Msc i fødevarer engineering
Szent István University, Faculty of Food Science
Nøgleinformation
Campus placering
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* 3000 EUR / semester
Introduktion
Majors i grad: - Mad Bioteknologi - Process Engineering i vejviseren Fødevarer - Postharvest og Logistik i Food Trade - teknologi og produktudvikling i fødevareindustrien - Vintage Master længde program: - antal udtryk: 4 vilkår - antallet af kreditter kræves for at opnå grad: 120 Degree programmer accepteret som forudsætninger for optagelse på kandidatuddannelsen: uddannelser, der kan accepteres med fuld kredit: - landbrugsområdet: BSc i Food Engineering; - Tekniske område: Bachelor i Bioengineering, Bachelor i Kemiteknik.
Formålet med programmet
Formålet med kandidatuddannelsen, at faglige kompetencer erhverves: Formålet med kandidatuddannelsen er at uddanne mad ingeniører, der kender og anvender den nyeste videnskabelige viden om særligt felt, og er også bekendt med de forskellige områder af naturlige og tekniske videnskaber. De færdiguddannede vil være i stand til at anvende den erhvervede faglige viden på en kreativ måde i de forskellige grene af fødevareindustrien. Under den erhvervede viden i kandidatuddannelsen, vil de være i stand til at deltage i yderligere større uddannelsesprogrammer, eller fortsætte deres studier i et ph.d. (ph.d.) program.
Praktisk Training Centre hjælper uddannelsen:
- Operationel teknologi praksis plante - at lære de grundlæggende funktioner i fødevareproduktion - Operationel praksis enhed til gæring - at undervise teknologier til destillationsindustrien og gæring - Sensory Laboratory - Demonstration kældre i Budafoki Road og Menesi Road - at undervise vin-produktionsteknologi - Pilot anlæg til forarbejdning af fødevarer - at undervise operative elementer vedrørende opbevaring af fødevarerne teknologi - Pilot øl plante - at undervise teknologien til øl gør
Uddannet studerendes muligheder:
De studerende på kandidatuddannelsen i første omgang kan deltage i arbejdet i følgende videnskabelige workshops inden for mad engineering, fødevarevidenskab og fødevarevirksomhed: - Automation, fødevareindustri og miljømæssige operationer - Strategisk udvikling i handelen med fødevarer - Analytics og kvalitetssikring i fødevareindustrien - teknologier og nye konservering procedurer i fødevareindustrien - Procedurer for gæring industri - Mikrobiologi, bioteknologi og fødevaresikkerhed For mere information, besøg venligst vores hjemmeside: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853