Professionel Master i Human Resources Management

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Virksomheder og organisationer er mere opmærksomme end nogensinde på, at et af deres centrale aktiver, når det kommer til at skille sig ud fra konkurrencen, er deres team af mennesker og som sådan ledelse og overvågning af dens Human Resources-afdeling. En virksomheds medarbejdere er drivkraften bag design, implementering og styring af forretningsprojektet. Som sådan er det vigtigt, at virksomheder i stigende grad orienteres mod deres ansatte. Derfor skal personaleledere være professionelle, der er udstyret til at lede en afdeling, der forbinder og arbejder med alle virksomhedens forretningsaktiviteter og på samme tid være i stand til at tilpasse sig ændringer i miljøet. Afdelingen er kernen i virksomhedens strategi og drivkraften bag at skabe en klar konkurrencefordel. Menneskelige ressourcer skal være kernen i virksomhedens strategi og dens ledelse, da det er en nøglefaktor for at adskille virksomheden fra sine rivaler.

Master in Human Resources Management er designet til at udstyre menneskelige ressourcer til at imødekomme markedets behov og udfordringer set fra menneskeledelsesperspektivet. Fagfolk, der omfavner forandring som den mest effektive måde at skabe konkurrencefordele på, som kan drage fordel af nye teknologier, der har et solidt greb om de nye generationer af fagfolk, der slutter sig til arbejdsmarkedet, der fuldt ud forstår betydningen af balance mellem arbejde og liv og etisk adfærd, og som er forpligtet til at udvikle, tiltrække og fastholde talent som den bedste måde at sikre succes i det nye forretningsøkosystem.

Dette program er velegnet til fuldt ansatte fagfolk, ledere, da fjernundervisningstilstand giver fleksibilitet til at planlægge studiemønstre og opgaver tilpasset deltagernes livsstil.

Årsagerne til

 • International Bootcamp i Barcelona eller Rom

Rome Business School tilbyder dig chancen for at finpudse dine kompetencer og berige din viden om iværksætteri, innovation og andre centrale emner i erhvervslivet ved at deltage i vores internationale programmer i Rom eller Barcelona, hvor du også kan udvide dit professionelle netværk. Startcampen i Rom er inkluderet som en del af programmet, mens boligprogrammet i Barcelona kommer mod et ekstra gebyr.

 • Soft Skills-program

Grundlaget for en solid og succesrig karriere er uden tvivl den meget efterspurgte og berømte Soft Skills, kompetencer, der finder praktisk anvendelse i ethvert arbejdsmiljø og forretningsområde. Vores Soft Skills-program giver dig en grundig og detaljeret viden og fortrolighed med disse personlige bløde færdigheder og letter deres personlige og professionelle vækst.

I dette specifikke program vil du specialisere dig i 5 bløde færdighedskurser til færdighedsopgradering (med en certificering leveret):

 • Følelsesmæssig intelligens
 • Offentlig tale for erhvervslivet
 • Time, Stress & Self Management
 • Tværkulturel kommunikation
 • Konflikt, problemløsning og forhandlinger
 • Netværk og partnere

Rome Business School har et solidt partnerskab med flere globalt anerkendte førende virksomheder. For at sikre, at vores studerende kan opbygge et stærkt professionelt netværk, arrangerer vi konstant møder, besøg, begivenheder og gæsteforelæsninger med repræsentanter fra elite forretningsøkosystemer, opmuntrer til interaktion mellem førende fagfolk og studerende og letter læringsprocessen.

 • Karrierevej

Vores dygtige og professionelle karriereserviceteam giver vores ledsagere en personlig karrierevej, der er specifikt designet til at forme hans eller hendes egen professionelle profil for at blive en konkurrencedygtig figur i dagens jobmarked. Workshops, der fokuserer på det hotteste emne med jobsøgning og karriereretværk, individuelle karriererådgivningsmøder, vores eksklusive begivenhed ' Rome Business School Talent Focus' og mere uvurderlige fordele står til din rådighed for at sikre den bedste start eller et godt løft i din karriere!

