Programmet
Entrepreneurship drejer sig om at skabe økonomisk eller samfundsmæssig værdi i forbindelse med enhver form for organisation. Værdi skabes gennem at identificere muligheder og udnytte disse muligheder gennem systematisk innovation.
Innovation og Entrepreneurship program er designet for ledere, der er drevet at være mestre i forandringer og har brug for en kreativ og lærerig oplevelse at realisere deres potentiale. Den trækker på den ekspertise, førende eksponenter for lederudvikling fra University of Ulster og Babson College-bedømt nummer et universitet for uddannelse i iværksætteri i USA.
Kurset kan være tilgængelige på andre steder på grundlag af efterspørgslen.

Varighed og Mode af Deltagerliste
Den Postgraduate Diplom begynder i januar hvert år og består af otte centrale moduler leveres over en atten måneders periode. Et modul er leveret i Babson College.
Mestrene grad omfatter diplom og en ekstra afhandling projekt afsluttet i løbet af en seks-måneders periode.
Samlet det fulde program kan være afsluttet om to år.
Indrejsebetingelser
Ledere skal normalt have en grad i et fag eller en tilsvarende regnskabsmæssig / faglige kvalifikationer kation, og har mindst tre års erhvervserfaring. De bør også være i stand til at påvirke erhvervsudviklingen gennem organisatoriske ændringer, markedsmuligheder eller teknologiske udnyttelse.
Ledere, der ikke opfylder disse krav, men har særlige beslutsomhed, erfaring og / eller alternative kvalifikationer er velkommen til at drøfte deres behov med programmet instruktør.
Struktur og indhold
Programmet består af otte moduler i følgende områder: strategi, kreativitet, innovation, e ntrepreneurship, organisationer, konkurrenceevne, iværksætterånd og markedsføring. Et team af førende tænkere og praktikere til stede hvert modul. Arbejde baseret opgaver er brugt til at bygge stærke indgreb for forståelse og håndtering af forandringer forudbestemte udviklingsområder. En afhandling projekt muligt for ledere at tage fat på en stor organisatorisk udfordring, samtidig med at udvikle en avanceret kapacitet i forvaltningen viden.
Hvert modul leveres over tre på hinanden følgende dage (tirsdag - torsdag) og er ikke-beboelse. Den Babson Modulet varer en uge og leveres i Boston - giver deltagerne en unik læreproces i USA.
Dette giver ledere mulighed for at studere en særlig forvaltningsordning emne i dybden, samtidig med balancen mellem arbejde og privatliv krav. Work-baserede opgaver er afsluttet mellem modul seminarer med støtte af web baserede materiale og små støttegrupper.
Et særkende ved programmet er muligheden for at forske og udvikle en iværksætterkultur venture-projekt som: en uafhængig opstart, en spinout fra en eksisterende organisation eller en intern corporate venture.
Ledere vil få aktiv støtte fra førende praktikere inden for iværksætteri til at støtte deres venture udvikling.
Fordelene ved programmet kan opsummeres således:
  • Et værk-baseret fokus, der omhandler de væsentligste organisatoriske muligheder
  • Førende værktøjer og metoder, som giver innovative løsninger
  • En tre-dages modulopbygget levering, der fremmer fokus og tilbundsgående analyse
  • En uges boliger i USA
  • Organisation besøg for at se den bedste praksis
  • Lille gruppe størrelse at muliggøre en effektiv udveksling af ideer
  • Web-baseret støtte materiale til en mere effektiv forskning
    Jeg>

Se 10 flere kurser fra University of Ulster, Faculty of Business and Management »