Sociologi (MA)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

The New School er et progressivt universitet i New York City, hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for at udfordre konventionen og skabe positive forandringer. Universitetet blev grundlagt i 1919 og består af Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for Social Research og mange berømte kandidatuddannelser. The New School strenge, flerdimensionelle tilgang til uddannelse giver eleverne den akademiske frihed til at forme deres unikke, individuelle studieveje for en kompleks og hurtigt skiftende verden.

Om

MA i sociologi er et 30-kredit program, der giver de studerende en grundig grundforbindelse i den historiske, teoretiske og metodologiske udvikling af sociologi og giver eleverne værktøjer til at anvende denne viden i verden omkring dem.

MA i sociologi forbereder kandidater til akademisk og professionel karriere på forskellige områder, herunder regeringen, ngo'er, medier, rådgivning eller videre studier og forskning på ph.d.-niveau.
Indtastning af studerende arbejder med en individuel fakultetsrådgiver. Denne rådgiver introducerer dem sammen med instituttets studievejleder dem til læseplanen som helhed og hjælper dem med at formulere det program, der passer bedst til deres interesser og behov.

Curriculum

En fuldstændig redegørelse for gradskrav og procedurer findes i

For at tjene MA i Sociologi skal en studerende færdiggøre i alt 30 studiepoints med et minimumskurspoint på 3,0.

Maksimalt tre studiepoeng på et andet universitet kan ydes mod kreditkrav til kandidatuddannelsen. 24 studiepoeng skal udfyldes på The New School for Social Research.

 • Sociologi Kurser
  Mindst 24 point skal tages i kurser udbudt af Sociologiavdelingen. Kurser, der tilbydes af andre afdelinger af The New School for Social Forskning, der er krydslistet i Sociologi, kan bruges til at opfylde de 18 påkrævede Sociologi-kreditter. Mange kurser på tværs af kurser har forudsætninger. Kursusinstruktøren og formanden for instituttet eller udvalget, der tilbyder et kursus, afgør om en sociologistudent opfylder forudsætningerne og kan optages til det pågældende kursus. Kurser, der ikke er på tværs af listen i sociologi, må kun vælges som valgfag.
 • Valgfrie kurser
  De resterende 6 point er valgfag, der kan tages inden for eller uden for Sociologiavdelingen. Afdelingen opfordrer eleverne til at benytte sig af de rige kursustilbud fra de andre afdelinger i The New School for Social Research, men dette skal ske med passende vejledning fra rådgivere for at maksimere sammenhængen i det samlede studieprogram.
 • MA eksamen
  Efter at have taget og fuldført de fire kerne krævede kurser og mindst 6 ekstra sociologi kreditter, studerende er berettiget til at sidde til MA eksamen. MA skriftlig eksamen er beregnet til at teste kandidatkunders viden om generelle teoretiske, metodologiske og materielle spørgsmål i sociologi. Kandidater til terminal MA grad skal have en score på mindst lav pass. Studerende med en vurdering af high pass eller pass modtage godkendelse til at ansøge om ph.d. program.

Program højdepunkter

 • 30-credit MA, 60-credit Ph.D.
 • Undersøg det sociale liv gennem linsen til The New School historiske forbindelse til europæisk samfundsvidenskab.
 • Kernområderne for forskning afspejler fakultetets interesser: sociale uligheder; kultur og politik; lov, rettigheder og statsborgerskab Historisk og komparativ sociologi; og byer og offentlige.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of ... Læs mere

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of its location in one of the most vibrant and diverse cities in the world. Our colleges include Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, the College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement, and Parsons Paris. Minimer
Besøg skolens websted