Struktur

Det professionelle format af Rome Business School Master i Human Resources Management er struktureret til at give deltagerne en grundig forberedelse til Human Resources sektor og afgørende aspekter af andre relaterede felter, startende med et bredt overblik over den bredere forvaltningsverden og derefter fortsætte til analysere alle de specifikke emner og aspekter af HR-strategi, udvikling og ledelse, samt give en dybdegående indsigt i innovativt og ansvarligt lederskab, dets trends og bedste praksis samt hvordan de effektivt kan anvendes til HR-ledelsesindustrien .

Indhold

 • Fokus og specialisering

Udvikle de nødvendige kompetencer for at imødekomme og forbedre nye behov på forskellige områder af organisationen. Identificer og udvikle effektive ledelsesstrategier for virksomheder inden for Human Resources-branchen.

I dette første didaktiske modul har du muligheden for at specialisere dig i:

 • Strategisk HR
 • Talentudvikling
 • Menneskelig adfærd og forandringsstyring
 • Væsentlige bløde færdigheder til HR-ledere
 • Vær en fremtidsorienteret leder

Lær om nye trends og innovation inden for Human Resources-branchen med fokus på fremtidens bedste praksis.

Især er du forberedt på følgende emner inden for digital HR, nye trends & fremtidige udfordringer for HR:

 • Fremtidige tendenser og fremtidige udfordringer for HR
 • Bedste HR-praksis for 2021 (Casestudier)
 • Etik på arbejdspladsen
 • Digital HR
 • Capstone Project

Teamarbejdsprojekt med et omfang til at udvikle en HR-plan, der løser et forretningsproblem inden for menneskelige ressourcer, af en eksisterende eller fiktiv virksomhed i HR-branchen ELLER for at arbejde på en forretningsudfordring, som deltagerne foreslår for at løse et problem i virksomhederne hvor deltagerne arbejder. Alle hold ledes fra den indledende fase af projektet.

Efter afslutningen af capstone-projektet skal studerende være i stand til at:

 • Tænk kritisk
 • Implementere kreative løsninger og løse ledelsesproblemer
 • Anvend og forbinder teori med praksis
 • Kommuniker og præsenter forretningsrapporter / ideer mere effektivt
 • Foretag forretningsundersøgelser og forretningsanalyse
 • Demonstrer samarbejdsmæssige lederegenskaber
 • Arbejd effektivt i teams
 • Kommuniker kryds kulturelt og kompromis for et fælles mål
 • Sæt mål og implementere projekter effektivt

Metode

Master vil blive undervist gennem interaktive frontale forelæsninger, case study analyse, øvelser i klassen, diskussioner, rollespil, teamwork øvelser, video diskussioner, forretningsanalyse og studerendes præsentationssessioner.

Casestudier vil blive brugt til at skabe diskussion og illustrere reelle forretnings- og kommunikationsspørgsmål. Studerende opfordres til at læse bredt og deltage i diskussion og debat. Den didaktiske metode er baseret på handlingslæring, hvorigennem lærere implementerer en elev-centreret tilgang, engagerer studerende og leverer aktiviteter, der giver studerende mulighed for at anvende den erhvervede viden. Alle lærere bruger aktive læringsmetoder i klassen, som også er egnede til interaktivt at engagere fjernundervisningsstuderende.

Bootcamp rundt om i verden

Finpudse dine iværksætterfærdigheder, og test dem med den ultimative udfordring: Rome Business School eksklusive Bootcamp i Barcelona, arrangeret i partnerskab med EAE Business School, en smuk by i forkant med innovation og blandt de mest produktive opstart-økosystemer, og, for online-studerende er Bootcamp i Rom inkluderet i registreringsprisen: bare tænk på flyvningen og indkvarteringen, vi tager os af resten!

Deltag i et avanceret program designet til at sætte dig ansigt til ansigt med realistiske forretningsscenarier for at løse og give dig en praktisk måde at lære og udvikle færdigheder på. Alt sammen med professionel støtte fra en tutor fra arbejdsvirksomheder i topklasse!

Stipendier og undervisning

Studieafgiften for denne Master er 3.900 euro (inkl. Moms). Betaling af deltagelsesgebyr er installerbart.

