Postgraduate program i ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Hvad er PGP?

POST Graduate Programme i Management (PGP) på Indian School of Business (ISB) udvikler globale ledere med indsigt i vækstøkonomier og deres unikke forretningsmæssige udfordringer. Dette omhyggeligt udformet etårige program indeholder praktiske industrielle applikationer med en streng, banebrydende forskning-baseret undervisningsplan, der har forvandlet adskillige midt-karriere fagfolk til globale erhvervsledere i dag og i morgen. Den etårige PGP er beregnet til at finpudse dine færdigheder og udfordre konventionel visdom. Med ISB unikke portefølje fakultet model, du interagerer, lære af og engagere sig med fremtrædende ledelse intellektuelle, der bringer med sig forskning og undervisning erfaring fra ledende B-skoler i hele verden. Deres karakteristiske forskning sikrer, at programmet byder på indhold, der er moderne, innovativt og virkelig global. ISB stærke associationer til kendte B-skoler over hele verden, såsom Kellogg School of Management ved Northwestern University, The Wharton School ved University of Pennsylvania, og London Business School, at læseplanen er up-to-date med hensyn til teoretisk intensitet og praktisk relevans. På ISB, har du mulighed for at udvide dit professionelle netværk over hele verden gennem internationale udvekslingsprogrammer, konferencer, business-konkurrencer og studere treks, som alle ikke kun tillader dig at opleve forskellige kulturer, men også skubbe dine egne intellektuelle grænser gennem en rig blanding af selvmordstanker og engagement med studerende, akademikere og industrien ledere. Skolen tiltrækker enestående individer fra både udviklede og nye økonomier, som med deres forskellige erfaringer, berige læringsmiljøet. I denne smeltedigel af kulturer, har du en enestående mulighed for at få indsigt i de forskellige corporate praksis i hele verden.

Hvem er det til?

POST Graduate Programme i Management (PGP) på Indian School of Business (ISB) er en skarp etårigt program designet til fagfolk, der ønsker at studere management mid-karriere. Det giver fagfolk til at bevæge sig sideværts i forskellige professionelle roller, eller ind i roller større ansvar, eller endda sætte nogle på en iværksætter rejse. Med PGP du behøver ikke at tage en lang pause fra arbejdet. Denne et-årige program er stringent og opfordrer dig til at lære ud over den faglige undervisning. Du får mulighed for at lære fra et stort netværk af fakultet, kammerater, succesrige ledere og iværksættere, der ofte besøger campus. Som en mid-karriere professionel, vil du opdage, at PGP vil bringe liv adskillige praktiske forretningsmæssige scenarier, tegning, som den gør fra praktisk industri ansøgning. Det vil hjælpe dig med at finpudse dine beslutningstagning færdigheder og udfordre dine overbevisninger. Her er hvad ISB alumner har at sige om fordelene ved den etårige program:

  • Dette er en intens program, der lærer dig at analysere situationer hurtigt, tænke på dine fødder og anvende færdigheder til reelle forretningsmæssige situationer.
  • Du lærer at kombinere din branche ekspertise med de grundlæggende elementer i ledelse er erhvervet i løbet af året.
  • Hos ISB kan du foretage et management program, der ruster dig til en spændende karriere foran med minimal karriere afbrydelse.
  • Virksomheder tilskynde medarbejdere med højt potentiale for at engagere sig i et et-årigt program for at forberede lederroller.
  • Et-årige programmer hjælper dig med at spare voldsomt på offeromkostninger.
  • Det er en ideel platform til at genoplade før han vendte tilbage til virksomhedernes verden.

Hvorfor PGP?

I en kort levetid på et år får eleverne en grundig forståelse af globale forretningsmæssige problemstillinger fra fremragende bosiddende og besøge fakultetet og er udstyret til at påtage sig udfordrende roller i nogle af de bedste selskaber i verden. I 2008 den indiske School of Business (ISB) blev den yngste institution at blive rangeret blandt top 20 i den globale B-skole placering af Financial Times, London, og siden da har været omtalt konsekvent blandt de øverste B-skoler globalt. Etårig PROGRAM The Post Graduate Programme i Management (PGP) på ISB er en skarp etårigt program, der er designet til at opfylde en vigtig faglig behov; behovet for studerende til hurtigt at komme tilbage til erhvervslivet og et arbejdsmiljø. Som studerende ikke lærer du bare fra fakultetet og deres jævnaldrende, men også fra succesrige ledere og iværksættere, der ofte besøger campus. ISB alumni taler begejstret om fordelene ved den etårige PGP - et skub til deres faglige bane, en intensiv læringsoplevelse og muligheden udgifter til en mindre studieår for blot at nævne nogle få. GLOBAL CURRICULUM Studieordningen på indiske School of Business (ISB) er designet til at give en holistisk uddannelse, der går ud over klasseværelset læring. Specielt designet til professionelle med erhvervserfaring, læseplanen er udfordrende, omfattende og relevante for de aktuelle industriens behov. Oprettet af intellektuelle i lederuddannelse er den globale pensum revideret og opgraderet hvert år for dens teoretiske intensitet og praktisk relevans. Studerende får en mulighed for at få en unik helhedsorienteret lærerig oplevelse, der er baseret på den virkelige verdens problemer. Unik global FAKULTET PORTFOLIO med omfattende forskningserfaring Fakultetet udgør kernen i ISB styrke. Med en ideel blanding af hjemmehørende og besøger fakultet, studerende har gavn af et stærkt forskningsgrundlag og global eksponering. Den indiske School of Business (ISB) har over 45 bosat fakultet, der er tilgængelige på campus på alle tidspunkter, og over 100 besøg fakultet fra nogle af de førende B-skoler i verden, såsom Wharton, Kellogg, London Business School, Cornell , Chicago, Hertug, og UCLA, blandt andre. Vores fakultet medlemmer er fremtrædende management intellektuelle med forskning og undervisning erfaringer i hele verden. Dette særprægede blanding af forskning og oplevelse af vores fakultet medlemmer sikrer, at programmet byder på indhold, der er moderne og globalt i sin perspektiv. ERFAREN PEER GROUP Den indiske School of Business (ISB) tiltrækker de mest fremragende studerende fra forskellige baggrunde. PGP er stringent, udfordrende og tilskynder til læring ud over klasseundervisning. De rige og forskelligartede erfaringer med studerende fra hele verden berige den samlede læringsmiljø, og du vil absorbere faglige, kulturelle og akademiske nuancer langt videre end blot hvad du opsnuse fra klasseværelset.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

THE INDIAN SCHOOL OF BUSINESS (ISB) evolved from the need for a world-class business school in Asia. The founders, some of the best minds from the corporate and academic worlds, anticipated the leader ... Læs mere

THE INDIAN SCHOOL OF BUSINESS (ISB) evolved from the need for a world-class business school in Asia. The founders, some of the best minds from the corporate and academic worlds, anticipated the leadership needs of the emerging Asian economies. Minimer