Programmet tilbyder en bred undersøgelse af ortodokse kristne tradition og praksis, herunder teologi, historie, ekklesiologi, tradition, liturgi og kunst. Den trækker på en række akademiske discipliner og diskurser til at give de studerende mulighed for at reflektere kritisk over hele den ortodokse tro, tradition og praksis. Studerende med en baggrund i ortodokse studier har mulighed for at udvikle deres viden og forståelse på et højere fagligt niveau. De af forskellige baggrunde er aktiveret til at nærme ortodokse tænkte og tradition kritisk og tilslut, sammenligne og kontrast det med deres egen teologiske baggrund.

Undersøgelse giver studerende til at forske i ortodokse, tidlige kristne og patristisk tradition, og tilslut det til bredere områder af menneskers liv og forståelse i moderne multikulturelle samfund. Studerende udforske og kritisk reflektere over ortodokse erfaring, at udvikle en informeret bevidsthed om den dynamiske karakter af den ortodokse kristne tradition og den teologiske opgave at udsætte denne tradition til en proces med afprøvning og fornyelse.

Moduler Core moduler: Introduktion til ortodokse Teologi Research Methods Valgfrie moduler: Ortodoks asketiske Mystik Dionysios Areopagiten Oplevelsen af ​​ortodokse Munkevæsen Moderne ortodokse Teologi ikoner: Teologi i Colour ortodokse Canon Law Pilgrimage Overvåget Research Project

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 20 flere kurser fra University of Winchester »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
10,900 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato