Msc international markedsføring

Generelt

Program beskrivelse

Forskellige lande og kulturer medbringe deres eget sæt af udfordringer i form af markedsføring. Så at indføre et produkt eller en service skal følsomhed, forståelse og respekt. Dette Kandidatuddannelsen er åben for kandidater fra alle discipliner, der er interesseret i en karriere i det livlige verden af ​​international markedsføring. Du vil udforske alle de up-to-date tænkning, teorier, principper og praksis i den disciplin.

Anerkendt af Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC) og akkrediteret af Chartered Institute of MarketingDette program drives og støttes af erfarne akademikere og markedsføring praktikere. Globalt anerkendt for deres ekspertise, vil de give dig betydelige indsigt i centrale områder af international markedsføring, herunder brand marketing; reklame; e-marketing; og innovation og strategi.

Dette er en konvertering program for ansøgere uden tidligere viden eller erfaring i markedsføring, men som ønsker at især udforske teori, principper og praksis for markedsføring i forbindelse med et globalt marked miljø og de udfordringer, markedsføring på tværs af lande og kulturer.

Dette program er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CIM).

Programmets detaljer

12 måneders kandidatgrad program begynder i slutningen af ​​september. I første omgang vil du bruge tid på at udvikle din forståelse af centrale principper, teori og praksis i marketing management, marketing forskning og markedsføring strategi og planlægning. Casestudier vil undersøge de særlige anvendelser af begreber i en international marketing sammenhæng. Du vil også tage et obligatorisk modul udforske principper, teori og praksis for international markedsføring strategi, herunder tilgange til det internationale marked udvælgelse, entry-mode, og planlægge marketing-mix globalt og / eller lokalt. Du vil også studere et obligatorisk modul om tværkulturel kommunikation til at hjælpe værdsætte de udfordringer og strategier for effektiv kommunikation i forbindelse med forvaltningen i en international sammenhæng.

Ud over de centrale moduler, programmet tilbyder et bredt udvalg af valgfrie moduler. Du vil være i stand til at specialisere sig i områder af markedsføring, som du mener bedst vil forberede dig til din valgte karriere. Vi tilbyder et spændende valgfag, som udforsker de udfordringer, internationale beslutninger markedsføring i praksis, ved hjælp af en innovativ computer-baseret simulering i forbindelse med en USA-baserede selskab.

Hvorfor studere dette kursus

Vi er en afdeling af internationale forskere og lærere, der er stolte af vores brede Nå, stringent og meningsfyldt forskning. Vi har vundet en række forskningsbevillinger fra organer som ESRC og British Academy samt arbejde tæt sammen med erhvervsorganisationer både regionalt og nationalt. Vi er aktivt involveret med vores disciplin gennem vores professionelle medlemskab, editorships af førende tidsskrifter og engagement med industrien og media.We også køre fire udestående MSc Marketing programmer, der tiltrækker studerende fra mere end tredive lande.

Du vil blive undervist af personale fra en af ​​de største grupper af Marketing fakultet i Storbritannien, herunder akademikere, der er internationalt anerkendt.

Vores supplement af akademikere og markedsføring praktikere tilbyder omfattende erfaring og ekspertise inden for områder som brand marketing, reklame, service marketing, e-marketing, detailhandel, international markedsføring, forbrugeradfærd, business to business marketing, marketing etik, innovation og strategi.

Adgangskrav

En god Honours (2: 1 eller højere) eller postgraduate diplom fra et britisk universitet eller tilsvarende.

Vi accepterer en række af kvalifikationer fra forskellige lande.

Engelsksprogede snesevis af 7,0 IELTS (ikke mindre end 6,5 i noget band), 95 TOEFL (med ikke mindre end 22 i en hvilken som helst band), eller 67 (i alle færdigheder) Pearson Academic Test af engelsk er påkrævet.

Senest opdateret Okt 2017

Om skolen

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Læs mere

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Minimer