Specialiseret Master i Industriel Design til Arkitektur

Generelt

Program beskrivelse

Fremtidige designere, arkitekter og ingeniører vil stå over for de store udfordringer i den stadigt skiftende design- og bygningssektor på lokalt og globalt niveau, hvad angår konkurrence, udvikling og modernisering.

De skal være i stand til at udvikle nye ideer inden for fast ejendom ved at designe løsninger, der integrerer avancerede bygningskomponenter og viser innovative layoutdesign. Især vedrører interesseområdet midlertidige bygninger og begivenheder, ombygning af bygninger og konstruktion af bygningskomponenter.

I dette perspektiv sigter den specialiserende kandidat i industriel design til arkitektur at:

  • Kombiner tværfaglige kompetencer for at skabe avancerede læseplaner.
  • Involver virksomheder og fagfolk til at gøre den uddannelsesmæssige oplevelse så praktisk som muligt.
  • Se italienske kulturelle og økonomiske aktiver for at berige designkompetencer.
  • Lær hvordan man udvikler meget innovative koncepter baseret på design briefs givet af rigtige virksomheder.
  • Tilbyde et multikulturelt miljø for at forbedre forståelsen af globale spørgsmål.

Mål

Programmet er designet til at uddanne fagfolk med designfærdigheder, der anvendes til design af industrielle produkter, der kan interagere eller integreres med det byggede miljø, eller komponenter i makrosystemer, der i stigende grad industrialiseres, såsom bygninger.

Målet med programmet er at kombinere viden, der kommer fra to ekspertisjonssektorer i Italien: design og produktion af komponenter til bygningsindustri, områder, der allerede er anerkendt internationalt på det bedste niveau, men som kan finde yderligere udviklingsmuligheder, begge i Italien og i udlandet.

Det aspekt, at vores land har en tradition af høj kvalitet ved fremstilling af færdige elementer til konstruktion, er især interessant, f.eks. Inden for byggematerialer (mursten, aggregater osv.) Og belægninger (keramikvarer, mosaik osv.), såvel som der er fremragende virksomheder inden for produktion af strukturer og systemer. Derfor tilbyder programmet Industrial Design-færdigheder baseret på italiensk design / produktionskvalitet, der kan anvendes på det internationale marked. De fagfolk, der er uddannet i dette program, vil være i stand til at styre designkompleksiteten af det industrielle produkt til bygget miljø i forhold til dets optagelse i bygningen, i virksomheder i forskellige produktive sektorer, der inkluderer produktion af en lang række konstruktionskomponenter, let og tunge præfabrikationer, byggeprodukter til bygningskonvolutter, installationssystemer og funktionelt udstyr i det byggede miljø. Studerende kan arbejde i virksomheder eller design- og ingeniørfirmaer, der beder om deres interaktion med erhvervslivet. Uddannelsen leveret af denne master inkluderer udførelse af forelæsninger, seminarer, øvelser og workshops.

Jobbeskrivelse og endelig vurdering

Studerende bliver ekspertdesignere med teoretisk viden kombineret med betydelige erfaringer anvendt i byggebranchen og produktchef med en stærk tværfaglig holdning, der er involveret i udvikling af nye produkter og deres inddragelse i det byggede miljø.

Adgangskrav

ID4A-specialiseret kandidat er beregnet til kandidater i industriel design, teknik og arkitektur, der ønsker at udvide deres uddannelse og få færdigheder inden for et specialiseret projektområde.

Den specialiserende kandidat er forbeholdt kandidater med en universitetsdiploma eller en universitetsgrad (gammel italiensk systemgrad) eller en bachelor eller kandidatuddannelse (ny italiensk systemgrad) i polytekniske discipliner. Hvad angår kandidater, der er færdigeksamen i udlandet, vil tilsvarende studietitler i de respektive uddannelsesinstitutioner blive taget i betragtning.

Der kræves et godt niveau af engelsk.

Adgangsprocedure

For at deltage i udvælgelsesprocessen skal ansøgningsskemaet udfyldes online inden for følgende frister:

  • For italienske / udenlandske statsborgere med en kvalifikation opnået i Italien inden den 8. august 2020.
  • For ekstra UE-borgere inden den 8. juli 2020 .

Undervisning og gebyrer

De samlede omkostninger for masteren er 12.000 momsfri i henhold til art. 10 Dpr 633/72.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

POLI.design operates in the field of design acting as an interface between universities, companies, and professional organizations, institutions, and bodies.

POLI.design operates in the field of design acting as an interface between universities, companies, and professional organizations, institutions, and bodies. Minimer