Statsvidenskab (MA)

Generelt

Program beskrivelse

Få den nødvendige viden til at analysere komplekse politiske fænomener. Gennem sit fakultet, kurser og aktiviteter søger AUC's afdeling for politisk videnskab at forbinde statsvidenskab med de blomstrende og komplekse politiske realiteter i Kairo, Egypten og regionen. Dets kandidatuddannelser tilbyder studerende en grundig forankring i den teoretiske underbygning af politiske fænomener samt en dyb forståelse af de politiske realiteter i Egypten, den arabiske verden og den internationale arena.

Hvem det er til:

Kandidatuddannelsen i statsvidenskab er til studerende, der søger at forfølge karrierer i akademien. Det er også til dem, der arbejder eller ønsker at arbejde i internationale politiske organer, regeringsafdelinger, der beskæftiger sig med politiske spørgsmål og andre offentlige, private eller internationale sektorer, hvor der er et stigende behov for personer, der har en videnskabelig forståelse af de politiske realiteter i Mellemøsten og verden.

138066_20171002-_D8E2041.jpg

Hvad du vil lære:

  • Programmet tilbyder avanceret undersøgelse inden for politisk videnskab, med tre specialiseringer: komparativ politik, internationale relationer og udviklingsstudier.
  • Sammenlignende politik øger de studerendes viden om den politiske dynamik i forskellige systemer inden for de større sammenhænge mellem stat og samfund, politisk økonomi og mellemstatlige og regionale forbindelser.
  • Muligheden for internationale forbindelser giver en større forståelse af de kræfter, der opererer på den internationale arena, de begrænsninger, som udenlandske politikere står over for, og de forskellige institutioner og magtmodeller, der former intrastate forhold.
  • Udviklingsundersøgelser forbereder de studerende til at påtage sig et større ansvar i udviklingsbureauer og organisationer ved at udvide deres forståelse for udviklingsfeltet, dets mål, mål, driftsmetoder og det brede omfang af udviklingsarbejde i verden i dag.

Hvor det kan tage dig:

AUC-kandidater fra det politiske videnskabsprogram findes i øjeblikket inden for erhvervslivet, journalistik, forskning, analytisk skrivning og offentlig kontaktarbejde. De besætter positioner i offentlige, private og udviklingsagenturer, den diplomatiske tjeneste, regeringsministerier og agenturer og universitetsundervisning. Et betydeligt antal tidligere kandidater har efterfølgende afsluttet doktorgrader og har akademiske stillinger.

Sammenlignende politik kan føre til karrierer inden for akademia, forskning, journalistik, politisk konsulentvirksomhed eller lignende positioner, hvor der kræves en solid politisk baggrund og analytiske evner. Internationale relationer er værdifulde for en karriere inden for udenrigsrelationer. Udviklingsundersøgelser er designet til dem, der søger at komme ind i en udviklingskarriere i ngo'er, specialiserede FN-agenturer eller nationale udviklingsagenturer.

138067_20200128-_DSC0076.jpg

Adgangskrav:

Ansøgere til kandidatuddannelsen skal have en acceptabel bachelorgrad i statsvidenskab eller i en tæt beslægtet samfundsvidenskab (helst med en mindreårig i statsvidenskab) og en GPA på mindst 3,0. Ansøgere med mangler i deres forberedelse kan blive pålagt at tage passende kurser på bachelor-niveau.

Ekspert fakultet:

  • Rabab El Mahdi: Rabab El Mahdi '96, '98 (Ph.D., McGill University) er lektor i statsvidenskab ved AUC. Hendes specialiseringsområde er komparativ politisk økonomi og udvikling med fokus på Latinamerika og Mellemøsten. Før hun tiltrådte AUC, arbejdede hun i adskillige udviklingsorganisationer, herunder ngo'er og FN-agenturer. Tidligere underviste hun ved Yale University og var modtager af et antal stipendier ved Columbia University, University of Chicago og Rockefeller Foundation Bellagio Center Residency Program. I øjeblikket leder hun AUCs forskningsprojekt, Alternative Policy Solutions (APS). Hun fungerer også i bestyrelserne for en række civilsamfund og faglige organisationer, herunder det arabiske politiske videnskabsnetværk.
  • Walid Kazziha: Walid Kazziha (Ph.D., London University) er professor i statsvidenskab og tidligere direktør for kandidatstudier i Institut for Statskundskab ved AUC. Siden 2012 har han været fakultetsrådgiver for Cairo International Model United Nations (CIMUN) og Cairo International Model Arab League (CIMAL) ved AUC. Han har forfatter og medforfatter af flere bøger, herunder Egypts Tahrir-revolution (2013), Revolutionær transformation i den arabiske verden (1975), Palæstina i det arabiske dilemma (1979) og en monografi, The Social History of Southern Syria (1972) . Kazziha har offentliggjort adskillige videnskabelige artikler i specialtidsskrifter med fokus på emner som borgerkrigen i Libanon og dets efterslæb, Syrias regionalpolitik, Egypts arabiske rolle, Saudi-regimet og krig og fred i Mellemøsten.
Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber.

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber. Minimer
Kairo , Kairo , New York + 2 Mere Mindre