River Delta Development (MSc)

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Online åben dag 28. maj!

Tilmeld dig nu til vores online åbne dag og tjek dit foretrukne bachelor- eller masterprogram! I løbet af denne online åbne dag fortæller undervisere og studerende dig alt hvad du vil vide om studieprogrammer, praktikpladser og karrieremuligheder. Du kan også få et indtryk af skolen og studere i Holland!

85035_85008_Capture.JPG

På grund af klimaændringer og væksten i verdensbefolkningen i deltaområder, står vi over for presserende sociale spørgsmål. Inden for master River Delta Development vil du udvikle viden og kompetencer inden for delta-teknologi, praksisorienteret forskning og overgange med det formål at sikre velfærd og velstand for kommende generationer. Du vil blive en facilitator for forandring for floddeltas. I dette studieprogram kombinerer tre universiteter i anvendt videnskab deres komplementære ekspertise inden for kystregioner, flodsystemer og byvand. Dette giver dig indsigt i, hvordan de forskellige komponentsystemer fungerer, hvordan de forholder sig til hinanden, og hvordan deltaet fungerer som et sammenhængende system. Ved at fokusere på den internationale sammenhæng lærer du, hvordan du anvender denne viden i deltas overalt i verden.

Karrieremuligheder

Som kandidat er jobmulighederne store. Du kan blive en rådgiver, projektleder, hydrolog, forsker, leder eller planlægger i både offentlige og private organisationer. Vi sigter på at uddanne kandidater, der kan blomstre som (junior) konsulenter i (internationale) virksomheder og organisationer i deltazoner verden over, udstyret med et stærkt sæt analytiske, tekniske og reflekterende færdigheder.

Tæt involvering med arbejdsområdet

En betydelig drivkraft bag udviklingen af River Delta Development Master-programmet er efterspørgslen på området for tilrettelæggere af forandringer: fagfolk, der tænker og arbejder på konstruktive, integrerede måder, har kendskab til overgangsprocesser og kan skabe forbindelser inden for vandsektoren og videre. Arbejdsområdet gør det klart, at dette uddannelsesprogram imødekommer dette samfundsmæssige behov.

Tilrettelæggere af ændring i deltazoner

Som en facilitator for forandringer er udfordringen at mindske sårbarheden af floddeltas og samtidig øge mulighederne for sund økonomisk og økologisk udvikling. I masterstudiet River Delta Development betragtes disse udviklinger som overgange: progressive, komplekse ændringer og justeringer i floddelta-systemer, der kræver fagfolk, der kan gribe ind effektivt. Der kræves alsidige delta-fagfolk, som ikke kun har viden om floddelta-systemer (kyster, søer og floder) og den seneste udvikling, men også besidder de nødvendige forsknings- og kommunikationsevner for at yde meningsfulde bidrag til disse overgange.

Det engelskundervisede program River Delta Development er en unik fælles grad, der tilbydes af tre universiteter i anvendte videnskaber med komplementære ekspertise inden for vandområdet: HZ University of Applied Sciences (kystregioner), Van Hall Larenstein University of Applied Sciences (flodsystemer) og Rotterdam University of Applied Sciences (byvand).

85037_85007_Capture1.JPG

Studieprogram

Kandidatuddannelsen starter med en introduktionsmåned ved HZ University of Applied Sciences i Middelburg. Derefter bliver du introduceret til de forskellige deltaområder (kyst, flod og by), og du arbejder i projekter (Living Labs) i hvert af disse områder.

På ugentlig basis tilbringer du en dag på universitetet for anvendt videnskab, hvor forelæsningerne og coaching / reflektion finder sted. Efter femten ugers forskning afsluttes perioden med en evalueringsuge, hvor vurderinger og refleksion af forskningen i forhold til hele Deltaet og dens emner finder sted. I evalueringsugerne er lektorerne altid til stede for at sikre sammenhæng og feedback til den større helhed. De tre blokke med en ansamling af viden, forskningsevner og personlig faglig udvikling varer i alt sytten uger pr. Universitet for anvendte videnskaber. I sidste ende er der en sidste fase på tre uger, hvor du fremstiller og præsenterer et 'slutprodukt'.

Afslutningsvis vurderes den endelige integrerede kompetence ved hjælp af en portefølje og en mundtlig slutvurdering. Du går det første semester på HZ i Middelburg, derefter går du til Velp i et semester ved Van Hall Larenstein University of Applied Sciences. Det afsluttende semester finder sted på Rotterdam University of Applied Sciences.

85036_85006_Capture3.JPG

Living Labs

Projekterne i deltazoner er så store, og systemerne er så komplekse, at enkle løsninger ofte ikke er en mulighed. Grundlæggende indgreb er påkrævet. Derfor blev Living Labs oprettet: testgrunde, hvor professionel praksis og universiteter i anvendt videnskab samarbejder om komplekse opgaver. Ud over at løse problemer og drage fordel af mulighederne handler Living Labs også om at lære sammen.

Som studerende i master River Delta Development vil du deltage i Living Labs, hvor professorater og forskningscentre på de tre universiteter i anvendt videnskab er involveret. Du arbejder med placering, emner i den virkelige verden, i tværfaglige teams sammen med fagfolk fra området.

Adgangskrav

For at kvalificere dig til deltagelse i master River Delta Development, skal du have en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation fra et anerkendt universitet (af anvendte videnskaber) eller en akkrediteret akademisk institution i en disciplin relateret til kandidatuddannelsens. Det er også vigtigt, at du har en god beherskelse af det engelske sprog. For mere information, se venligst vores websted.

En unik mester

Hvis du vælger master River Delta Development:

  • Du vil tilegne dig dybdegående viden om et floddelta-system gennem 1,5 år (3 x 30 EF) med at arbejde i og lære om de forskellige bestanddele, især kysten, flodsystemer og byvand.
  • Du får viden og indsigt i overgangsprocesser, systemændringer og forskningsmetoder.
  • Du arbejder ved at bruge de nyeste indsigter og metoder inden for delta-teknologi, design og regeringsførelse ved at deltage i forskningsprogrammer på de tre universiteter i anvendt videnskab.
  • Du vil udvikle dine personlige og faglige kompetencer gennem innovative forskningsmetoder baseret på en didaktisk understøttet kompetenceprofil og vil blive testet og vurderet for tilfredsstillende gennemførelse af delta fagfolk, ansøgte professorer, forskere og foredragsholdere.

Master River Delta Development er det eneste professionelle kandidatprogram på dette felt på HBO-niveau i Holland. Alle andre vandrelaterede kandidatuddannelser tilbydes af forskningsuniversiteter. Et kandidatuddannelse på HBO-niveau er kendetegnet ved dets praktiske tilgang, intensivt samarbejde med arbejdsområdet (f.eks. Via Living Labs) og et bredt perspektiv på materialet (i dette tilfælde floddeltaet).

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Are you interested in an English-taught Bachelor or Master's program with a practical approach? Come and study at Van Hall Larenstein, the most sustainable University of Applied Sciences in Holland! ... Læs mere

Are you interested in an English-taught Bachelor or Master's program with a practical approach? Come and study at Van Hall Larenstein, the most sustainable University of Applied Sciences in Holland! At Van Hall Larenstein we train ambitious and innovative students who want to contribute to a more sustainable world. Our programs focus on the domains of Food and Dairy and Animals and Business. During your study, you will work on several international projects and internships at companies where you apply the theory in practice. Right from the start, you will develop a professional network of students and colleagues from all over the world. Minimer
Leeuwarden , Velp , Vlissingen , Rotterdam + 3 Mere Mindre