 5 akademiske kvartaler spænder 15 på hinanden følgende måneder. Programmet indskriver nye studerende hvert juli. Klasser er afholdt i slutningen af eftermiddage og aftener på den amerikanske Management Association's Executive Conference Center, som ligger på Marriott Hotel i 4. og marked i San Francisco's finansielle distrikt. Studerende tager 2 klasser pr kvartal, og klasser mødes en gang om ugen mellem mandag og fredag.

  • Fokuseret på kvantitative teknikker, der anvendes i virksomhedernes finansielle analyse, investerings porteføljeforvaltning og risikostyring.
  • Studerende deltage i to aftenskoler om ugen i downtown San Francisco.
  • Programmet omfatter alle tre niveauer i CFA ® pensum.
  • Studerende eller kandidater kan også optjene en MBA ved at tage udvalgte ekstra kurser.
  • Kohorte-baseret, lock-trins program, der er afsluttet i 15 måneder.
  • Klasser mødes en gang om ugen fra 5:30 til 9:30 på den amerikanske Management Association's direktion Conference Center i San Francisco Marriott Hotel på hjørnet af 4. og Marked (nær BART).
  • Uddannelsen starter i midten af juli.
  • Små klasser, kollegiale miljø, og personlig opmærksomhed.
  • En fremragende fakultet trukket fra Saint Mary's MBA fakultet og fra investeringen samfund i Bay Area.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The School of Economics and Business Administration forbereder de studerende til udfordrende og spændende karrierer, inden for rammerne af den bøde, humanistisk uddannelse. I overensstemmelse med akad ... Læs mere

The School of Economics and Business Administration forbereder de studerende til udfordrende og spændende karrierer, inden for rammerne af den bøde, humanistisk uddannelse. I overensstemmelse med akademiets katolske og Lasallian Christian Brothers arv, integritet og etiske bevidsthed fremhæves. &nbsp The School of Economics and Business Administration tilbyder skelnes bachelor uddannelser, såsom Bachelor of Science i regnskab, Bachelor of Science in Business Administration, og valget af en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science i økonomi. &nbsp Vores programmer forberede de studerende til udfordrende og spændende karrierer, inden for rammerne af den bøde, humanistisk uddannelse, forudsat at alle studerende på Saint Mary's. Afgørende for både professionelle og liberal uddannelse er stærke interpersonelle kapaciteter, herunder mundtlig og skriftlig kommunikation, og den tillid og evne til at håndtere både tekniske og menneskelige dimensioner af organisatoriske liv. I overensstemmelse med akademiets katolske og Lasallian Christian Brothers arv, integritet og etiske bevidsthed fremhæves. &nbsp Graduate Business, en afdeling for School of Economics and Business Administration af Saint Mary's College, tilbyder en række deltids-programmer, der er forankret i intellektuel undersøgelse og anvendelse af teori-baserede koncepter. Graduate Business blev grundlagt i 1975 med indvielsen af Executive MBA programmet. I 1984 blev Professional MBA-program blev indført, og i 2004 Gradate Business lancerede MS i Finansiel Analyse og Investment Management (MS-Faim) Program. &nbsp Mange af vores elever er allerede arbejder fagfolk. Saint Mary's tilbyder en fredelig, naturskøn og sikkert tilflugtssted fra arbejdspladsen rutine, så du kan fuldt ud at fokusere på udøvelse af akademiske og professionelle mål. Den gennemsnitlige klassekvotient er 20, med en høj grad af de studerendes / fakultet interaktion, og vi beskæftiger en kombination af seminar og case-formater. Minimer
Moraga , San Francisco + 1 Mere Mindre