MSc Psykologisk medicin / komplementær medicin

Generelt

Program beskrivelse

opretholderen London Metropolitan University
I samarbejde med ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie GmbH (Lübeck)
anbefalet På London Metropolitan University
Prisceremoni Efter afslutningen af kandidatspecialet tildeles kandidatgraden af London Metropolitan University
Akademisk grad Master of Science / MSc Psykologisk medicin / komplementær medicin
titel MSc
UK-kvalitet Retningslinjer for britisk universitets kvalitet: Den reviderede britiske kvalitetskode for videregående uddannelser | UKSCQA / 02
tilstedeværelse Fjernundervisning uden deltagelse (100% fjernundervisning)
Undersøgelsessteder 50 studerende om året
Undervisningssprog Tysk eller engelsk
Studiets start 1. september 2020
jobansøgning
periode
Indtil 15. juli 2020
Tildeling af plads Fordelingen af pladser finder sted i rækkefølge for de indkommende ansøgninger under hensyntagen til kvalitative kriterier og en telefoninterview.
Studiested Fjernundervisning, tilmeldt som studerende ved London Metropolitan University.
London Metropolitan University.
166-220 Holloway Rd
London N7 8DB
Storbritannien.
varighed 2 semestre (1 år)
udstrækning 10 - 25 arbejdstider om ugen
180 CP = 90 ECTS
Adgangskrav Første grad (mindst Bachelor) fra et anerkendt tysk eller sammenligneligt udenlandsk universitet og mindst et års erhvervserfaring eller
Afsluttet, kvalificeret erhvervsuddannelse og mindst seks års relevant erhvervserfaring - inklusive mindst et år med leder- eller projektledelseserfaring - betragtes som ækvivalent med den første universitetsgrad ( uden en første grad / uden en bachelor ).

Derudover er følgende yderligere kvalifikationer ønskelige: Kendskab til sundhedsområdet, herunder nuværende og / eller fremtidige
 • Sygeplejersker
 • Medicinsk personale,
 • Læger,
 • psykologer,
 • PharmakologInnen,
 • Socialarbejdere,
 • Sygeplejersker,
 • og potentielle studerende fra beslægtede områder.Alle interesserede parter, hvad enten de er med eller uden en første grad, kontrolleres for deres egnethed til denne kandidatgrad i et 20-minutters telefonopkald. Hvis du ikke har en første akademisk grad, vil du tage en skriftlig optagelsesprøve og en kort telefonindgangsprøve.
certificering Med forbehold af ZfU's kommende certificering (registreringsnummer 11065).
tilsynsmyndighed Tilsynsmyndigheden er Ministeriet for Sociale Anliggender, Sundhed, Videnskab og Ligestilling i staten Slesvig-Holsten (MSGWG).
omkostninger Studieafgift inklusive undervisningsgebyr pr. Måned 794,88 euro (momsfritaget) x 12 måneder. Bemærk, at der ikke er nogen rejse- og opholdsudgifter, da nærvær kun finder sted online.

Videnskabeligt grundlag for erfarne fagfolk uden en første grad eller uden en bachelor

Holistisk, videnskabelig og evidensbaseret, velbegrundet masterkursus for erfarne sundhedsfagfolk. For interesserede parter, der har omfattende erhvervserfaring og ledelsesansvar og ønsker at lægge deres praktiske arbejde på et videnskabeligt grundlag.

Udvikling af nøglekompetencer Kandidatgrad gennem fjernundervisningSystematisk udvidelse af de eksisterende specialkompetencer og deres grundlæggende ved at forstå teoretisk, praksisrelevant indhold og metoder med fokus på klassisk og aktuel viden og tilgange i psykologisk medicin. Brug af moderne kommunikationsmedier i form af fjernundervisning.

Fremtidens tendenser og forskningstemaer Psykologisk medicin / komplementær medicin

Håndtering af aktuelle forskning og dybdegående emner efter at have erhvervet de nødvendige medicinske grundlæggende. Kritisk tænkning og det videnskabelige grundlag muliggør bevidst brug og videreudvikling af viden og færdigheder samt tilegnelse af nye perspektiver.

Hvem er dette masterprogram designet til?

Kandidaten er rettet mod (potentielle) ledere og beslutningstagere fra sundhedsområdet. Dette inkluderer læger, sygeplejersker, medicinsk personale, alternative sundhedsudbydere, psykologer, farmakologer, socialarbejdere, sygeplejersker og potentielle studerende fra beslægtede områder.
Vores målgruppe
 • selvstændige
 • Medarbejdere i virksomheder
 • Kliniske psykologer
 • psykoterapeuter
 • psykologer
 • læger
 • terapeuter
 • undervisere
 • trænere
 • ...

Læringskoncept for fjernundervisningsprogrammet

Høj praktisk relevans Innovativ fjernundervisning Støtte til individuel og specialist Ingen tilstedeværelse

Læringskonceptet for MSc psykologisk medicin / komplementær medicin er kendetegnet ved dets høje forhold til praksisrelateret indhold såvel som innovative undervisnings- og læringsmetoder. Designet som en ren fjernundervisning betyder optimal tilpasning til målgruppens behov.

Kombinationen af guidet selvstudium, individuel studerendes support og e-learning-enheder giver studerende mulighed for at studere hvor som helst og når som helst på baggrund af deres egne faglige krav og behov.

Brug af moderne e-læringskomponenter garanterer studerendes interaktiv læring, en klar præsentation og diskussion af abstrakt indhold. Interaktive webinarer og diskussioner i det virtuelle rum fremmer integrationen af teoretiske fundamenter og metoder i professionel praksis. Brugen af en virtuel tutorial i form af en online læringsplatform muliggør fleksibel og netværkslignende videnoverførsel, som kan varieres optimalt og tilpasses individuelt indlæringsbehov og fremskridt.

Tilvejebringelse af konservering af alle interaktive live-tilbud såsom webinarer eller online-forelæsninger samt alt læringsmateriale i elektronisk form letter videnstyring og asynkron læring for de studerende i en læringsgruppe med forskellige professionelle rammebetingelser og frihed. Derudover betyder dette lettere og tidsuafhængig dokumentation og gentagelse af kursets indhold.

pensum

Uddannelse prioriteter:

Indholdet og strukturen i kandidatuddannelsen understøtter en evidensbaseret forståelse af psykologisk medicin. Baseret på introduktionen til kursets grundlæggende formidles indhold og færdigheder i psykologisk medicin systematisk. De følgende moduler sigter mod at forbinde den viden, der er erhvervet i det forrige modul, analytisk for at udvide deltagernes forståelse og forberede dem til det følgende modul.

Afhængig af faglige krav og ansvarsområder udvikler de studerende en teoretisk forståelse og relaterede færdigheder inden for psykologisk medicin.

fokus

Indholdet af det etårige kandidatuddannelse er baseret på følgende seks prioriteringer:

 • Grundlæggende i videnskabeligt arbejde
 • Introduktion til mental sundhed
 • Psykologiske foranstaltninger til mental sundhed
 • Neuroscience
 • Ernæring og mental sundhed
 • Hormon og immunsystem
Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

The ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie GmbH offers modern, creative and innovative distance learning courses and further education in the field of psychology. And this for more than 14 year ... Læs mere

The ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie GmbH offers modern, creative and innovative distance learning courses and further education in the field of psychology. And this for more than 14 years. Online Master's programs with practical relevance and skilful didactics. Exciting, scientific and practice-oriented at the same time. In exceptional cases, professionals have the opportunity to be admitted to the Master's programs without a first degree (without a Bachelor's degree). Minimer