Ms i regnskabs- og informationssystemer

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Accounting og Information Systems (MACIS) programmet er åbent for studerende med en bachelorgrad i enhver disciplin. Indtastning af studerende, der ikke allerede har gjort det, skal udfylde følgende forudsætningskurser: et kursus hver i regnskabsgrundlag, principper for makro- og mikroøkonomi, forretningsstatistik, forretningslov, ledelsesprincipper, markedsføringsprincipper, principper for finansiering, Grundlæggende om ledelsesvidenskab og forretningspolitik. Der er flere andre forudsætningskurser, der er unikke for den valgte løsning.

Studerende uden forudgående kollegiale studier inden for regnskabs- og erhvervsadministration kan forvente at bruge mindst to år i programmet. For dem, der har opfyldt baggrundskravene - dvs. studerende, der studerede erhvervs-, regnskabs- eller informationssystemer som undervisere - programmet kan normalt udfyldes om 12-15 måneder.

Master of Accounting og Information Systems program kræver færdiggørelse af 30 semester timer. Det er designet til at give kandidater med specialiseret viden i en af ​​fire programmuligheder: informationssystemer, regnskabsrapportering og forsikringstjenester, finansielle tjenesteydelser eller skatteregnskaber. Studerende vælger en mulighed ved indlæsning af programmet.


Financial Reporting and Assurance Services


Læreplanen i denne mulighed er designet til at forberede eleverne til effektivt at praktisere som offentlige eller ledelsesmæssige revisorer og revisorer i nuværende og fremtidige forretningsmiljøer. Det er designet til at give eleverne en base af viden, der vil kvalificere dem til at tage CPA og CMA eksamener.


Finansielle tjenesteydelser


Læreplanen i denne mulighed er designet til at give eleverne et analytisk perspektiv, hvorfra de effektivt kan undersøge centrale forretningsbeslutninger relateret til finansielle markeder og institutioner og rådgive klienter i overensstemmelse hermed. Denne mulighed giver også eleverne en base af viden, der kvalificerer dem til at tage CPA- og CMA-undersøgelserne.


Informationssystemer


Dem, der ønsker at praktisere som systemkonsulenter og udviklere i de nuværende og fremtidige forretningsmiljøer, vil være interesseret i denne options læreplan. Det omfatter uddannelse i de nyeste databasestyringsteknikker og systemmodelleringsmetoder, og giver den internetimplementeringsoplevelse, der er nødvendig for at øve systemudvikling i dagens teknologiske miljø. Denne mulighed forbereder eleverne til informationssystemer med konsulentfirmaer, informationssystemafdelinger og -organisationer og softwarehuse, der er rettet mod applikationssystemudvikling. Derudover kan elever, der forbereder karriere i offentlig regnskab, bruge denne mulighed for at udvikle færdigheder i informationssystemer. En baggrund i informationssystemer på bachelorniveau er ønskeligt, men ikke påkrævet.


Skatteregnskab


Denne mulighed er designet til studerende, der er interesserede i en vellykket karriere inden for skatterådgivning eller selskabsskat. Studerende vil modtage en uddannelse i de nyeste systemteknologier, der er nødvendige for skatterådgivning og coporate og statslig skatteplanlægning i dagens teknologiske miljø.


152-timers program


For studerende, der er indskrevet som undervisere, og som er interesserede i at blive certificerede revisorer, har vi et særligt 152-timers program, der kombinerer bachelor- og kandidatuddannelse. Programmet giver undervisere mulighed for at tage alle de kurser, der er nødvendige for at tage CPA eksamen og modtage både bacheloruddannelsen og kandidatuddannelsen i regnskab og informationssystemer efter afslutning på fem år.

Adgangs- og ansøgningsoplysninger

Fristen for ansøgning til instituttet er 1. marts til efterårssemester og 1. oktober til forårssemestret.

Alle ansøgere til Graduate School ved Virginia Tech skal have en bachelorgrad fra et akkrediteret college eller universitet. Ansøgninger om optagelse til kandidatuddannelsen for regnskabs- og informationssystemprogrammet evalueres på baggrund af tidligere akademiske arbejde, scoringer på Graduate Management Admissions Test (GMAT), to referencer og andre faktorer, der har betydning for ansøgerens potentiale for succes i kandidatuddannelsen.

Prospective ansøgere bør tage GMAT så tidligt som muligt for at deres scoringer er tilgængelige, når ansøgningen om optagelse er foretaget. Studerende forventes at have en bachelor grade point gennemsnit på 3,0 eller højere på en 4,0 skala og en GMAT score på mindst 520.

TOEFL krav til internationale studerende


Hvis engelsk ikke er den fremtrædende elevs hovedsprog, skal den studerende opnå en score på testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL) på mindst 620 papirbaserede, 260 computerbaserede eller 105 internetbaserede; og mindst 50 på testen af ​​talt engelsk (TSE). Dette sikrer tilstrækkelig forståelse færdigheder. Uddannelsesprøvetjenesten tilbyder begge disse sidste undersøgelser.

Afdelingen kræver en kopi af TOEFL-score, selvom du har en grad fra et akkrediteret anglophone-universitet.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Læs mere

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Minimer
Blacksburg , Abingdon + 1 Mere Mindre