Hvorfor en kandidatgrad i innovation mad?

Baggrund:

Den kollaborative innovation tilbyder en ny besvarelse af de problemer i forbindelse med gennemførelsen af ​​innovationsstrategier ved agroindustrien.

I den forbindelse fødevareindustrien brug tværfaglige ledere er uddannet i åben og samarbejdsorienteret innovation og byder nøgle til at udvikle strategier til at opfylde de økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer i verden i dag og i morgen.

Mål:

Master Management Collaborative Innovation Food bæres af fem institutioner for videregående uddannelser og forskning - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique School - Ecole Supérieure d'Landbrug d'Angers, - Oniris, National Veterinary School, fødevarer og fødevarer Nantes-Atlantique - Nantes Universitet Master har til formål at bringe dig to uundværlige kvaliteter værdsatte i dag: åbenhed og specialisering.

Mesteren vil tilbyde en omfattende og integreret ekspertise på innovation af et fødevareprodukt.

Vores aktiv læring er baseret på flere cases og erfaringer og designtænkning at frigive den kreative proces, fjerne barrierer mellem afdelinger i virksomheden og dermed innovation. Det hjælper til at forstå, hvordan det kunne synes at være en begrænsning kan blive en mulighed og en mulighed.

Du bliver nødt til at stå over for udfordringer i teoretisk, metodisk og ledelsesmæssige, som vil tillade dig at få reel iværksættertilgang, hvilket gør bro mellem forskellige afdelinger i virksomheden og at kontrollere hele værdikæden.

Dette vil opdage og praktisere en ny måde at arbejde med de forskellige interessenter innovationsprojekter.

Specialized Master i Management Collaborative Innovation Food blev skabt af fem institutioner for videregående uddannelse og forskning i Pays de la Loire - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique School - Ecole Superieure Landbrug d'Angers - Oniris, National Veterinary School, fødevarer og fødevarer Nantes-Atlantique - Nantes Universitet.

Dens mission er at uddanne de studerende til ledelse og samarbejdsbaseret forvaltning projekter mad innovation i en multikulturel sammenhæng. Med dette kursus får du de færdigheder og holdninger, der er nødvendige for at forvalte samarbejdsprojekter mad innovation og samtidig styrke din ekspertise og originale speciale.

Dette Specialized Master er enestående - dens orientering: innovative mad projekter - med sin aktive undervisningen: indlæringsproblemer og projekter relateret landbrugsvirksomheder partners - for sine innovative funktioner: et rum for samarbejde design, test køkken, prototyping faciliteter, en hal levnedsmiddelteknologi, et badeværelse sensorisk analyse og laboratorium butik.

Disse enheder kan samarbejde konstruere og implementere projekter og nye ideer til at konfrontere de vanskeligheder i innovationsaktiviteter spørgsmål.

dispositivs

Specialized Master i Management Collaborative Innovation Food er at: - De studerende med en Master 2 (eller tilsvarende) - Graduate (e) en teknisk skole - Graduate (e) en erhvervsskole - Graduate (e) af en designskole - Graduate (e) en Master 2 universitet i videnskab, samfundsvidenskab, økonomi, ledelse, jura - Udlændinge, hvis eksamensbevis er ækvivalent med de franske eksamensbeviser ovenfor - (n) studerende, der har afsluttet en kandidatuddannelse niveau uddannelse 1. år (M1) eller 4 (f.eks kandidatuddannelser kandidater) retfærdiggøre tre år erhvervserfaring.

  • Diplom tilgængelig efteruddannelse
Program undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
13,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date