Msc økologi og økosystemer

Generelt

Program beskrivelse

Kandidatuddannelsen Økologi og økosystemer (MEC) omhandler grundlæggende problemer i økologi på en holistisk måde. Core emner er den rolle af organismer i funktionaliteten af ​​økosystemer og de faktorer, der er ansvarlige for de rumlige og tidslige variationer i biodiversitet og funktion af systemer. Uddannelsen tager både en organismiske og en økosystembaseret tilgang til økologi - og dermed supplere to beslægtede læseplaner ved universitetet i Wien. Disse er Environmental Sciences, som er stærkt forankret i geovidenskaberne og Conservation Biology & Biodiversitet Management (på tysk), som er specielt helliget teori og praksis af naturbeskyttelse - fra de arter, landskabet niveau.

I MEC, dækker vi forskellige marine, ferskvands og terrestriske økosystemer. Disse spænder fra lavland til alpint, og fra arktisk til tropiske biomer. Forskere fra forskellige områder inden for biologi, herunder botanik, mikrobiel økologi, zoologi, systemer og Biogeokemi er aktivt engageret i MEC. Medvirkende fakulteter kommer fra departementerne

  • Botany & Biodiversity Research
  • Ecogenomics & Systembiologi
  • Limnologi & Oceanography
  • Mikrobiologi & Ecosystem Science

samt fra

  • Core Facility af Cell Imaging & ultrastruktur Research.
a

MEC fokuserer på analyse af de grundlæggende processer, der genererer og driver biodiversitet og på dens rolle i grundlæggende økosystemfunktioner. Programmet giver adgang til en bred vifte af metoder og tilgange, fra feltundersøgelser til lab forsøg, ved hjælp af state-of-the-art teknologi i stabil isotop og element analyse, metagenomics, transcriptomics, proteomics, metabolomik, miljømæssige genetik, lys og elektron mikroskopi, statistisk dataanalyse og modellering.

Økologi og Økosystemer (MEC) er et program, der lægger vægt forståelse af de biologiske kontrol og dimensioner økosystemer. For at nå disse mål, metoder rod i biovidenskab kombineres med anvendelse af kemiske, statistisk og geografisk metode.

Kandidatuddannelsen består af 120 ECTS-point. Dette svarer til en periode på fire semestre.

Kurser i første halvår i fællesskab med deltagelse af alle elever. To ring foredrag og en række seminarer giver et overblik over aktuelle forskningsemner i biodiversitet og økosystem økologi. En første kort lab praktik giver et første indblik i igangværende forskning, og en kombination af foredrag og kurser forbedrer færdigheder i statistik og dataanalyse. I den anden sigt studerende stifte bekendtskab i detaljer med en række relevante felt og lab metoder og engagere sig i en første forskningsprojekt i en af ​​de medvirkende afdelinger.

Efter denne første del af pensum, eleverne tilegner sig en indgående viden inden for specifikke områder i økologi, som kan vælges frit. Her bredden af ​​ekspertise blandt fakultetet ved universitetet i Wien byder på mange muligheder i retning af specialisering og forskning.

MEC Uddannelsen afsluttes med en Master of Science afhandling og et offentligt mundtligt forsvar.

For mere information, klik her.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Vienna was founded in 1365. It is the oldest university in the German-speaking world and one of the largest in Central Europe. Currently, about 91.000 students are enrolled at the Un ... Læs mere

The University of Vienna was founded in 1365. It is the oldest university in the German-speaking world and one of the largest in Central Europe. Currently, about 91.000 students are enrolled at the University of Vienna. 179 courses can be taken, of which 56 are Bachelor Programmes, 112 Master Programmes, 3 Diploma Programmes and 8 PhD Programmes. Minimer