Officiel kandidatgrad i bevarelse af biodiversitet

Generelt

Program beskrivelse

beskrivelse

Master in Biodiversity Conservation leverer specialiseret undervisning, med et markant praktisk indhold, i biologisk mangfoldighed og artsbeskyttelse gennem et originalt sæt synspunkter om problemet med sjette udryddelse.

Det adresserer den mest aktuelle viden om biodiversitet på forskellige niveauer i organisationen, fra grundlæggende eller anvendte tilgange og altid gennem de nyeste teknikker (GIS, fjern sensing, molekylær genetik, avanceret statistik).

Det endelige mål er at give den studerende de mest avancerede praktiske og konceptuelle værktøjer til øjeblikkelig professionel ydeevne, enten inden for forskning eller ledelse, både i offentlig administration, som i enhver enhed eller virksomhed, der er involveret i bevarings- og restaureringsprojekter i biodiversitet.123735_barbary-ape-52e4d64643_640.jpg

adgang

Det er rettet mod universitetsuddannede inden for miljøvidenskab, geografi, biologi, biokemi, apotek, geologi, kemi, veterinær, havvidenskab, skovbrugsingeniører, skovbrug, agronomer, industrielle, kemikere. De kan også tage kandidatuddannelsen, idet de tager det uddannelsestilskud, der er skræddersyet til hvert enkelt tilfælde, kandidater i social og juridisk videnskab, der er interesseret i at udvikle deres faglige aktivitet i en af de mange manifestationer, der er en del af Conservation Biology.

Det anbefales i alle tilfælde at besidde et minimum af naturalistisk og biologisk viden samt interesse for de problemer, der opstår som følge af den aktuelle miljøkrise. Lige vigtigt er beherskelsen af grundlæggende computerværktøjer såvel som generelle matematiske og statistiske principper.

karrieremuligheder

ID'et, der udføres i offentlige forskningsorganisationer såvel som i private enheder og virksomheder, vil være den vigtigste modtager af det personale, der er uddannet i kandidatuddannelsen, hvilket vil give studerende mulighed for at nå niveauet for akkrediterede eksperter i konserveringsbiologi og Det vil gøre det lettere at deltage i ph.d.-programmer.

Derudover har arbejdsmarkedet for erhvervsmæssig praksis for kandidater i kandidatgraden adskillige beskæftigelsessteder, herunder:

  • miljøadministration (Miljøministeriet og beslægtede, provinsdelegationer deraf, beskyttede naturområder, statlig og lokal administration)
  • miljøvirksomhedsstof, især miljøkonsulenter;
  • miljøundervisningssektoren, både fra den private og den offentlige sektor;
  • NGO'er af miljømæssig art og deres behov for højt kvalificeret personale;
  • andre miljømæssige bioteknologiske eller analytiske virksomheder, både laboratorium, territoriel og teknisk.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Universidad de Huelva es una institución al servicio de la sociedad que, en el marco de los valores constitucionales, y como entidad de derecho público, dotada de personalidad jurídica, cumple sus ... Læs mere

La Universidad de Huelva es una institución al servicio de la sociedad que, en el marco de los valores constitucionales, y como entidad de derecho público, dotada de personalidad jurídica, cumple sus fines y desarrolla sus funciones, de acuerdo con la legislación vigente, en régimen de autonomía. Minimer