Skibsbygning fakultet

Generelt

Program beskrivelse

Afdelinger

  • Skibsbygning Den skibsbygning afdeling giver specialiseret uddannelse for at erhverve de akademiske grader:

BS

  • for de studerende i de store af Shipbuilding and Marine Engineering;
  • for de studerende i andre store selskaber på TU-Varna, der er forbundet med anlæg og drift af skibe og marine konstruktioner;

Master of Science

  • for specialister med en Bachelor of Science grad om skibsbygning og Marine Engineering
  • for specialister med en Bachelor of Science grad på Mechanical Engineering og drift af flåden.Ship Maskiner og mekanismer Den største af Marine Engineering blev introduceret i 1963, det første år af indskrivning af studerende på mekanisk og elektrisk Engineering Institute-Varna, nu Tekniske Universitet - Varna.

Varigheden af ​​undersøgelsen er 5 år for fuld tid og for deltidsstuderende, herunder 6 måneders træning sejler praksis eller produktion placering. Studerende opgradere med den akademiske grad "Master of Science" og erhverve kvalifikationer graden af ​​kvalificeret Engineer, også at få mulighed for at modtage et internationalt anerkendt kompetencebevis "vagthold Engineer".

Navigation, transport management og bevarelse af vandveje Instituttet leverer undervisning af fuldtidsansatte og deltidsansatte studerende i specialer "Navigation" og "Operation of Fleet og porte" på TU, Varna. De to store selskaber blev grundlagt i det 1992/1993 akademiske år.

Afdelingen, som giver specialiseret uddannelse kaldes "Navigation and Transport Management" ledet af Assoc. Prof. Dr. Eng Chavdar Branimirov Ormanov. Teknisk assistent er fru Krasimira Stoykova.

"Navigation og Transport Management og Konservering af vandveje" Afdeling er en del af Det Naturvidenskabelige havforskning og Økologi. Tutorials og laboratorier er placeret i den nyeste bygning af campus. Akademisk personale i afdelingen består af 14 fuldtidsansatte lektorer, 5 gæsteforelæsere og en teknisk assistent.

Afdelingen har etableret en "Maritime Training Center" i henhold til protokol nr: 9 / 30.05.2005 af Studienævn for det tekniske universitet, Varna. Leder af centret er Assoc.- Prof. Dr.Eng. Mihail Shterev. Dens funktion er bekræftet og overvåges af Forvaltningsorganet af "Maritime Administration" i Ministeriet for Transport af Republikken Bulgarien.

De store selskaber er i staten register over specialiteter. Ved dekret nr: 170 / 03.08.1998 ensartet statslige krav for at opnå grader i begge discipliner er blevet vedtaget.

Økologi og Environmental Protection Økologi og Environmental Protection Department tilbyder uddannelse på følgende store selskaber:

  • Teknik og teknologi til forebyggelse af havene og miljøbeskyttelse forurening - Bachelor Degree
  • Teknik og teknologi til forebyggelse af havene og miljøbeskyttelse forurening - masteruddannelse
  • Landbrug - Bachelor Degree
Akademisk personale i afdelingen omfatter 13 undervisere: 1 Professor, 5 Associate- professorer, 4 læger, 2 assistenter.

Studerende, der dimitterede i afdelingen har fundet karrieremuligheder som miljøforkæmpere i kommuner, RIEW (Regional Inspektion om miljø og Waters), nationale agentur for miljø, Basin direktorat, Maritime Administration samt i fabrikker.

Økologi og Environmental Protection Department har postgraduate programmer for videnskabelig grad "Doctor" på de videnskabelige speciale Systemer og anlæg til miljøbeskyttelse.

Majors i afdelingen, der tilbyder uddannelse er akkrediteret af National Evaluering og Akkrediteringsinstitutionen (NEAA).

plante- voksende Thermotechnics (Heat Engineering) Den Thermotechnics afdeling giver grundlæggende uddannelse i de store selskaber i det faglige område for Mekanisk Teknologi, der dækker de emner "Termodynamik", "Heat og Mass Transfer", "Fluid Mekanik", "hydrauliske og pneumatiske maskiner og Drives" og "Automatisk Styring og betjening" .

Den specialiseret uddannelse i de store af Thermotechnics (for Bachelor of Science og Master of Science) gennemføres i fagene felterne "Heat Exchange, Mass Exchange og Fuel Udstyr og systemer", "Heat and Gas Supply", "Varme, ventilation og Air Conditioning "," Refrigeration og tørring udstyr "," vedvarende energikilder og Udnyttelse af spildvarme "," Computer Systems for Engineering design "Forskning og internationalt samarbejde er relateret til de forskningsområder Teoretisk Thermotechnics (Heat Engineering), Anvendt Thermotechnics (Heat Transfer), Fluid Mekanik, automatiske systemer for Information and Management.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Læs mere

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Minimer