Det kan betales:

 • i 4 rater uden renter
 • i en enkelt løsning (denne mulighed giver den studerende 10% rabat på det samlede beløb for studieafgiften)

I henhold til den individuelle profil, erfaring og bevist motivation kan kandidaten tildeles et stipendium, der dækker en del af det samlede undervisningsgebyr (op til 25%). Faktisk tilbyder Rome Business School muligheden for de mest fortjeneste kandidater til at drage fordel af 5 forskellige typer stipendier. Disse delvise økonomiske dækninger kan bestå af 6 måneders rentefri finansiering. Nedenfor en liste over de tilgængelige tilskud:

 1. Akademisk ekspertise-stipendium: Det tildeles kandidater, der har vist ekstraordinære præstationer i deres seneste akademiske karriere, hvad enten de er kandidatuddannede eller studerende.
 2. Livslang læringsstipend: det er forbeholdt ansøgere, der demonstrerer en løbende, selvmotiveret forfølgelse af viden og færdighedsudvikling.
 3. Executive Women Grant: Rome Business School bestræber sig på at øge fremme af forholdet mellem kvinder i udøvende stillinger og øge ligestilling på arbejdspladsen. Faktisk sigter denne bevilling på at styrke vores studerendes evne til at realisere deres udøvende potentiale, lederskabskapacitet og professionelle ambitioner.
 4. Entreprenørstipend: Vores mål er at fodre vores studerendes iværksætterånd med gode forretningsidéer ved hjælp af denne bevilling, der tildeles til direktører for SMV'er, selvstændige erhvervsdrivende og personer med deres eget forretningsprojekt.
 5. Bedre ledere til en bedre verden: Det var beregnet til de kandidater, der demonstrerer klar, fremtidsorienteret motivation rettet mod og forbedring af økonomien, samfundet og verden omkring dem.

Konkurrencen om stipendier øges, når startdatoen nærmer sig og midlerne er begrænset, så det tilrådes at fremsætte anmodningen så hurtigt som muligt.

For at ansøge om et stipendium er det nødvendigt at sende et motiverende brev på højst 300 ord sammen med CV og dokumentation, når du indsender ansøgningen om optagelse til kandidaterne. Valgbarheden til et muligt stipendium afgøres af Rome Business School 's akademiske udvalg under evalueringen af kandidatens ansøgning.

For at skrive et motiverende brev til et stipendium, skal ansøgeren angive:

 • Hvad der adskiller ansøgeren fra de andre kandidater;
 • Professionelle mål og ambitioner.

Adgangsproces

Rome Business School arbejder hårdt for at opretholde den højeste standard for kvalitet i de programmer, vi tilbyder. Derfor skal alle ansøgere gennemgå og udvælge en udvælgelsesproces struktureret som følger for at sikre kandidaternes berettigelse.

 1. Evaluering af legitimationsoplysninger
 2. Bekræftelse af ansøgning
 3. Selection Interview
 4. Indlæggelser
 5. Tilmelding

Optagelsesprocessen er beregnet til at verificere kandidatens berettigelse til at deltage i Master. Kandidatens akademiske historie, tidligere erfaringer i de emner, der er dækket af masteren og motivation, vil være spørgsmål i evalueringen. Når den er sendt, vil ansøgningen blive evalueret af Rome Business School faglige udvalg. For at sikre applikationens egnethed er det vigtigt at levere al den krævede dokumentation.

Grad

Studerende, der med succes gennemfører programmet, modtager en dobbelt certificering: Rome Business School 's eksamensbevis og en officiel certificering af Universidad Internacional de Valencia (VIU), der giver 60 internationalt anerkendte point (60 ECTS).

Jump start resten af dit liv!

Hvis du leder efter avanceret træning af høj kvalitet inden for et bestemt forretningsområde, utallige muligheder for kompetenceudvikling og test af dig selv, måder at udvide dit professionelle netværk og komme i kontakt med elite-fagfolk, der arbejder inden for flere forretningsområder, har vi nøjagtigt programmet til dig . Derfra er det hele op til dig! Din beslutsomhed og vilje til at lære og opleve nye måder at tænke på er alt hvad du behøver for at få mest muligt ud af et af vores programmer og begynde at gøre din vej ad vejen mod succes i din karriere.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Læs mere

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Minimer
Rom , Italien Online + 1 Mere Mindre