Msc i avanceret datalogi

Generelt

Program beskrivelse

Vores avancerede computer science MSc-program er udviklet med input fra britiske og internationale organisationer for at udstyre eleverne med de banebrydende praktiske færdigheder, som arbejdsgiverne søger.

Det hurtige felt inden for datalogi - og behovene hos brancher og organisationer, der drives af teknologisk udvikling - skaber en efterspørgsel efter højtuddannede personer med de avancerede færdigheder og viden, som vores MSc-program er designet til at udstyre dig.

Udviklet med input fra britiske og internationale organisationer, der sikrer kommerciel relevans og trækker på instituttets forskningsstyrker, vil Advanced Computer Science MSc appellere til studerende, der søger at bygge på en første grad i datalogi (eller en tilsvarende disciplin, der involverer programmering og netværk) .

Bredt moduler, der afspejler vores akademiske medarbejderes ekspertise, gør det muligt for dig at udvikle dine faglige færdigheder og specialisere dig inden for områder som billedbehandling, multimedie, kunstig intelligens, robotik og teoretisk datalogi.

Som studerende ved Institut for Datalogi har du 24-timers eksklusiv adgang til computerlaboratorier, herunder et udpeget MSc-laboratorium, understøttet af et team af systemspecialister. Baseret i den renoverede Haslegrave-bygning på 5 mio. £, vil dine studier drage fordel af specialiserede laboratorier til hardware- og robotteknik og det nyeste avancerede udstyr, herunder et Virtual Reality-system.

Vores stærke forbindelser med industrien sætter os i spidsen for teknologisk udvikling og giver fremragende beskæftigelsesmuligheder for studerende. Vores forskning informerer ikke kun læseplanen, men giver også mulighed for at arbejde på samarbejdsprojekter med industripartnere.

Kvalitetssikringsagenturet har givet afdelingen det højest tilgængelige bud på standarden for dets undervisningsbestemmelse.

Hvad gør dette program anderledes?

 • Udviklet med input fra britiske og internationale organisationer
 • Bliv specialist inden for en række fascinerende emner
 • Muligheder til at arbejde på samarbejdsprojekter med industripartnere
 • Baseret i den renoverede Haslegrave-bygning på 5 mio. £

Hvem skal studere dette program?

Vores avancerede computer science MSc program er for dig, hvis du søger at udvikle den viden og færdigheder, der kræves for at blive en effektiv specialist faglig inden for computing brancher. Vi tilstræber at give dig specialiserede studieområder, så du kan forstå og anvende teorien og praksis af en række avancerede computergrupper.

Adgangskrav

En æresgrad (2: 2 eller derover) eller tilsvarende oversøisk kvalifikation i datalogi eller en allieret disciplin, der omfatter programmering og netværk.

Engelsk Sprogkrav

Alle ansøgere til optagelse til Loughborough University skal have en kvalifikation på engelsksprog, før de kan optages på et kursus eller et program, uanset om deres modersmål er engelsk eller ej. Find ud af mere.

IELTS: samlet 6,5 med mindst 6,0 i hver komponent.

Hvad du vil studere

Vores avancerede computer science MSc er designet til at give dig specialiserede studieområder, så du kan forstå og anvende teorien og praksis af en række avancerede computemner

moduler

Vores Advanced Computer Science MSc dækker en bred vifte af emner; For at give dig en smag har vi udvidet nogle af de kerne moduler tilknyttet dette program og de specifikke vurderingsmetoder, der er forbundet med hvert modul.

 • Avanceret programmering (15 point)
 • Opbygning af sikre netværk (15 point)
 • Computer Vision og Embedded Systems (15 point)
 • Kryptografi og sikre systemer (15 point)
 • Robotik og intelligente systemer (15 point)
 • Trådløse netværk (15 point)
 • Forskningsmetoder (10 point)
 • Projektforberedelse (30 point)
 • Forskningsprojekt (50 point)

Fremtidige karrieremuligheder

Med modulindhold påvirket af industrien og specialudstyr, der understøtter erfaringsmæssig læring, er MSc Advanced Computer Science designet til at understøtte fremtidige karriere i både industri og akademi.

Senest opdateret Jan 2018

Om skolen

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre.

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre. Minimer
Loughborough