Msc i luksus management

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Nøgletal:

- 82% af Alumni arbejder med førende Luxury Brands

- 71% Placering på Graduation

To specialiseringer:

1 / Luksus varer og tjenesteydelser

2 / Luksus Retail Management

1 / Luksus varer og tjenesteydelser Specialisering

The Luxury varer og tjenesteydelser Specilalization er et program baseret på en industri-specifikke perspektiv designet til at give fremtidige kandidater et forspring på dette meget konkurrenceprægede område.

Programmet er en intens fuld nedsænkning i generelle luksus business management emner gør det muligt eleverne til at være parat til at stå over for og løse adifferent spørgsmål af strategisk planlægning og luksus porteføljeforvaltning.

Det introducerer eleverne til de driftsmæssige, finansielle, marketing og produkt spørgsmål, der påvirker strategiske og forretningsmæssige beslutninger i området, men samtidig give en fokuseret indblik i de bredere træk af branchen.

2 / Luksus Retail Management Specialisering

Den MLUX Retail Program forbereder unge studerende til at gøre deres første skridt ind i en international karriere. Det søger at uddanne den næste generation af butikschefer og internationale ledere specifikt inden for den luksus detailsektoren.

Den MLUX Retail benytter sig af en blanding af fagligt indhold og faglige samarbejder og det er designet til at uddanne og udvikle specifikt uddannede ledere i stand til at udforme nye løsninger på de meget komplekse problemer, der opstår i luksus detail miljø.

Eleverne lærer kompleksiteten af ​​den luksus industrien og det indbyrdes forhold mellem alle forretningsfunktioner inden en luksus detail miljø og udvikle de færdigheder og adfærd til at blive troværdige brand ambassadører.

Senest opdateret September 2017

Om skolen

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgradua ... Læs mere

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgraduate degrees in business specialized in Finance, Luxury Business, and International Business. Minimer
Monaco-Ville , Paris , London + 2 Mere Mindre