Studere i Nigeria - Find studiemuligheder i Nigeria

Studere i Nigeria

Undersøgelse i Nigeria

Higher Education i Nigeria

Forbundsministeriet for Uddannelse fører tilsyn videregående uddannelser i Nigeria. Landet bruger den traditionelle tre-lags graders system bachelor, master-og ph.d.-grader, og der er tre typer af institutioner for videregående uddannelser - universiteter, polytekniske læreanstalter, og læreanstalter.Ud over at Master of Art og Master of Science grader, også institutioner tildele specialiserede kandidatuddannelser som Master of Architecture, Master of Engineering, Master of Business Administration, Master of Fine Arts, Master of Library Science, Master of Education, Cand.jur og Master of Public Administration.

Der er mere end 30 føderale og statslige universiteter, hvoraf nogle specialiserer sig i teknologi, landbrug eller andre akademiske discipliner. Der er også mere end 20 føderale og statslige polytekniske. Sammen disse institutioner graduate mere end 70.000 studerende hvert år i en lang række forskellige fag, herunder teknik, naturvidenskab, samfundsvidenskab, business undersøgelser og arkitektur. Snesevis af private institutioner for videregående uddannelser eksisterer så godt, bringer det samlede antal universiteter og andre institutioner til mere end 110.

Undervisningen på føderale og statslige skoler er meget lav, omkring $ US 1.000 om året for afrikanske studerende og kun lidt højere for udenlandske studerende. Den akademiske kalender er baseret på semestre og generelt løber fra september til juni. Mange Masterprogrammerne kan være afsluttet i et år.

 

Hvorfor studere i Nigeria?

Ud over at studere på engelsk, vil de studerende få en uddannelse af høj kvalitet til en meget rimelig pris i Nigeria. Studerende, der ikke taler engelsk som første sprog, vil være i stand til at finpudse deres engelskkundskaber, hvilket gør dem mere værdifuld for internationale virksomheder. Desuden vil studerende, der er fra Afrika, eller som planlægger at arbejde i Afrika efter de har afsluttet deres studier finde multi-kulturel oplevelse i Nigeria, sammen med sociale og fritidsaktiviteter, at være meget lærerigt.

 

Health Insurance

Selvom Nigeria har et National Health Insurance System for nigerianske statsborgere, bør internationale studerende planlægger at få privat sygeforsikring eller sygeforsikring fra deres hjemland, som er gyldigt i Nigeria. Den nigerianske sundhedsvæsen bruger både offentlige og private faciliteter.

 

Tips

Må ikke haste introduktioner i Nigeria. Tag dig tid til at spørge folk om deres familier og lære dem at kende lidt, før de indleder andre diskussioner.

Hierarkiske strukturer er vigtige i Nigeria og ældre mennesker får en stor respekt. Også være sikker på at tage folk ved deres rette akademiske eller professionelle titler.

Om Nigeria

Beliggende i Vestafrika og opkaldt efter floden Niger, Nigeria er et af de mest udviklede lande i Afrika. Landet har en omfattende og spektakulære kystlinje på Atlanterhavet ud over at dele grænser med Niger, Tchad, Benin og Cameroun. Den sydlige del af landet er vådere og mere skov og den nordlige del af landet er en tør savanne. Der er også en regnskov i den østlige del af landet. Den tropiske skov region giver træproduktionen og frugttræer, herunder citrusfrugter, palmer, kakao og gummi. Nigeria har enorme naturressourcer, herunder landbrug, mineraler, vandløb og skove og er verdens sjette største olieproducent. Landet har en veluddannet befolkning og er respekteret globalt som en af ​​de store magt spillere i Afrika, sammen med Sydafrika.

 

Essential Fakta om Nigeria

  • Selvom det officielle sprog i Nigeria er engelsk, landet indeholder mere end 250 etniske grupper, der taler mere end 500 forskellige sprog.
  • Den officielle valuta er den nigerianske Naira, forkortet NGN. Den Naira er yderligere opdelt i 100 Kobo.
  • Nigeria er sammensat af 36 stater og har en centraliseret hovedstad, Abuja, ligger i midten af ​​landet.
  • Med en befolkning på 10 millioner, er Lagos den største by i Nigeria, og er også en stor havn.
  • De vigtigste religioner i Nigeria er omkring Islam (omkring 50 procent af befolkningen) og kristendommen (omkring 40 procent af befolkningen). De resterende 10 procent af befolkningen bemærker et stort antal indfødte religioner. Grundloven i Nigeria garanterer religionsfrihed.
  • Med omkring 150 millioner mennesker, har Nigeria den største befolkning blandt de afrikanske lande. Landet har også en høj befolkningstilvækst, omkring 3 procent hvert år på grund af nylige fald i børnedødeligheden.
  • Mere end 60 procent af den nigerianske befolkning er involveret i produktionen af ​​fødevarer og kontanter afgrøder, herunder majs, ris, bønner, løg og bomuld.
  • Nigeria har et meget forskelligartet og sofistikeret kunst kultur, der daterer sig tilbage flere tusinde år. De tidligste kendte skulpturer er terra cotta figurer, der kan dateres tilbage til 500 f.Kr.

 

Klima

Grundet Nigerias beliggenhed nær ækvator, klimaet er temmelig varmt og temperaturerne over hele landet har lidt variation på tværs af sæsoner. Temperaturen er omkring 22-36 grader Celsius, med en våd sæson, der varer fra november til marts og en tør sæson resten af ​​året. Den varmeste del af året er i februar og marts.

 

Leveomkostninger

Leveomkostningerne i de større byer i Nigeria er ganske høj, og etværelses lejligheder typisk koste omkring $ 1.500 per måned. Imidlertid har landet gjort de seneste bestræbelser på at udvikle mere overkommelige boliger til studerende.

 

Visumkrav

Non-nigerianske studerende skal have et visum for at komme ind i landet og skal også have en Combined Udstationeret opholdstilladelse, og Aliens Card (CERPAC), som de modtager efter ankomsten i Nigeria.Den studerende skal vise, at de er blevet optaget på en nigeriansk universitet, og at de har betalt studieafgiften. Den CERPAC er godt for to år, og har et gebyr på $ US 200 per år. Eleverne skal bruge en CR (Koncessionerede) formular til at ansøge om CERPAC og skal rapportere til en CERPAC kontor for indfangning af deres digitale personlig identifikation. Efter dette er fuldført, og alle papirer er modtaget, modtager den studerende et midlertidigt kort, der er gyldig, indtil den permanente kortet ankommer.

Fakta om Nigeria

Nigeria, officielt Forbundsrepublikken Nigeria, ligger i Vestafrika og deler landegrænser med Republikken Benin i vest, Tchad og Cameroun i øst, og Niger i nord. Dens kyst i syd ligger på Guineabugten ved Atlanterhavet. Det er den mest folkerige land i Afrika og den syvende mest folkerige land i verden. Dens oliereserver har medført store indtægter til landet og er noteret blandt de "Næste Elleve " økonomier. Nigeria er et medlem af både Commonwealth of Nations, og Den Afrikanske Union.

 

Hovedstad: Abuja
Officielle sprog: Engelsk
Regering: Federal præsidentielt republik
Befolkning: 170.123.740
Bruttonationalprodukt: 448 $.495.000.000.000
Valuta: Naira (₦) (NGN)
Tidszone: (UTC 1)