ReADs - Master i Retail Arkitektur og Design til sociale og kommercielle formål

Generelt

Program beskrivelse

ReADs er et niveau 1 postgraduate specialiseringsprogram for nyuddannede og fagfolk, der ønsker at tilegne sig de grundlæggende færdigheder til at opfatte og designe detailrum, arkitekturer og oplevelser til kommercielle og sociale steder.

Afholdt på Arkitekturuniversitetet i Venedig –IUAV– ReADs er et højt niveau postgrad-specialiseringsprogram, der sigter mod at uddanne Retail Design-fagfolk gennem en ”learning by doing” -undervisning, der består af frontale lektioner integreret af workshops, praktikpladser, besøg på de vigtigste internationale virksomhedsledere inden for innovation og en indleveret tur til Sverige, detailhandelsens hjemland.

Lektioner afholdes af nogle af de bedste fagfolk inden for detailhandel, design og arkitektur over hele verden.

Mesteren repræsenterer en mulighed for at udforske vores holdninger til verden omkring os med det formål at stimulere projekter, programmer og debatter om innovation, hjælpe os med at definere fælles mål og udfordringer, gøre data og information tilgængelige for at drømme og planlægge en bedre kvalitet af vores civilsamfund.

Med ReADs kan du derefter bo et år i Venedig og få en fremragende post-graduate-uddannelse for at blive en professionel, der er i stand til at arbejde på og designe rum til Retail Architecture and Design.

Uddannelsestype: Niveau 1 Postgraduate Specialization Program.
Udstedt kvalifikation: niveau 1 postgraduate kursuseksamen.
Videnskabeligt hoved: Arch. Paolo Lucchetta.
Kursets længde: året lang.
Start: januar 2020.
Slutter: januar 2021.

Seks måneder er dedikeret til lektioner, øvelser, uddannelsesbesøg og workshops, og seks måneder er til praktikpladsen i et af programmets partnerfirmaer.
Deltagelse (klasser og uddannelsesbesøg - første 6 måneder): tre uger om måneden, fra mandag til onsdag, N.8 timer om dagen.
Sprog: italiensk og engelsk.
Det er tilstrækkeligt at kun kende det engelske sprog, både skriftligt og talt. Kendskabet til det italienske sprog er et plus.
Ledige pladser: 20.
Hovedkvarter: Iuav Universitet for Arkitektur i Venedig, Palazzo Badoer.

mål

Programmet er baseret på en række grundkurser, der sigter mod at udvikle de vigtigste færdigheder inden for arkitektur, bystudier, design, detailhandel og marketing.

Med et internationalt syn og kurser i italiensk og engelsk kombinerer ReADs en avanceret disciplinær tilgang til tænkning med konkrete oplevelser, der er drevet af de nye udfordringer ved reel professionel praksis.

Den kombinerer traditionelle undervisningsmetoder med innovative former for praksis og en tværfaglig tilgang, der integrerer traditionelle visuelle discipliner med nye digitale teknologier gennem individuelle studie- og gruppeprojekter.

Målet er at kontrastere stivheden i den akademiske tradition ved at introducere visioner og sprog tættere på globalt anerkendt kreativ praksis og erhverv. Programmet forudser derfor en række foredrag af eksterne og internationalt anerkendte prestigefyldte fagfolk.

ReADs er udtænkt for at tilskynde talentfulde og entusiastiske studerende til at møde beslægtede og afgørende spørgsmål ved at anvende en omfattende empirisk metode, som bevidst integrerer klasselektioner med den praktiske erfaring fra workshops og laboratorier.

Kendskab til teknikker er kun den ene ende af denne stimulerende og fascinerende rejse. Dette program søger for at give studerende muligheden for bedre at forstå den voksende kompleksitet i disse specifikke og meget professionelle indstillinger.

Professionelle perspektiver

Blandt de vigtigste aspekter af innovation inden for arkitektur og moderne design er spørgsmålet om den voksende globale interesse for sociale og kommercielle rum og derfor for livskvaliteten for mennesker i vores byer en af de mest fascinerende udfordringer for kommende generationer af arkitekter og designere, med hensyn til design og kreative færdigheder og tekniske og ledelsesmæssige faglige holdninger.

Integrationen af videnskabelige kulturer relateret til bystudier og kvaliteten af industriel design med viden relateret til processer og forskning i innovation (de virksomheder, der understøtter programmet er førende inden for realiseringen af interiørarkitektur, belysning, materialer, overflader, teknologier) gør især interessant for alle detail- og ejendomsoperatører (servicevirksomheder, detailfirmaer, ejendomsselskaber, institutioner til styring af bygningsejendomme) profilen for fremtidige kandidater til dette program, som vil være i stand til at imødekomme de mange og skiftende behov, der opstår fra internationale markeder for innovation i sociale og kommercielle rum.

