Bliv produktdesigner i Milano i dag er en anerkendt værdi på professionalisme. Vær en mester i produktdesign!

Politecnico, sammen med sit avancerede produktionssystem og en førsteklasses historisk kultur, skaber for sine masterstuderende adgang til denne værdi.

Politecnico's tekniske og designkultur, der er placeret i Design 6th sted i verden og drevet af italienske designmastere som Marco Zanuso og Achille Castiglioni, er integreret med den højteknologiske og tekniske ekspertise inden for produktion og innovative materialer, der fodrer traditionen om excellence fra nobelprisen for kemi Giulio Natta til vores dag.

Det er en højt profileret professionalisme, specialiserende master-formål, der placerer designer og produktdesigneksperten i tråd med nutidig teknologi og innovation, der starter ud fra en solid tradition for kreativitet og metode .

Oversigt

Den specialiserende master i industriel designteknik og innovation , der blev ledet af prof. Matteo O. Ingaramo, blev skabt til at formere designere, der kan styre hele udviklingen af et nyt produkt fra det oprindelige koncept til fremstillingsfasen.

Denne Specialiserende Master slutter sig til de kunstneriske og humanistiske færdigheder, der tilhører designkulturen, med den tekniske knowhow, der vedrører produktionsteknologi, materialer og fremstillingsomkostninger. Det stræber efter at opfylde behovet for at operere i et verdensomspændende landskab med øget konkurrence, hvor designeren kan øge værdien af et produkt ved at gøre innovationer - både i æstetik og anvendelighed - der udnytter de tilgængelige teknologier. Formålet er at uddanne fagfolk, hvis kreative kapacitet er matchet af teknisk ekspertise og bevidsthed om produktets industrielle gennemførlighed.

Fordi fakultetet består af lærere fra en række forskellige felter, både inden for og uden for Politecnico di Milano, etablerer Specialiseringschefen et sæt tværfaglige færdigheder, der kaldes under hele uddannelsen. Kulturelle besøg på fundamenter og museer, sammen med tekniske udflugter til fremstillingsvirksomheder, afrunder træningen og fremmer opnåelsen af uddannelsesmål. Mange kandidater fra tidligere udgaver spiller førende roller i større fremstillingsprojekter eller kendte designstudier, herunder: Whirlpool Europe, Chicco Artsana, 3M, Polti, Cini

Mål

 • administrere design og produktionsprocesser for både små og store fremstillede varer
 • udvikle ekspert øje på spørgsmål om teknologi, fremstilling og omkostninger

Dette program har til formål at uddanne fagfolk til at styre design og produktionsprocesser for både små og store fremstillede varer med et ekspert øje på spørgsmål vedrørende teknologi, fremstilling og omkostninger, men uden at ofre funktioner eller ytringsevne.

Afsluttende eksamen

Den afsluttende eksamen kræver, at eleverne præsenterer projekter udviklet under praktikopholdet. Den endelige karakter tager hensyn til vurderinger under læringsværkstederne.

Graden tildelt

Efter færdiggørelsen af Specialiserings Master opnår de studerende en første grad Politecnico di Milano Specialiserende Master grad , forudsat at de har opfyldt 75% minimumskrav til deltagelse.

Ud over graden udsteder programmet også:

 • certifikat til afslutning af kursus i Rhinoceros med software-producent akkreditering fra McNeel;
 • certifikat til afslutning af kursus i CREO med software-producent akkreditering fra PTC.

Professionelle resultater

 • Placering kan være i designstudier, der hjælper i forskellige stadier af produktudvikling, fra koncept til teknik.
 • Placering i virksomheder fra markedssegmenter, der er karakteristiske for den italienske industri, såsom husholdningsapparater, forretningsmateriel, belysning, møbler, legetøj og børnepasningsprodukter.
 • Program kandidater, der vælger rådgivning, vil finde ud af, at de har forbedret kapacitet til at interagere med iværksættermiljøet.

Deres jobbeskrivelse vil være en ekspert produktdesigner og projektleder med en teoretisk baggrund for at matche betydelige resultater ved at anvende dem på fremstillingsprocesser. Efter at have opnået den nødvendige feltoplevelse kan kandidater stræbe efter at være roller som produktchef med ansvar for udvikling af nye produkter.

Adgang

Legacy Laurea eller Diploma grad eller nuværende Laurea eller specialisering grad i teknik, arkitektur eller industrielt design. Udenlandske studerende kan præsentere tilsvarende grader tjent i udlandet.

Der kan højst optages 25 studerende.

Adgangsprocedure

For at deltage i udvælgelsesprocessen skal ansøgningsskemaet udfyldes online inden for følgende frister:

 • for italienske / udenlandske borgere med en kvalifikation opnået i Italien inden oktober 2019
 • for ekstra UE-borgere inden september 2019

Undervisning og gebyrer

 • Den Specialiserede Master koster 11.800 € (inklusive Politecnico di Milano tilmeldingsgebyr på 500 €).
 • Fritaget for moms i henhold til artikel 10 i DPR 633/72.
 • Udgifterne til tilmelding i Specialiserende Master berettiger til at fradrage skat på 19% som omfattet af "Universitets specialiseringskurser".
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 8 flere kurser fra POLI.design »

Senest opdateret June 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Nov 2019
Duration
15 måneder
Fuldtid
Price
11,800 EUR
Samlede afgifter for Specialist Master (inklusive Politecnico di Milano tilmeldingsgebyr på € 500)
Deadline
Kontakt skolen
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov 2019
End Date
Jan 2021
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019

Nov 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
End Date
Jan 2021