Msc i Analytisk Kemi

Generelt

Program beskrivelse

Vores Analytical Chemistry MSc-program er designet til at levere omfattende træning i analytisk kemi og dens implementering på en række områder, herunder biomedicinsk, farmaceutisk, fødevare- og miljøanalyse.

Analytiske kemikere vurderer stoffets kemiske struktur og natur. Deres færdigheder er nødvendige til en række formål, herunder lægemiddeludvikling, retsmedicinsk analyse og toksikologi. Analytiske kemikere kan specialisere sig i områder som varieret som toksikologi, lægemidler og retsmedicin.

Hvad gør en analytisk kemiker?

Analytiske kemikere analyserer prøver ved anvendelse af en række teknikker, såsom elektrokromatografi, højtydende væskekromatografi og spektroskopi. De er ansat af en række offentlige og private organisationer og kan specialisere sig inden for områder som toksikologi, lægemidler, kvalitetskontrol eller retsmedicin.

Du vil få adgang til en bred vifte af videnskabelig instrumentering, herunder: 400 MHz, 500 MHz, solid-state og benchtop NMR spektrometre, enkeltkrystal og pulver røntgendiffraktometre, et inductivt koblet plasmamassespektrometer med høj opløsning, GC-MS og lineære ionfælde LC-massespektrometre, ionmobilitetsspektrometre, gas- og væskekromatografer og indstillelige nanopore sensorer.

Vores MSc Chemistry programmer tiltrækker studerende fra hele verden med studerende fra en lang række forskellige lande, herunder Kina, Nigeria, Oman, USA, Storbritannien, Brunei, Letland og Indien. Vores programmer blev rangeret over sektorgennemsnittet på alle 9 bedømmelsesenheder i 2016 Postgraduate Experience Experience Survey.

Hvad gør dette program anderledes?

 • Adgang til en bred vifte af videnskabelig instrumentering
 • Ny 17 millioner pund STEMLab

Hvem skal studere dette program?

Vores analytiske kemi program er designet til studerende, der søger at udvikle deres forståelse på tværs af spektret af store analytiske teknikker, suppleret med studier i overførbare og faglige færdigheder.

Adgangskrav

En æresgrad (2: 2 eller derover) eller tilsvarende oversøisk kvalifikation inden for kemi, biokemi eller et nært beslægtet emne.

Engelsk Sprogkrav

Alle ansøgere til optagelse til Loughborough University skal have en kvalifikation på engelsksprog, før de kan optages på et kursus eller et program, uanset om deres modersmål er engelsk eller ej. Find ud af mere.

IELTS: samlet 6,5 med mindst 6,0 i hver komponent.

Hvad du vil studere

Vores Analytical Chemistry MSc program omfatter en bred vifte af moduler dækker alle de store analytiske teknikker, suppleret med studier i overførbare og faglige færdigheder, og med mulighed for at studere aspekter af medicinsk og farmaceutisk kemi om ønsket.

moduler

Dette program dækker en bred vifte af emner; For at give dig en smag har vi udvidet nogle af de kerne moduler tilknyttet dette program og de specifikke vurderingsmetoder, der er forbundet med hvert modul.

Obligatoriske moduler

 • Forskningsmetoder (15 point)
 • Separationsteknikker (15 point)
 • Massespektrometri og tilhørende teknikker (15 point)
 • Spektroskopi og strukturel analyse (15 point)
 • Professionelle færdigheder og afhandling (30 point)
 • Forskningsprojekt (60 point)

Valgfrie moduler

 • Farmakokinetik og stofmetabolisme (15 point)
 • Drug Mål, Drug Design og Drug Synthesis (15 point)
 • Sensorer (15 point)
 • Innovationer i analytisk videnskab (15 point)

Fremtidige karrieremuligheder

Kandidater fra Analytical Chemistry-programmet har udviklet sig til karriere i en række industrier, og mange fortsætter med at videreuddanne og ph.d.-programmer.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre.

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre. Minimer
Loughborough