En anden slags postgraduate specialization Program

I ReADs-programmet forener undervisningen traditionelle metoder med banebrydende praksis: traditionel teknologi uddybes altid sammen med de forskellige former for digitale og sociale nye medier.

Programmet anvender en tværfaglig tilgang, der kombinerer traditionelle visuelle discipliner med ny digital teknologi, individuelle studier med gruppeprojekter. Samarbejder, kreative workshops og virkelige projekter udvikles med italienske og internationale virksomheder og institutioner, der sigter mod at tilbyde studerende mulighed for at arbejde praktisk og udvikle kritisk tænkning, færdigheder med problemløsning og kunstnerisk og planlægningskompetence.

Efter at have tilegnet sig den primære færdighed, der er sat gennem deltagelse i workshops, opbygges specifik ekspertise gennem reelle projekter, der håndterer de udfordringer, vanskeligheder og potentialer, der findes i den virkelige verden.

En ”learning by doing” -metodik

Programmet er kendetegnet ved intensive ansigt-til-ansigt-klasser, hvor studerende behandler temaer med forhøjet konceptuel kompleksitet, udviklet gennem en tværfaglig tilgang under vejledning af vores undervisningspersonale.

Programmet forudser kurser, der er dedikeret til udvikling af specifikke metodologiske og tekniske tilgange til design af interiørrum og omgivelser: teoretiske kurser er rettet mod at udforske det historiske og moderne panorama over italiensk design, samt forskning inden for innovationskulturen. .

Betydningen af sociale og relationelle færdigheder, der er typiske for detailhandelsverdenen, ofte ikke uddybet i traditionelle skoler, fremhæves. For at lære at kommunikere og planlægge for lokalsamfundet, skal man starte med ens egne sociale færdigheder og mikro-web af relationer.

Et sådant multidisciplinært program står over for de generelle principper for detailhandlen og en verdens egenskaber i konstant transformation. Planlægning forstås også som en planlægning af praksis og sprog; planlægning af konteksten bliver hjertet i arbejdet i den nye generation af arkitekter / designere for at generere relationer, netværk, samfund. Sættet med sociale og kommercielle færdigheder i planlægning af kulturer er den pædagogiske kerne i dette program, der sigter mod at udvikle de studerendes potentialer.

Undervisningsmetodikken fremmer Online og Offline-interaktionen mellem studerende og lærere og simulerer interaktion og kommunikation i den professionelle verden.

Autonom online læring videreudvikler personlige færdigheder og evner. Denne kontinuerlige udveksling finder sted inden for programmet, forstået som et fællesskab, hvor studerende individuelt udfører aktiviteter med støtte fra undervisningspersonalet.

Workshoppen er muligheder for on-site og direkte læring med det formål at dyrke praktiske færdigheder og forberede sig på den professionelle verden: Det foreslåede undervisningssystem er baseret på uddannelsesprojekter udviklet med sektorledere.

Programmet afsluttes med en uges lang lejr, en gruppeudstilling (rejseplan og interaktiv), et praktisk workshop, der tager sigte på at udfordre og fremme personligt potentiale.

Virksomheder og praktik

De ugentlige besøg hos programmets partnerfirmaer - leder i skabelsen af interiørarkitekturer, belysning, materialer, overflader, teknologier - giver de studerende mulighed for at lære, hvad der er de mange værktøjer, der er tilgængelige for en detaildesigner.

Uddannelsesprogrammet er derfor baseret på en kontinuerlig integration mellem teoretiske og praktiske færdigheder for at uddanne komplette fagfolk, der er i stand til at styre de mange faktorer i Retail med selvtillid og opmærksomhed.

Virksomhederne er vært for studerende på deres kontorer og giver følgende muligheder:

dybdegående besøg på produktionssteder og dedikerede seminarer med de tal, der beskæftiger sig med designet og de aspekter, der er af særlig interesse for en detaildesigner; illustration af emner relateret til praktikplanlægning; interviews og træningsaktiviteter, udvikling af specialeprojekter; projekt briefing; præsentation af udviklede projekter og afhandlinger.

Praktikpladsen i programmets partnerfirmaer varer 6 måneder og er den grundlæggende mulighed for at få en oplevelse "inden for området" af, hvad der er den reelle professionelle praksis, idet man implementerer den viden, der er erhvervet i de første seks måneder af forelæsninger, øvelser og besøg.

For dem, der af tid eller faglige forpligtelser ikke har mulighed for at afsætte praktikperioden seks måneder, er der muligheden for at udføre et ”projektarbejde”.

