Program for bæredygtig udvikling (MSc)

Generelt

Program beskrivelse

Få multidisciplinær viden om grøn innovation og lær de centrale aspekter og dimensioner af bæredygtig udvikling. AUC's kandidatuddannelse for bæredygtig udvikling er rangordnet som nr. 1 i Eduniversal Best Masters Ranking i Afrika i 2019 og tilbyder en omfattende og dybdegående undersøgelse af bæredygtighed, der dækker de tre dimensioner af økonomi, miljø og samfund. Foruden de teoretiske og analytiske komponenter i programmet opfordres de studerende til at gennemføre samfundsbaserede aktiviteter. Koncentrationer inden for ingeniørarbejde, forretningsundervisning, offentlig politik eller samfundsvidenskab kan forfølges afhængigt af den studerendes interesser og baggrund.

136024_SustainableDevelopmentInActionPic.jpgAUC The American University in Cairo","author_url":"","source":""}" />

Tilgængelige programspor:

  • Master of Science i bæredygtig udvikling med koncentrationer inden for grønne teknologier, iværksætteri, bæredygtige byer og bæredygtige samfund.
  • Master of Science i bæredygtig udvikling dobbelt grad med Politecnico di Milano i Italien
  • Kandidateksamen i bæredygtig udvikling.

Hvem det er til:

  • Innovative og visionære ledere med forskellig akademisk baggrund med interesse i at udforske bæredygtige løsninger på globale udfordringer

Hvad du lærer:

Gennem dette program lærer du de færdigheder, der er nødvendige for at starte grønne virksomheder, lancere innovative projekter og produkter og etablere offentlige politiske og sociale iværksætterinnovationer, der sammen adresserer samfundets miljø- og naturressourcer udfordringer.

Hvor det kan tage dig:

Kandidater i programmet forfølger typisk karriere inden for en af følgende: start-up-virksomheder inden for grøn teknologi, internationale organisationer, der er aktive inden for bæredygtig udvikling, lokale eller regionale ikke-statslige organisationer, der arbejder tæt sammen med deres lokalsamfund, statslige institutioner om politikken niveau, virksomheders sociale ansvar, konsulentfirmaer, der arbejder inden for miljøtjenester eller social udvikling, og bilaterale donorbureauer.

Adgangskrav:

En kandidat til programmet skal have en bachelorgrad i ingeniørvidenskab, videnskab, erhverv, statsvidenskab eller samfundsvidenskab. Optagelse er også underlagt universitetets generelle krav til kandidatstudier, herunder engelskkundskaber. Et minimum GPA på 3,0 ud af 4,0 er påkrævet for fuld adgang til programmet. Studerende, der har en vis mangel i deres bacheloruddannelse, men som er godt kvalificerede i andre aspekter, kan optages foreløbigt. Programdirektøren og sporkoordinatorerne kan ordinere et program for ikke-kreditarbejde for at kompensere for manglen. AUCs Office of Residential Life giver studerende en dynamisk, studentcentreret oplevelse og en række indkvarteringsformer.

Ekspertfakultet

136021_SustainableDevelopmentFacultyProfileHaniSewilam.jpgAUC The American University in Cairo","author_url":"","source":""}" />

Hani Sewilam: Hani Sewilam (Ph.D., RWTH Aachen University) blev medlem af AUC som professor i bæredygtig udvikling og forvaltning af vandressourcer. Han er direktør for Universitetets Center for Anvendt Forskning om Miljø og Bæredygtighed (CARES) og stiftende direktør for både Center for Bæredygtig Udvikling og MSc i bæredygtig udvikling ved AUC. Sewilam har mere end 25 års akademisk og faglig erfaring inden for bæredygtig udvikling, vandressourcestyring, vand-energi-mad-nexus, afsaltning og kapacitetsopbygning. Han har administreret internationale forsknings- og kapacitetsopbygningsprojekter i 21 lande og har skrevet mange fagfællebedømte videnskabelige artikler og bogkapitler. Han har også fungeret som konsulent og anmelder for adskillige internationale forsknings- og udviklingsorganisationer.

For mere information besøg href = "https://www.aucegypt.edu/fac/hanisewilam

Stipendier

AUC tilbyder stipendier til studerende i bachelor- og kandidatstudier i udlandet. Klik her for at lære mere. En af universitetets største prioriteringer er at yde stipendier og økonomisk støtte til sine studerende for at fremme AUC's mission om at opbygge en kultur for lederskab, livslang læring og dedikation til at yde betydelige bidrag til Egypten og det internationale samfund på forskellige områder. Gennem stipendier tiltrækker AUC begavede unge mænd og kvinder, uanset deres økonomiske forhold, til universitetet og giver dem en uddannelse, der sætter dem i stand til at skabe positive ændringer i Egypten og verden. AUC tilbyder stipendier baseret på fortjeneste og behov. Studerende med særlige kvalifikationer, såsom akademisk, atletisk eller kunstnerisk talent, og som udviser stort økonomisk behov, konkurrerer om disse stipendier.

Takket være vores donors generøsitet tilbyder AUC mere end 90 navngivne stipendier støttet af enkeltpersoner og virksomheder. Disse midler fra prestigefyldte donorer har gjort det muligt for AUC at rekruttere og uddanne fremragende og støtteberettigede studerende fra forskellige byer, lande og uddannelsesmæssig baggrund.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber.

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber. Minimer
Kairo , Kairo , New York + 2 Mere Mindre