Vilkår og betingelser

Følgende tekst beskriver de vilkår og betingelser for brug af www.masterstudies.com 's hjemmeside og tjenesteydelser i forbindelse med det, som skabte og drives af Kandidatguide Marketing Group. Læs den omhyggeligt. Ved at bruge denne hjemmeside, viser du, at du accepterer at være bundet af disse vilkår og betingelser. Kandidatguide Marketing Group kan revidere og opdatere disse vilkår og betingelser til enhver tid, så kan du besøge denne side regelmæssigt at gennemgå teksten, som den er bindende for dig. Begreberne "You " og "Bruger " er brugt i teksten med henvisning til alle enkeltpersoner og / eller enheder, der får adgang til denne hjemmeside til ethvert formål eller årsag.

&nbsp

Brug af indhold og immaterielle rettigheder
Ved at bruge dette websted, du anerkender og accepterer, at alt indhold og materiale til rådighed på det, så som tekst, er logoer, grafik, billeder, og software, beskyttet i henhold til norske og internationale ophavsrettigheder, varemærker og andre love.Alt indhold og materiale er ejet af Kandidatguide Marketing Group eller dens indhold leverandører eller kunder. Kandidatguide Marketing Group forbeholder sig eneret til opstillingen af ​​indholdet på denne hjemmeside (dvs. sin samling, arrangement og display). Denne ret er beskyttet af norske og internationale love om ophavsret. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du ikke at fange, sælge, licensere, distribuere, offentliggøre, modificere, tilpasse, redigere, kopiere, reproducere eller genbruge indholdet af denne hjemmeside på nogen anden måde til offentlige eller kommercielle formål. Det er forbudt at kopiere eller tilpasse HTML-kode, Kandidatguide Marketing Group skaber og bruger til at generere sine websider. Denne kode er også beskyttet af ophavsretten.Du er udtrykkeligt forbudt at krænke sikkerheden af ​​denne hjemmeside (for eksempel ved hjælp af, men ikke begrænset til, ved hjælp af en anordning, software eller procedure, der forstyrrer eller forsøger at forstyrre et velfungerende dette websted, ved hjælp af en enhed eller værktøj til navigere denne hjemmeside anden end der tilbydes af Kandidatguide Marketing Group, forsøger at dechifrere, dekompilere, demontere eller reverse engineering af softwaren, der udgør en del af hjemmesiden, spredning eller forsøger at sprede virus, trojanske heste, orme eller andre enheder, der er udformet eller beregnet til at afbryde, ødelægge eller forstyrre nogen oplysninger, software, hardware eller kommunikationssystemer).

&nbsp

Udførelse af Use
Du har lov til at få adgang til indholdet af denne hjemmeside til din personlige, ikke-kommerciel brug, forudsat du gøre det uden krænkelse af ophavsret og andre immaterielle rettigheder, og forudsat du ikke bruger denne hjemmeside til formål, der er ulovlige eller overtræder disse vilkår og betingelser. Du accepterer ikke at bruge denne hjemmeside på nogen måde, der er ulovlig, fornærmende, truende, chikanerende, obskønt, ærekrænkende, hadefuldt, eller på anden måde overtræder disse vilkår og betingelser. Mens du bruger denne hjemmeside, accepterer du ikke at indsende urigtige eller falske oplysninger om dig selv, eller nogen oplysninger, der ikke er en del af dit eget CV, eller nogen uopfordrede reklamer eller business forslag eller kædebreve og junk mail. Som bruger af denne hjemmeside og dens service, er du ansvarlig for din egen kommunikation og for konsekvenserne af din udstationering.

&nbsp

Ansvar Kandidatguide Marketing Group
Indholdet af denne hjemmeside kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl. Du bruger denne hjemmeside og dens indhold på egen risiko. Der foretages regelmæssige ændringer til denne Hjemmeside og dens indhold, og kan foretages på et hvilket som helst tidspunkt. Kandidatguide Marketing Group har ingen forpligtigelse til at overvåge din brug af denne hjemmeside eller til at bevare indholdet af din session. Kandidatguide Marketing Group hverken godkender eller garantere for nøjagtigheden af ​​oplysninger indsendt af brugere. Kandidatguide Marketing Group kan tage skridt til at forhindre brugen af ​​denne hjemmeside, der kan skabe ansvar for Kandidatguide Marketing Group.

&nbsp

Fraskrivelse af garantier og følgeskader
Kandidatguide Marketing Group repræsenterer ikke eller garanterer, at denne hjemmeside vil arbejde uforstyrret eller fejlfri, eller at hjemmesiden eller den server, der gør den tilgængelig, er fri for computervirus eller andre skadelige enheder. Alt indhold på dette websted stilles "som er " uden garantier af nogen art, herunder garanti for salgbarhed, egnethed til bestemte formål og ikke-krænkelse. Kandidatguide Marketing Group repræsenterer ikke eller garanterer, at denne hjemmeside, dets indhold, dets anvendelse eller resultatet af at bruge er korrekt, nøjagtig, rettidig eller på anden måde pålidelig. Kandidatguide Marketing Group vil ikke være ansvarlig for eller hæfter for brugen af ​​dette websted, der er ulovligt eller på nogen måde overtræder disse vilkår og betingelser.Under ingen omstændigheder bør Kandidatguide Marketing Group være ansvarlig for nogen direkte, indirekte eller følgeskader som følge af din brug eller manglende evne til at bruge denne hjemmeside.

&nbsp

Links til andre websteder
Denne hjemmeside indeholder links til tredjeparts websteder. Kandidatguide Marketing Group leverer disse links kun som en service til dig, og ikke som en godkendelse af indholdet af disse tredjeparts websteder, hvor Kandidatguide Marketing Group besidder intet ansvar. Du får adgang knyttet tredjeparts websteder sker på eget ansvar.

&nbsp

Skadesløsholdelse

Du accepterer at forsvare, godtgøre og skadesløsholde Kandidatguide Marketing Group, dets direktører, medarbejdere, repræsentanter og agenter, fra og mod alle forpligtelser, krav, handlinger, krav eller udgifter, herunder uden begrænsning juridiske og regnskabsmæssige gebyrer vedrørende eller som følge af din brug eller misbrug af denne hjemmeside eller din overtrædelse af disse vilkår og betingelser.

&nbsp

Display Advertising

Kandidatguide Marketing Group har implementeret Display Advertising og bruger Doubleclick, en Google Analytics funktionen baseret på Display Advertising. Du kan fravælge Google Analytics for Display Reklame og tilpasse Google Displaynetværket annoncer ved hjælp afPreferences Manager. Du kan også instruere Google Analytics ikke at sende nogen oplysninger om dine besøg på webstedet til Google Analytics ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on til din aktuelle webbrowser.

&nbsp

Kontakt information
Se kontaktoplysninger for yderligere information detaljer.


Siden er opdateret 7.Marts 2013