PRIS
€ 12.000,00

STUDIESTIPENDIER

Sammen med sine partnerfirmaer tilbyder ReADs til fortjenstfulde studerende en række stipendier til delvis at dække studieafgiften, der tildeles på grundlag af meritkrav.

Stipendierne, der er tilgængelige i et vist antal hvert år (stadig skal defineres til den næste udgave), er til delvis dækning (50% - 6.000,00 €) af udgifterne til Master.

De tildeles ved fortjeneste, danner en rangordre, og i tilfælde af paritet af point vil den yngre kandidat i rangeringen gå foran.

Hvis du vil ansøge om et stipendium eller for at modtage flere oplysninger, skal du skrive til master@iuav.it (Iuav University Postgrad Programs Office). De giver dig alle de oplysninger, du har brug for at vide om det.

Udflugt

I løbet af programmet tager de studerende en 5-dages ekskursion til Sverige for at besøge ITAB-virksomheden - en af de største europæiske retail-konceptleverandører - for at lære om de seneste teknologiske innovationer for Retail, H

ADGANG

Trinene til at følge og krav til ansøgning om optagelsesproceduren til programmet er afgrænset i dette dokument: Retningslinjer for internationale studerende (optagelses- og tilmeldingsprocedure) 2019-20.

Læs det omhyggeligt. Det er den standardprocedure, der kræves af IUAV-universitetet i Venedig.

I dokumentet kan du også finde alle indikationer for, hvordan man går videre, senere med tilmelding til Master, betaling af gebyrer osv.

Her kan du finde håndbogen om, hvordan man foretager online-registrering og præsenterer online-anmodning om optagelse .

For enhver anmodning om information, se denne side på Iuav Universitetets websted.

For at blive optaget i ReADs Postgraduate Spacialisation Program er det nødvendigt at have en af følgende kvalifikationer:

 • Italiensk bachelorgrad - "laurea triennale" - helst i arkitektur, design;
 • Bachelorgrad (fortrinsvis inden for arkitektur, design) opnået fra Italien (tre års universitetsuddannelse), som Iuav-universitetets administrative kontor vil betragte som ækvivalent med italiensk kvalifikation for optagelse i programmet;
 • kendskab til engelsk, både skrevet og talt (det er tilstrækkeligt at præsentere et selvskrevet dokument, hvor du erklærer at kende både skriftligt og talt engelsk; intet andet er nødvendigt).

Dokumenter, der skal indsendes til optagelse:

dem, der er anført i retningslinjerne for internationale studerende (optagelses- og tilmeldingsprocedure) 2019-20 og derudover:

 • detaljeret curriculum vitae i europæisk format (PDF-fil);
 • individuel portefølje (PDF-fil maks 5 MB);
 • motivationsbrev (PDF-fil);
 • certificeret viden om det engelske sprog, både skriftligt og talt (det er tilstrækkeligt at præsentere et selvskrevet dokument, hvor du erklærer at kende både skriftligt og talt engelsk; intet andet er nødvendigt).

Udvælgelsen af deltagerne vil ske som angivet i retningslinjerne for internationale studerende (optagelses- og tilmeldingsprocedure) 2019-20 og gennem et individuelt interview med programmets videnskabelige leder for at afklare og uddybe motivationer og holdninger (også via Skype).

Tilgængelige pladser: 20

Kommunikation af placeringerne: fra den 25. november 2019.

VIGTIGE DATOER

 • Start / slutning: januar 2020 - januar 2021;
 • frist for ansøgning om optagelse: 8. november 2019 - 12:00;
 • offentliggørelse af ranglisten: 25. november 2019;
 • registreringsfrist: 3. december 2019 - 12:00;
 • kursusstart: 13. januar 2020 (ca.).
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Università Iuav di Venezia offers advanced courses for graduates and professionals. The various postgraduate programmes are divided in three branches that vary according to the degree you achieve: Le ... Læs mere

Università Iuav di Venezia offers advanced courses for graduates and professionals. The various postgraduate programmes are divided in three branches that vary according to the degree you achieve: Level I Master Programme Level II Master Programme Advanced Specialisation Courses The Masters (Postgraduate Specialisation Programmes) aim at developing knowledge and skills in innovative and strategic sectors of the manufacturing and industrial world, and are characterised by an interdisciplinary and applicative approach. They are open to graduates from various disciplines (Art, Architecture, Urban Planning, Sociology, Engineering, Economics, Philosophy, Literature, etc.) that are interested in acquiring professional training in entrepreneurship, corporate functions, and certain administrative and financial sectors. Minimer